Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Традиційна Церква то також є відступництво від Першоапостольної Церкви. Протестанство зробило крок до відновлення тої Істинної Церкви яка існувала в I - IІ ст. н.е. Але і серед нього виникало відступництво.
    2. Церков є багато, істинна - одна. Інші церкви в тій чи іншій мірі мають щось істинне.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То відступництво передбачене у Новому Завіті, але притому сказано: ворота ада її не візьмуть, а що сказано про відділених? Ніц!

Ну так. Людина вирішила бути розумнішою за Божі плани і прийняла рішення.

Є такий вислів: 50% правда - це 100% брехня.
    Але я не проти, дай Бог, щоб всі спаслися.

• Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

1. Істинна Церква не зникла, а продовжує жити.
    Традиційна Церква то не є Істинна Апостольська Церква.
    2. Ні, намагалися відновити істинне поклоніння Богу яке було описане в Біблії.
    3. Я знаю лише такий вислів:
    "1% то є правда, а решта 99% - брехня"

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

... які також вважають себе справжніми католиками. Але справа не в цім. Для прикладу, молитви до архангела Михаїла, автором яких є Папа Лев XIII : http://katolichestvo.by.ru/orations/basic/basic1.shtml , за своєю сутністю не відрізняються від попередніх мною наведених. Тому повторюся: В будь-якому випадку, - як молитви до людей чи ангелів з проханням якоїсь особистої допомоги, так і молитви з проханням заступництва перед Богом, є відступництвом від молитовної практики старозавітніх і апостольських часів.
    Це ваша власна інтерпритація, а я розумію це так, як пояснює власне сама католицька церква, що - як сама католицька церква, так і її голова (папа) є непомильними у справах віри і моралі. Чітко і ясно, хоча і вигадано.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

сміливе висказування, нє?

1. відколені церкви - то істинна церква (є пророцтва у СП я так надіюсь)
    2. назвіть істинну церкву

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

ну як не в цім? справа в тім, що вам так хочеться, чи як? Ковпаківці не належать католицькій церкви, вони є , як багато інших - розкольники.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

За своєю сутністю дане посилання є знову неудачне, щоб підтвердити вашу тезу про те, що католики поклоняються до ангелів, як до Бога.

НЕМА там такого.

Шукайте ше....:)

6. ABDURAKHMAN

0. Не сміливіше за ваше, про її істинність.
    1. Істинна церква це та яка виконує Святе Письмо а не Людські Забобони.
    2. Свідки Єгови - найбільше відповідають тій Церкві яка існувала в часи апостолів. Свідки Єгови - Істинна Церква.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я знаю таку церкву. ЇЇ заснував Ісус Христос 2000 тому. Вона складається з людей які визнають свою гріховність.
    Разом з тим вони вірять, що Христос, син Бога живого прийшов на цю землю, народився в тілі, був розпятий за наші гріхи і для нашого оправдання але воскрес в новому тілі.
    Вірять, що в кінці світу він вернеться судити живих і мертвих.
    З людей, які стараються жити за законами Христа і належать до церков різних деномінацій.

