Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

А юдеї хоч про це здогадуються? :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я так і не отримала відповіді. Причому тут 144 тис. ? Ну матимуть вони небесну надію, але на основі чого хтось вирішив, що споживання символів стосується лише їх? Для чого як аргумент подається цитата другого повідомлення? Що у розумінні С.Є. означає "їсти-пити негідно"? Я ту (на моє переконання помилкову) відповідь знаю, лиш хочу пересвідчитись... Який зв'язок між цитатами двох повідомлень?

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

тому що більшість членів першої церкви мали небесну надію

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

Цікавий тим що дітям не навязують релігійний вибір як данину традиціям. Дитина приймає рішення самостійно і яукщо вонастає свідком Єгови то робить це томущо це її вибір а не тому що так вирішили її батьки.

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

Може ви відповісте на повідомлення #8506 ? (чому інших споживання символів не стосується? Що означає "їсти-пити негідно"?)

5. Сергій аспірант

26 И всякий раз, когда вы едите этот хлеб и пьёте из этой чаши, вы провозглашаете смерть Господа, пока он не придёт.

27 И потому, кто ест хлеб или пьёт чашу Господа недостойным образом, на том будет вина за тело и кровь Господа. 28 Пусть человек, исследовав себя, сначала убедится в том, что он достоин, и тогда пусть ест хлеб и пьёт из чаши. 29 А кто ест и пьёт, не осознавая, что это тело, ест и пьёт себе в осуждение. 30 И потому многие среди вас слабы и больны, и немало спят смертным сном

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я прекрасно знаю ці цитати. А от ви на питання так і не відповіли, лише повторивши цитату, наведену українською мовою ABDURAKHMANом у пості 8501. Якщо ви між рядками бачите, що це стосувалося лише учасників небесного покликання, то напишіть - яким чином бруклінці дійшли до такої вигадки. Лише на основі того - кому це сказано? Ісус апостолам багато чого пояснював з того, що стосується УСІХ його послідовників, в т.ч. "ідіть і навчіть усі народи... " і т.п. Отож, робіть свої (перепрошую, бруклінські) припущення.

7. Сергій аспірант

здається в цитаті відповідь була

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

Можливо вам і здається, що там (1 Кор. 11:26-29) написано , ніби приймати символи причастя можуть лише учасники з числа 144 тис. А що робити тим, кому не здається?

• Подобається Подобається x 2
  9. plastic

plastic Well-Known Member

А хто вирішує що ті 7 тис( ,що зараз у вас приймали символи) мають небесну надію.?
    Петро писав до віруючих-що всі вони рід вибраний, царственне священство.

10. Сергій аспірант

Так але не слід забувати про тещо Новозавітня церква була в особливому становищі.

11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

По-моэму їсти і пити не гідно означає перетворювати спомин на фарс.
    Що заважає випити вина і зїсти хліба в інший день і не мати Божого осуду?
    Приходить людина нехай навіть чисто випадково, і що вона достойна пити і їсти тіло і кров Христа?
    До кого Павло писав свого листа? хыба не до християн? То чому ж одні гідні, а інші - ні?
    Чому на таємній вечері було присутні лише 12 апостолів? Хоча в той час у Христа було бл. 100 учнів. Тому що вони були недостойні, бо не мали вони Святого Духа...на той час.

12. Nameless

Nameless миється в бані

Наскільки сильного Святого Духа мав Іуда?...на той час

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

абдурхмане, а ви про пятидесятницю не читали?

14. ABDURAKHMAN

Логіка така є частка людей які будуть царювати разом із Христом - 144000 обраних, вони викуплені од землі, воскреснуть під час 1го воскресіння
    Зрозуміло те, що коли Ісус говори до своїх апостолів стосувалося і решти люду: проповідувати, навчати, христити але в цьому випадку мені здається що це стосувалося НЕ всіх, а лише обмеженого числа - 144000.
    Ісус в своїй нагірній поповіді теж показав різницю між між тими людьми, що воскреснуть - Матвія 5:1-5
    Вцілому СЄ в поясненні того що лише обрані можуть споживати хліб і вино посилаються на дві цитати з Біблії
    1 коринтян 11:26-29
    26 Бо кожного разу, як будете їсти цей хліб та чашу цю пити, смерть Господню звіщаєте, аж доки Він прийде.
    27 Тому то, хто їстиме хліб цей чи питиме чашу Господню негідно, буде винний супроти тіла та крови Господньої!
    28 Нехай же людина випробовує себе, і так нехай хліб їсть і з чаші хай п'є.
    29 Бо хто їсть і п'є негідно, не розважаючи про тіло, той суд собі їсть і п'є!

Луки 22;28-30

28 Ви ж оті, що перетривали зо Мною в спокусах Моїх,
    29 і Я вам заповітую Царство, як Отець Мій Мені заповів
    30 щоб ви в Царстві Моїм споживали й пили за столом Моїм, і щоб ви на престолах засіли судити дванадцять племен Ізраїлевих.
    (Хто судитиме? віповідно той і має право пити Судитимуть 12 племен ізраїлевих - 144000 Обраних і викуплених од Землі)
    Решта не питимуть чашу Христа і не матимуть небесної надії.
    З тої причини що вони не достойні, не мають Дух Святого.
    Для них буде приготоване вічне життя на землі.
    Через 50 днів після Пасхи, чи не так?
    Саме тоді решта учнів отримали Духа Святого (силу) і стали проповідлувати різними мовами, оздоровлювати хворих...

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Все це статися мало...
    І повинен мав бути зрадник.

я так розумію, що це питання не потребує відповіді.
    Звичайно, що з цим нічого не поробиш.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли 12апостолів отримали? невже я шось пропустив?

16. ABDURAKHMAN

Святий дух їм підказує.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

значить Він особа....

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я не заперечую, але якщо підказує сумління, то ким воно є?

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Той самий, що підказував дати армагедону, коли "благоразумний" раб писав: "Це дати не наші, а Бога."???

19. Nameless

Nameless миється в бані

згідно літературної фабули?)

20. ABDURAKHMAN

Це сила яку Бог дає для розуміння правди.
    Як може особа не когось зійти, але люди отримати силу можуть цілком.

Розуміння приходить із часом...:)
    Ми ж бо всі грішні, і немає ні одного праведного.

І Божого провидіння.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)