Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. plastic

plastic Well-Known Member

Як написано-Віруючих будуть супроводжувати знамення-будуть чудеса творити, бісів виганяти, і т.д.\
    Якщо я цього не роблю, значить моя віра не досягла звершеності. Значить щось заважає мені до кінця вірити. Я не кажу що я зовсім не вірю, але хотіла б ,щоб моя віра була більша, а невір я зникло.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То вони взяли з фільму Термінатор-2, а таке бачив.

3. plastic

Ви не бачите. Вірний Свідок в книзі "Обявлення" радить купити в нього золото-віру, що діє з любов"ю, білий одяг-це праведність Христа, і мазь для очей-щоб добре бачити істину.
    Але щоб купити, треба віддати себе Ісусові, віддати всі свої неправильні знання.
    Це сказано не тільки до вас, але і до нас усіх.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

але жодне з тих притч не побудовано на неймовірних речах, на тОму, що неможе бути, або є зовсім не так.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Правильно! Всі притчі були основані на реальних, повсякденних речах а не на казці про Котигорошка., Вдумайтесь в це. Ісус не є неправдомовцем!

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А при чому тут Обявлення до притч Ісуса?

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

згідно церковних уявлень вони Віцно будуть горіти в аду.
    Чи не так, я, можливо, полиляюся?
    Буддисти, мусулмани, конфуціянці і індуси куди вони підуть? В ад? Жорстоко, не?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ж чому в ад? Люди ж добрі, нє? Пухнастик написала "більшість добрих людей" воскреснуть, а шо буде з меншістю добрих людей?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Дійсно жорстоко, давайте придумаємо шось м"якіше, наприклад заснуть, нормально?:haha:

9. plastic

До притч Ісуса Обявлення не має відношення. Свідчення вірного Свідка треба прийняти щоб бачити гармонійність Божого Слова, і істину,
    А ваші "духовні "очі засліплені.

10. ABDURAKHMAN

1)ну то не мені і ні вам то вирішувати і ні свідкам Єгови і ні п. Пухнастик.
    Це вирішувати Богу. А більшість-меншість питання недоречне оскільки не нам то вирішувати. Хто виявиться праведних в очах Бога - той і спасеться.
    2) Біблія говорить - небуття, а ви людей пеклом лякаєте...

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Таке ставлення виникло в результаті того, що свідки дуже вже навязують "свої істини", хоч їх і не просять, а коли просять, щоб вони більше не ходили, то не хочуть того розуміти. :ireful1: Те, що написано у тій же Вартовій Башті - це ж брехня, "навіть купи не в'яжеться", але тицяють вони її в руки іншим з особливо розумним виглядом!
    :bad:

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Абдурахман, я навела пряму цитату із брошурки свідків, тому з такими питаннями прошу до них. :ireful1:
    Чи Ви читаєте поміж рядками - тільки те, що Вам хочеться?

12. plastic

Та, іїні дії бувають інколи трохи навязливі.Але вони хочуть донести вам знання(вони впевнені, що це істина), щоб ви були врятовані.

13. pukhnastyk

Які знання? Про що Ви говорите? Ви теж читаєте, як Абдурахман, поміж рядками? Свідки просто працюють по системі мережевого маркетингу і їм важливо якнайбільше своєї продукції "сплавити" людям - ось і всі знання.

14. ABDURAKHMAN

1) я не знаю як це не парадоксально прозвучить, але апостоли і учні Христа теж нав'язували нові нікому не зрозумілі ідеї. І доречі нав'язували дуже активно. Їм було байдуже, що їх ганили принижували і дослухалися до їхніх слів, вони продовжували ще з більшим ентузіазмом проповідувати добру новину.
    Чи ви думаєте що Петро збудував церкву в єрусалимі і з цего почало поширюватися християнство?
    2) а я вам відповів що не у владі людини вирішувати хто спасеться, а хто - ні.

15. plastic

Рядові свідки, що проповідують, хочуть донести знання.

16. ABDURAKHMAN

ну згідно моєго поміжрядкового розуміння ситуації, маємо таку закономірність:
    мета будь-якої маркетингової організації - отримання прибутку.
    Питання:
    Який прибуток одержують СЄ від своєї праці?
    Ніякого!
    Це лише одні затрати...
    Що ви думаєте СЄ немає чого робити вдома?
    Вони жертвують своїм вільним часом заради всіх вас.

• Подобається Подобається x 2
  17. pukhnastyk

Abdurakhman & plastic, то Ви теж свідки? ;) І разом з тим ще й адвентисти? :)І як встигаєте донести стільки "знань" аж з двох різних неовіросповідань? :scratch_one-s_head: (останнє питання - риторичне)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось працює, а хтось користає. Так все було.

19. ABDURAKHMAN

скажіть же нарешті, яка їм з того користь (в матеріальному сенсі)

20. pukhnastyk

О, Абдурахман, як Ви так добре знаєтесь зі свідками, то можете сказати котрому-то зі свідків прийшло до голови в Брюховичах (передмістя Львова) зробити головний осередок свідків в Україні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)