Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

воскресне, але й не помре ніколи!!! "не знатиме смерті".

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:25 ----------

потрапляли в ад, всі!
    безгрішних просто нема і не було, при тому, що було багато й добрих людей, але щоб зовсім безгрішних - ні.

2. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

я не написав про мертву людину.

3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Ніколи не помре - матиме вічне життя.
    2. Згоден грішні абсолютно всі, окрім Ісуса. Всі потрапляють до небуттю, і припиняють своє існування. Проте безгрішних немає і тепер. Грішні всі. Помруть всі. А ті, хто виявляться праведними в очах Господа воскресне і більше ніколи не помре.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Уважно читайте всі. Це євангеліє від єговістів. Тобто Good news. Добра Новина. Їж, пий і веселися бо завтра здохнеш як собака. І десь закопають.
    Ось тільки цікаво, для чого супераферисту Расселу і іже була потрібна така філософія? Чи там не крилося простий метод робити з людей баранів?
    А самому виступити в ролі фюрера. Канал від "бога" теж був пркладений.
    Контроль над баранами можливий!

5. plastic

plastic Well-Known Member

Вам не надоїло обливати один одного брудом? Й мусолити одну й ту саму тему?
    Ісус Христос сказав-любіть ближніх, любіть і ворогів.
    Поки що в вашому спілкуванні любовю і не пахне.

• Подобається Подобається x 2
  6. ABDURAKHMAN

1. Про це говорить Біблія.
    2. І не воскреснеш.
    3. На його думку то була істина.
    4. Або відкривати істину.
    5. Та ви що? Хіба ж можна чужий хліб відбирати?
    6. Звичайно, що можливий. Треба лише як слід залякати. Наприклад, пеклом...

7. Pedro

А ви прочитайте уважніше. Десь в моїх дописах є хоч крихта неприязні особисто до Абдурахмана чи Сергія? Для мене вони люди. З безсмертною душею, за спасіння якої помер Христос.
    А виявляти любов до сатанинського вчення? Вибачте, з сатаною нічого спільного не хочу мати.

• Подобається Подобається x 1
  8. Zoli

Zoli Well-Known Member

Доброго дня.

Сергію, не перебільшуйте. Факт, що "Історія" Геродота має велику історичну цінність. Адже багато про що ми дізнаємося вперше саме із цієї праці. Зокрема є позитивні відгуки від cкіфологів. Але разом із тим вже давно помічено і взято до уваги і те, що Геродот часто густо перебільшував значимість тих чи інших подій, описував їх часто у гіперболізованому варіанті. Якщо вже говоримо про біблійну хронологію, то тут можна згадати його, мяко кажучи, промах стосовно розмірів міста Вавилон. Зокрема він подає таку інформацію:"Вавилон був не тільки дуже великим містом, але й найкрасивішим серд тих, що я знаю. Перш за все місто було оточене глибоким ровом, широким і заповненим водою, потім йшла стіна завширшки 50 царських (перських) ліктів (26,64 м), а висота була в 200 ліктів (106,56 м)."
    Якщо уявити, що висота 10-ти поверхівки становить прибл. 30-35 м. можна явити собі про які розміри йдеться... Зрозуміло, що такого не могло бути, що і було підтверджено при подальших розкопках. Тому закидувати такими речима не варто... Щодо Даниїла, то справді було таке, наскільки мені відомо, це було повязане із тлумаченням 18 та 19 рр. царювання царя Навуходоносора..., а також згадка про Валтасара. Але після того, як були знайдені глиняні таблички та стелли, зокрема й "молитва Набоніда", стало зрозумілим, що з книгами Біблії нерахуватись не можна!
    Однак, зверніть також увагу, що в книзі Іванова, яку ви навели мені, як аргумент, часто згадується Йосип Флавій, і на його працях ("Иудейские древности", "Иудейская война", "Против апиона") будуються гіпотези, які вже через кілька абзаців вважаються доказами певних дат. І лише мимоволі, майже між рядками, можна прочитати, що ці дані не є зовсім достовірні. Натомість, цитуючи Флавія, Іванов неодноразово продовжує думку, накшталт: нема підстав сумніватись, безперечно... і т. д. А той факт, що Йосип Флавій є одним із найбільш критикованих істориків древнього світу, Іванов, мабуть свідомо замовчує... Так легше стверджувати всякі нісенітниці...
    Тож, Сергію, давайте говорити по суті, а не відписуватись загальними фразами...