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ось ABDURAKHMAN назвав С.Є. істинною церквою. Зараз православні так само скажуть, та й взагалі, - так скажуть МАЙЖЕ ВСІ конфесії, - кожна про себе. І Все це через те, що всі під Христовою церквою розумітимуть лише обгороджену КОНФЕСІЙНИМИ рамками певну громаду, а не світову спільноту, що визнала Христа своїм спасителем. Якби Христовою церквою була лише певна конфесія, то нмд католицька конфесія туди не потрапила б через невідповідність критеріїв пізнання учнів Ісуса. Надіюсь ви не примушуватимете мене нагадувати історію католицької церкви у співвідношенні до християнської моралі і критерії Ісуса (не на вітер же Він їх кидав).
    Прошу уважніше читати пояснення , чому саме "справа не в тім".
    Саме обидві наведені молитви єдентичні у плані того, що звернені не за Боже посередництво , а безпосередньо до інших об'єктів молитви (для прикладу людини чи ангела).
    Ось молитви Папи Лева XIII :
    "Могучий Архангел Михаил, славный предводитель небесного воинства, будь рядом с нами в тяжелом сражении, которое нам приходится вести против князей и сил, повелителей этого темного мира, против злых духов!
    Приди людям на помощь! Бог создал их бессмертными. Он их сотворил по Своему образу и подобию и высокой ценой вырвал их из власти дьявола. Вместе с войском святых Ангелов дай сегодня новый бой, как Ты это уже сделал в свое время против Люцифера, предводителя мятежников и их помощников, восставших ангелов. Они не могли Тебе противостоять. Для них на небе больше не было места. Неверный ангел был превращен в ангела тьмы и низвержен со своими помощниками в бездну.Он сегодня снова бродит по земле, чтобы нас совратить. Этот враг, убийца с первых дней, снова воспрял. Он принимает облик ангела света, чтобы захватить мир, искоренить Имя Бога и Его Помазанника Иисуса Христа, похитить души, созданные для вечного блаженства, убить их и ввергнуть в погибель навеки. Злой змей изливает на ослепленное и поверженное человечество, как грязный поток, яд своей злобы, духа лжи, безбожия и хуления, дух нечистоты и всех позорных грехов. Коварные противники приносят громадный вред Церкви, Невесте Незапятнанного Агнца. - Поэтому подымись, святой Архангел Михаил, непобедимый Предводитель, приди на помощь народу Божьему против нападений злых духов и дай нам победу! Аминь.
    " Папа Лев XIII
    Як бачимо, папа звертається не до Бога, і навіть не просить архангела Михаїла заступництва перед Богом. Він звертається БЕЗПОСЕРЕДНЬО до Михаїла і просить його власного заступництва і допомоги. ТОму посилання є більше ніж вдале.
    Але тут є і інший бік справи. Навіть і заступницька молитва ДО людей чи ангелів (з проханням її подальшої переадресації Богові) - це ФАНТАЗІЇ, які не мали аналогів на протязі тисячоліть старозавітньої і апостольської історії.
    ОТ ВЛАСНЕ! НЕМА МОЛИТВ ДО БУДЬ-КОГО, КРІМ БОГА! ШУКАЙТЕ ШЕ ! :)

9. Grandfather

Grandfather миється в бані

Зараз є дуже багато різних сект і організацій релігійних, одна з них - ті свідки Єгови.
    Ну, що я можу сказати?
    Маю кілька знайомих, які належать до тої організації, це люди непогані самі по собі, тому їх і вдалося затягти туди...
    Сама та організація, на мою думку, є аморальною, вони, керівники секти, не дотримуються самі тих засад, які пропагують, переконався я на власному досвіді у цьому, спостерігаючи знайомих свідків.
    Чому я називаю їх сектою? Тому, що вони пішли шляхом найменшого опору - взяли Біблію, християнство і зробили собі, грубо кажучи, ерзацик свій власний і паразитують на ньому. Нічого особистого, просто бізнес. © :bad:

• Подобається Подобається x 2
  10. ABDURAKHMAN

Я не кажу що вони є абсолютною істиною, безгрішними і досконалими, вони теж мають свої хиби. Але як говорят все визначається в порівнянні. І тому так і виходить. Вони відносно інших найбільше намагаються дотримуватися Святого Письма.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Називайте мене Сектантом, Сатаністом, Дияволопоклонником - мені абсолютно байдуже!!!
    Думка людей для мене нічого не значить. Вони не є авторитетом для мене.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Себто всі синтоїсти, крішнаїсти, ісламісти і буддисти будуть вічно горіти у пеклі.

Віра то є безперечно добре, але сама віра яка не базується виконанні Святого Письма не веде до спасіння. От навіть Мих пише:

11. Даяна

Даяна Well-Known Member

Так вважають УСІ КОНФЕСІЇ. Причому вважають щиро. І переконані у цьому - до болю у серці. І УСІ вони є щасливими від переконання, що знаходяться у лоні єдиної істинної церкви. І ВСІ вони щиро співчувають УСІМ іншим. :)

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Усе правда. Підтримую!
    Архангел Михаїл - Божий служитель і тому нам нема чого боятися звертатись до Божих сил по допомогу у боротьбі з ворогами коли виникає така потреба. При потребі можемо звертатись й до святих, які є членами земної чи небесної Церкви, бо ми є одне братство і маємо одну мету (яку не скажу :tongue:).

