Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, і не дасть. Я, наприклад, тих біографій чув і по радіо і по телевізору і в літературі і в Ґуґлі. Я, звичайно, одному джерелу ніколи не вірю, а стараюсь знаходити якомога більше, щоб дістати обєктивну картину.
    І не може такого бути, щоб ви не читали хоч би один раз тої біографії з незаанґажованих джерел.
    Трупер привів тільки кілька штрихів. А там їх цілий букет.

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Букет чого?
    Для простоти перера(цвірінь)те (перелічіть) звинувачення.

останнім часом доводиться ситати не факти а емоційні оцінки

3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Всі ми грішні...святих і безгрішних не має...
    Ну звичайно не враховуючи пап...

4. Сергій аспірант

Трупера шкода - замість обєктивної оцінки інформації начитався дурниць які публікуютьв Російські ЗМІ.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, наведіть мені біографію хоч одного папи, яка була б такою
    "кольоровою" як в засновника вашої релігії.

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

Давайте без оофтопів
    Наведіть негативні факти з життя Рассела

7. zubtexnik

zubtexnik миється в бані

?... Хлопче ти хіба не тутешній(ти з тої планети?). Я тісно співпрацюю зі свідками і навіть вони нескривають про Рассела. Давай пропустимо факти судових справ про розлучення з дружиною, позов пастиря в1913р про неправдиве тлумачення Біблії, яке він програв присягнувшись ,що знає грецьку мову. Але пророкування кінця світу в 1915р , це сила. Його наступник теж пророк(Рутердорф) по його дослідженням кінець світу 1925р Випущена ним брошура називалась "МИЛЛИОНЫ НЫНЕ ЖИВУЩИХ НИКОГДА НЕ УМРУТ" 1920р. Ну конечно список 144000 благодатних які мали піти в небо(шкода померли вони) - його рук діло(тут як завжди промашка)- з "пророками" таке трапляється. Але організація не пропаде! там зявляється Фред Френц, який видає книжку:"Жизнь вечная – в свободе сынов Божьих" описує інтенсивне вивчення Святого письма і визначається нова дата армагедону 1975р.Тут правда не так впевнено твердили, але цілий час нагадували, час вже підійшов. В наслідком того багато людей продавало свою нерухомість, обналічили свої пенсійні страховки, повідкладали хірургічні операції, ну і переїхали поближче до організації, щоб служити. Рік 1975 минає і ... масовий відтік обдурених людей. Ось і скажіть мені, що це за організація виросла з такого "чудесного" насіння.
    Дослідіть як відрізнити пророка від лжепророка, і хто є батьком брехні.

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

То якісь "неправильні" свідки.:) Їхня організація розробила виправдання на усі питання включно з вашим. Ці виправдання розміщені у книжці "Свидетели Иеговы: возвещатели Божьего Цаоства" а також на сайті "Антибіотик" http://jwa.su/ , так що Сергій зараз вас почне пресувати антикомпроматом, мовляв - наклепи все це... Доречі подібні способи виправдання (Закид - відповідь) я бачила у католиків. Із стратегічної точки зору продумано мудро, а неупереджених то мало. Кому хочеться у тому копатись? Прочитав-повірив, і все на тому.

9. Сергій аспірант

мова йшла не про погляди а про біографію Рассела. Покищо форумляни які згадували його біографію жолних фактів не вказали(хоч і я і здогадуюсь про що йдеться). Про поглди Раседа уже писалось і ніколи його не вважали а ін пророком а ні безпомилковим.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

в чому ту злочин з боку Рассела? ЧИ він ініціював процес? Чи був факт подружньоъ зради?Ні
    Так чого ж переписувати чужу брехню навіть не перевіривши факти

10. Trooper

Trooper Well-Known Member

Я не понимаю для чего Вам спорить? Вас бы интересовала биография Рассела, который, кстати объявил себя "седьмым посланником Бога", Вы бы почитали.
    Из его биографии следует лишь то, что общество было основано человеком лживым и склонным к аферам. Хотите быть бараном, который вместо того, чтоб самому отвечать за свою жизнь, предпочитает присоединиться к стаду - Ваше право. Хотите закрывать глаза на очевидные вещи - Ваше право. В реальной жизни многим действительно тяжело быть одинокими, вступление в секту дает ощущение уверенности, определенности и братского локтя, для многих потеря связи с реальностью и отсутсвие свободы не слишком большая цена за ту, поддержку, которую они получают в секте. Флаг Вам в руки и ржавый якорю в .опу, просто не тащите туда детей, безмозглые лемминги.
    Большинство свидетелей - это отупленная безликая серость сплоченная в аморфную гомогенную массу. Каждому своя судьба, я ж не знаю, может Вы в прошлой жизни были гельминтом и Вам уютно жить колонией в замкнутом пространстве, полном питающего Вас .овна.