Миру всім нам!

• Подобається Подобається x 2
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Wow, таку цифру не зуміє зрозуміти навіть наймудріший професор математики - звідки вона взялася, за яким рівнянням? :crazy:
    Не зовсім. Ви не на всі мої запитання відповіли. :)
    По-перше, не попів, а священників. По-друге, священники ходять по домівках тільки раз на рік, в період після Йордана і до Стрітення до своїх парафіян, щоб покропити їхні оселі свяченою водою, роблячи знак хреста під час кроплення. Це є важливо для християнина, отже, як бачите, оті відвидини священника не є чимось безсмістовним. Тим більше це не до порівняння із "ходінням" по хатах свідків, абсолютно. Бо якщо Ви, скажімо, не сповідуєте цієї релігії, то можете сказати дяку, який завжди тоді приходить разом із священником, що такого кроплення не потребуєте. І будьте певні, нахабно до Вас навідуватися ніхто не буде. По-третє, людина може дати пожертву на храм, якщо хоче і має що дати. Якщо не дасть ніяких грошей, то це ніяк не вплине на відвідини священника наступного року, тобто він теж прийде до цієї людини як до свого парафіянина. :)

10. ABDURAKHMAN

1. В Біблії пише: Об'явлення 14:1-3
    Об'явлення 7:4-9
    2. Давайте питання, можливо, відповім.
    3. Візьму до уваги.

11. Pedro

Точно пише. Про 144000 синів Ізраїлевих з 12 племен. Про СЄ не згадується.

12. ABDURAKHMAN

порівняйте племена ізраїлю із тими що написав Іван. Відмінності є. І потім є Ізраїль тілесний і є Ізраїль Духовний.
    тільки в 20-й раз...

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

якщо бути точним - 6 чи 7 раз. ви не впреше пишете подыбне але факти перевыряти выдмовляэтесь.
    Чомусь коли вам вказують на помилку це хамство акколи ви пишете неправду про 145 000 украънських Свыдкыв Єгови - це ваша особиста думка?
    Невже так складно прямо спитати в людини чому вона до Вас прийшла і скільки їй за це заплатили?
    Невже важко поїхати в Брюховичі? Вхід на територію Бетелю вільний і екскурсії відбуваються щодня

---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

???????????????

А вам відомо що прослідовники Афанасія за підтримки влади банально вирізали послідовників Арія і знищили усі його праці?
    Це звісно зразок християнської любові? І вви вважаєте що такі дії запезпечать вічне життя?

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

тыльки не мають жодних біблійних підстав. Натомісь закдик іти і навчити священниками невиконується- ця функці юула покладена на владу яка фактично силою примушувала сповідувати християнство. В царській Росії людина яка відмовилась від таїнств потрапляла під нагляд поліції.
    в ідеалі так а насправді?

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

Ви плутаєте способи діяльності інших конфесій з діяльністю свідків Єгови
    Вам відомо що в Україні зареєстровано статут організації свідків Єгови? і про оплату проповідницької діяльності там ні слова? А податкова інспекція робить регулярні перевірки?

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

Не хочу вас образити але ви вочевидь мало обізнані з Біблією. Це великою мірою псянює ваші дописи і перепрошую якщо образив Вас.
    Незнання не вада - це наслідок обставин, вада - небажання отримувати знання.

14. Pedro

Щоб ліквідувати біблійну неграмотність я ще раз приведу вірші з цим числом (144000).
    Будьмо уважні

4 І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів:
    5 з племени Юдиного дванадцять тисяч попечатаних, з племени Рувимового дванадцять тисяч, з племени ?адового дванадцять тисяч,
    6 з племени Асирового дванадцять тисяч, з племени Нефталимового дванадцять тисяч, з племени Манасіїного дванадцять тисяч,
    7 з племени Симеонового дванадцять тисяч, з племени Левіїного дванадцять тисяч, з племени Іссахарового дванадцять тисяч,
    8 з племени Завулонового дванадцять тисяч, з племени Йосипового дванадцять тисяч, з племени Веніяминового дванадцять тисяч попечатаних.