13. Даяна

Даяна Well-Known Member

Дякую за пояснення, я добре знайома з католицькими фантазіями, припущеннями і вигадками, які не мають аналогів в старозавітній та апостольській історії, де Божий люд ні до кого, крім Бога, не молився.
    Та моліться хоч до сусідів, хоч до предків, хіба хтось боронить...

14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

з цього місця подетпльнше будьласка. Можливо ви не знаєте що керівники свідків Єгови живуть в тих самих умовах, так само проповідують від дому додому? і як усі інші не отримуютьвід цього прибутку.
    і в чому полягає бізнес?

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Вони забовязані були це робити, адже такою була вимога Бога. А от розширювати вимоги, придумувати рвзні дотакові заборони і вимоги які війшли в склад Мішни вони справді немали права.
    Миху юдаїзм сьогодні і юдаїзм в часи суддів чи апостолів злвсім різні речі. Ангеди справді мають свобідну волю, згадайте хочаб сатану, чи ангелів які приймали людську подобу і вступали в стосунки з жінками.

Євоеї справді шанують Авраама але ніколи не звертаються до нього за заступництвом
    апастол Павло попереджав про відступництво - врешті воно було вже в його часи. Але завжди залищались люди які зберігали хоч частину біблійної істини.

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Це перманентна упередженість. Люблячий Отець не забороняє нам мати гарних друзів.
    О дякую. Тоді не зрозуміло чого ви так возмущаєтесь. Можливо ви гадаєте, що порада "не багато хто будьте вчителями, бо багато ви помиляєтесь" вас не стосується і ви вирішили тут себе показати всезнаючою, а усіх інших опустити як недоумків, які не знають що роблять? Продовжуйте-продовжуйте, весело буде. :)))

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Вони забовязані були це робити, адже такою була вимога Бога. А от розширювати вимоги, придумувати рвзні дотакові заборони і вимоги які війшли в склад Мішни вони справді немали права.
    Миху юдаїзм сьогодні і юдаїзм в часи суддів чи апостолів злвсім різні речі. Ангеди справді мають свобідну волю, згадайте хочаб сатану, чи ангелів які приймали людську подобу і вступали в стосунки з жінками.

Євоеї справді шанують Авраама але ніколи не звертаються до нього за заступництвом
    апастол Павло попереджав про відступництво - врешті воно було вже в його часи. Але завжди залищались люди які зберігали хоч частину біблійної істини.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Ваш допис свідчить проперанентну впертість - як відмітила Даяна немаючи біблійних доказів ви ховаєтесь за загальними фразами і судженями але ніяк не хочете звертати увагу на Біблію

17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Якщо я не керуюсь судженнями Вартової башти чи Даяни це ще не означає, що я не звертаю увагу на Біблію і не черпаю з неї свої знання і розуміння Божого Слова. Крім того Божі закони мають бути записані в серці людини, а у вас з Даяною вони де записані?

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

1. Не опускайтеся до особистого. 2. Не перебільшуйте. 3. Я не обурювалася, а лиш вказувала на різницю між біблійною молитовною практикою і тією, яку придумали католики.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмане, ви даєте аргументи, які може в свою користь сказати будь-яка течія.

Аргумент повинен бути наступним: ця церква є істинна, тому що вона має шось таке, яке нема в інших.

20. ABDURAKHMAN

Вона є істинною тому що її поклонники:
    а) не поклоняються ідолам
    б) не використовують в поклонінні фетишистських речей
    в) не ставлять посередників між Богом і людьми, окрім єдиного посередника - Ісуса
    г) моляться до Господа, а не до когось Іншого
    д) вивчають Писання
    е) проповідують від дому до дому проголошуючи Добру Новину, так як свого часу робив Ісус і Його учні
    є) не використовують в своїй практиці ритуалів, окрім того який був встановлений Ісусом чинити на спомин про Нього
    ж) не перетворюють релігію на бізнес
    з) відмовляються проливати чужу кров, не служать в армії, не воюють
    и) не їдять крові
    і) не схиляють голови ні перед ким окрім Господа
    ї) не служать в силових структурах
    й) не лізуть в політику
    к) не вірять в існування безсмертної душі
    л) поклоняються Одному Богу Єгові
    м) не вживають алкоголь
    н) керуютьсю виключно Божим словом, не вводять Своїх забобон і традицій в релігію
    о) і багато інших трактувань Святого Письма як мною озвучувалися раніше і неодноразово висвітлювалися іншими в цій голяці

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)