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Скажіть мені будь-ласка.......Чому Ви не поважаєте людей,які не є свідками,чому ваше ставлення до всіх інших зверхнє?Чи ви вважаєте ,що ви обрані,а всі інші грішники?
    То ви виходить шовеністи і великі "демагоги",чи хто ви насправді,зізнайтесь впершу чергу собі самому................

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Хочу уточничи.... шовінізм,не як національна неприязнь,а як шовінізм де самоідентифікація групи людей створюється «від протилежного».

Тобто ви протилежні нам?(Ви кращі,чи ви гірші?)
    Просто цікаво,що ви думаєте...............

12. Trooper

Этот шовинизм присущ всем тоталитарным сектам. Первое что делают свидки - отрывают человека от социума, затем внушают мысль, что он один из избранных.

• Подобається Подобається x 2
  13. Даяна

Даяна Well-Known Member

Гм... я із свічкою не стояла, а от у вас, бачу, все статеве життя Рассела - під контролем.:)
    Я жартую. Якщо серйозно, то вам краще було написати, що опоненти не можуть навести доказів продружньої зради. Насправді вони керувалися матеріалом, подібним до цього:
    http://www.kiev-orthodox.org/site/cults/618/
    Щодо саме цього питання, то невідомо як було насправді, хоча і є приказка, що "диму без вогню не буває", але в таких випадках трапляються і перебільшення. Немає достатніх підстав як доводити, так і заперечувати. А з іншого боку - це ще ні про що не говорить. Рассел не називав себе безгрішним чи непомильним, хоча його один час вважали за біблійного "мудрого і благоразумного раба". Уся та критика Рассела у більшій своїй частині дійсно не аргументована. А от стосовно Рутерфорда, то там вже чітко простежується його диктатура, брудні способи захопити владу у товаристві і використання у власних цілях побудованого для воскреслих старозавітніх мужів "Будинку князів". Та й послідовники Рассела не вважають його засновником С.Є. : http://pastor-russell.com.ua/PR_SJ.html
    Перед тим як вживати слово "шовінізм" стосовно С.Є., бажано хоч до словника подивитися. Не агресуйте і не вішайте безпідставно ярлики.

14. Trooper

Просто цитируя предыдущего оратора не стал менять слово, сорри. Речь идет о фанатизме, или "религиозном шовинизме" если так можно выразиться, ясно что национальные признаки тут не играют роли.

15. Даяна

Даяна Well-Known Member

Важко сказати, - якій конфесії подібне не притаманне. Можливо суботники тут трохи виділяються. Для прикладу, не поділяючи поглядів С.Є., вони вважають їх своїми друзями (звичайно у світлі навернення до церкви АСД) : http://watchtower.by.ru/

16. Trooper

Гопник: «А что случилось с гоем?»
    Ребе: «С гоем? Кому какое дело?» (с) фильм "Серьезный человек"

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви вважаєте усі зрозуміють, - що ви мали на увазі?
    Так, є таке у С.Є., - "богообраність".

18. Trooper

Разница между тоталитарной сектой и просто сектой, в том, что тоталитарная секта требует подчинения.
    Священник в церкви не заставляет Вас ходить в церковь и не заставляет Вас жениться ТОЛЬКО на православной девушке, а так же не требует от Вас выполнения плана по вовлечению новых членов.
    Также если Вы покинете православие, вас не "отлучат от общения", как у свидков. Вы ваще видели семьи поломаные свидками? Вы видели как выглядит "отлучение от общения"?
    А как на собрании в присутсвие кучи унылых зомби разбирают семейные проблемы пары свидков? Поверьте, советские партсобрания нервно курят в углу по сравнению с этим.
    Свидки Иеговы - НЛП + тотальный контроль + сказка "братья сестры только мы правильные любовь"
    Я б и внимания на них не обращал, если б не тот огромный социальный вред, который они наносят людям.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

А вы считаете, что все вокруг невежественны?

Ещё есть анек на эту тему.

Чувак умер и попал в мир иной. Его ведут по коридору и показывают различные двери, рассказывают - "Тут у нас баптисты, тут трясуны-пятидесятники, тут адвентисты седьмого дня. А вот за этой дверью у нас свидетели иеговы, только тссс, они думают что они тут одни".

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

:haha: Авжеж, "С.Є. - єдина теократична організація і єдиний інформаційний канал між Богом і людьми, єдина Христова церква і єдине місце спасіння". А... "мир иной" в анекдоті очевидно - рай?

20. Trooper

гыыы
    Это древний греческий анекдот, мир иной всего лишь царство мертвых =)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)