Об"явлення, 7

15. Сергій аспірант

Свідки Єгови які проповідують не отримують жодної матеріальної винагороди за свою діяльність.
    Жодних гпршей не отримують і старійшини та службові помічники у зборах.
    Винятком є лише наглядачі та працівники Бетелю - вони отримують на особисті потреби 150 грн. Живуть вони в Бетелі, де умови праці житла та харчування для всіх однакові.

Свідки Єгови надають допомогу своїм співвіруючим та усім потребуючим в країнах потерпілих від стихійних лих(нещодавно така допомога була скерована в Гаїті та ЧИлі). Звичайно якщо в зборі є потребуючий свідок йому допоможуть.

Ви напевно сплутали подібна практика існує у мормонів. Їх місіонери - як правило це молоді люди живуть в Україні за власний кошт кілька років, птім вони мають пільги до вступу в університет Солт-Лейк-Сіті.

Свідки Єгови які живуть в Бетелі є добровольцями. Кошти на утримання Бетелю та Залів Царства ідуть з добровільних пожертв Свідків.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

?????????????????????????????????????????
    Заперечення не Біблії а хибних уявлень в християнстві. Складається враження що ви навіть не вникли в те що читали - поверхово пробіглись - побачили дві не логічні для Вас фрази і поділились своїми враженнями на форумі. Напевно виховання чи брак сміливості не дозволяє вам спитати свідків прямо, але ж тоді чому Ви пишете подібні речі на форумі?

Якщо у Вас э докази - то наведіть їх

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Спробуйте при нагоді спитати священника скільки таких пожертв він отримує?

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

В Евангелии ведь нет слова "троица". Я подозреваю, что даже апостол Павел, если бы его поставили на экзамен в Московскую духовную семинарию, и он бы получил двойку. Потому что, где он говорил о Троице? Нигде. Поэтому здесь, бросая догматы в "Свидетели Иеговы", я бы просил быть очень осторожными и ценить, что в мире, где так мало людей, любящих Христа... Ну что мы будем спрашивать не «ты любишь?», а «кем ты Его считаешь?». Любишь, так уже в тебе есть любовь ко Христу. А кем ты его считаешь? Вы знаете, как муж у жены будет спрашивать, кем ты меня считаешь. Может быть лучше спрашивать, любишь ли. А кем считаешь, потом разберемся, когда всё откроется.
    Яков Кротов
    http://www.krotov.info/yakov/3_vera/3_radio/20091212.htm

16. pukhnastyk

Сергій, прошу мене не закидувати "продукцією" свідків Єгови в ПП, добре? Все що мене зацікавить стосовно цієї теми я знайду сама в інтернеті, або запитаю Вас тут, на форумі.
    А тепер скажіть, будь ласка, хто такий Яків Кротов для свідків Єгови? Він належить до свідків?

17. Сергій аспірант

А хыба на зсилцы яку я навыв цього не вказано?
    (Взагалы то вын православний священник)

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Краще запитайте свыдкыв коли вони ще раз до ВАс зайдуть.
    Сподіваюсь що переконав Вас що свідки Єгови не проповыдують за гроші:)

18. pukhnastyk

Мені захотілось почути відповідь від Вас. Не можна?
    Справді? А чому тоді він так негативно висловився про Святу Трійцю?
    п.с. православні храми Пресвятої Трійці точно є.
    п.п.с. тому я й вирішила перепитати хто він

19. Сергій аспірант

негативно? Просто сказав правду

http://www.krotov.info/yakov/7_auto/1_auto/detailed.html

20. pukhnastyk

Ну от, бачите, Сергію, Ви кажете, що він сказав правду. А вірний православної церкви сказав би, що це негатив про Святу Трійцю. Тому я й запитую: Яків Кротов - свідок Єгови?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)