Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. plastic

plastic Well-Known Member

Наскільки я знаю участь у вечері Господній (прийняття символів) у Свідків беруть тільки старійшини. Чи це правда?

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Навіть не старійшини, чи районні наглядачі.
    Минулого року було присутніми на Господній Вечері близько 17 млн. чоловік, приймали символи бл. 8 тисяч.

3. plastic

Чому не вся церква?
    Чому таке відокремлення?

4. ABDURAKHMAN

Приймають символи причастя лише ті хто має небесну надію, керовані Духом Святим, клас 144000:
    Луки 22:28-30
    Луки 12:32,37
    Вони будуть викуплені від землі, мала черідка.
    Об'явлення 5:9-10
    Об'явлення 20:4
    Об'явлення 14:1,3
    Об'явлення 7:4,9
    Людина яка має небесну надію:
    Римлян 8:15-17
    P.S. На ці вірші Святого Письма посилаються С.Є. в поясненні виняткового числа обраних - 144000.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А клас 145000? Може досить богохульствувати, Абдурахман?
    ЩЕ РАЗ!!! Прочитайте національність 144000. І кому Христос (і апостоли) сказав приймати участь в причасті.

6. ABDURAKHMAN

Читаю уважно:
    Римлян 2:28-29
    Галатів 3:28-29
    Колосян 3:11
    Д-У-Х-О-В-Н-И-Й Ізраїль.

7. Pedro

Ага, то єговісти себе відносять до Ізраїлю. Цікаво. До якого племені, хотів би знати. Чи знову будемо займатися словесною еквілібрістикою і точити горбатого до стіни?

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чим цей момент цікавий?

9. ABDURAKHMAN

Цікавий тим що немовлят (ті що буквально не мовлять, і тим більше нічого не розуміють) не бризкають водою кажучи: ти православний, ти католик чи ти греко-католик.
    Людина сама обирає свій шлях.
    І різниця є...

10. Un.Known

А Ви можете зараз з впевненістю сказати, що я не сама обрала свій шлях? ))))

• Подобається Подобається x 2
  11. ABDURAKHMAN

Ну, якщо вам вже нічого сказати...то згадайте вічно актуальну тему - Расел!

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

не можу, бо я з Вами особисто не знайомий.

12. Un.Known

Ну отож.

Тобто якась там "цікавість моменту" - повна бздура. Для Вас вона може бути якось цікава, у плані навернення неокріпших душ.

• Подобається Подобається x 2
  13. Pedro

Мені є багато чого сказати і я був би радий, якби імені цього єретика не чув. Але я просив визнавати те що НАПИСАНО, а точити горбатого до стіни.

• Подобається Подобається x 1
  14. ABDURAKHMAN

я веду до того, що Хрищення повинно відбуватися у свідомому віці, коли людина є навчена Божого слова, розкаялася у своїх гріхах і на знак цього прийняла водне Хрищення.
    А не так як відбувається зараз:
    то є не більше як дань традиціям, або ж звичайний обряд типу 'а так треба, бо всі так роблять' а в кінці всі дружно напиваються як свині. Таке хрещення як інертний газ нічим не шкодить, але і нічим не допомагає.

---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Ну то чому ви не можете визнати те що не той юдей, що тече в його жилах кров Авраама, або ж той хто обрізаний. А юдеями є всі хто прийняв Христа в своє серце. Вони і є насінням Авраама.
    ПРО це ж НАПИСАНО.

15. Un.Known

Ви може до чогось ведете, але не звідти.

От я б узагальнювати не стала.

Нецікаво з Вами. Слів багато, а в них - осуду, а це не Ваша справа - судити і порівнювати.

16. Pedro

1 Отож я питаю: Чи ж Бог відкинув народа Свого? Зовсім ні! Бо й я ізраїльтянин, із насіння Авраамового, Веніяминового племени.
    2 Не відкинув Бог народа Свого, що його перше знав. Чи ви не знаєте, що говорить Писання, де про Іллю, як він скаржиться Богові на Ізраїля, кажучи:
    3 Господи, вони повбивали пророків Твоїх, і Твої жертівники поруйнували, і лишився я сам, і шукають моєї душі.
    4 Та що каже йому Божа відповідь: Я для Себе зоставив сім тисяч мужа, що перед Ваалом колін не схилили.
    5 Також і теперішнього часу залишився останок за вибором благодаті.
    13 Кажу бо я вам, поганам: через те, що я апостол поганів, я хвалю свою службу,
    14 може як викличу заздрість у своїх за тілом, і спасу декого з них.
    15 Коли ж відкинення їх то примирення світу, то що їхнє прийняття, як не життя з мертвих?
    16 А коли святий первісток, то й тісто святе; а коли святий корінь, то й віття святе.
    17 Коли ж деякі з галузок відломилися, а ти, бувши дике оливне дерево, прищепився між них і став спільником товщу оливного кореня,
    18 то не вихваляйся перед галузками; а коли вихваляєшся, то знай, що не ти носиш кореня, але корінь тебе.
    19 Отже скажеш: Галузки відломилися, щоб я прищепився.
    20 Добре. Вони відломились невірством, а ти тримаєшся вірою; не величайся, але бійся.
    21 Бо коли Бог природних галузок не пожалував, то Він і тебе не пожалує!
    22 Отже, бач добрість і суворість Божу, на відпалих суворість, а на тебе добрість Божа, коли перебудеш у добрості, коли ж ні, то й ти будеш відтятий.
    23 Та й вони, коли не зостануться в невірстві, прищепляться, бо має Бог силу їх знов прищепити.
    24 Бо коли ти відтятий з оливки, дикої з природи, і проти природи защеплений до доброї оливки, то скільки ж більше ті, що природні, прищепляться до своєї власної оливки?
    25 Бо не хочу я, браття, щоб ви не знали цієї таємниці, щоб не були ви високої думки про себе, що жорстокість сталась Ізраїлеві почасти, аж поки не ввійде повне число поган,
    26 і так увесь Ізраїль спасеться, як написано: Прийде з Сіону Спаситель, і відверне безбожність від Якова,

До Римлян,11

17. ABDURAKHMAN

1. Можливо і так...
    2. я говорю про те що бачив на власні очі.
    3. Не моя справа судити - то безперечно вірно. Аля я маю право ро3судити принаймні для себе самого що є добре, а що є лихе.

ще згадав:
    26 Бо кожного разу, як будете їсти цей хліб та чашу цю пити, смерть Господню звіщаєте, аж доки Він прийде.
    27 Тому то, хто їстиме хліб цей чи питиме чашу Господню негідно, буде винний супроти тіла та крови Господньої!
    28 Нехай же людина випробовує себе, і так нехай хліб їсть і з чаші хай п'є.
    29 Бо хто їсть і п'є негідно, не розважаючи про тіло, той суд собі їсть і п'є!
    [1 Коринтян 11:26-29]

Останнє редагування модератором: 22 бер 2010
  18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Що по-вашому означає "пити-їсти негідно"?

19. Un.Known

Щодо другого пункту - мені шкода, що у Вашому оточенні такі люди. Щожо третього - звісно, маєте право, але без приниження релігійних почуттів інших людей.

20. plastic

У нас вся церква приймає участь і вечері. Ті хто вважає себе неготовим приймати символи, ті не участвують. Тому мене здивувало, коли я дізналась що тільки деякі приймають участь у Свідків. Вся перша церква в новозавітні часи.приймала участь у преломлінні хліба.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)