Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

А як же взаємопідтримка у вірі? Нехай відступаються? Може там і залишаться, Храм побудують, прихід зроблять, місце освятять...?

2. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

як це зрозуміти взаємопідтримка у вірі (по вашому)?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

я кажу.
    А взяв я дуже просто. Правдива церква та, яка бере початок з апостольських часів. З часу, коли Ісус сказав апостолу Петру: "На тобі збудую церкву....". Оце і є вірна ознака.

То у ваших очах, а в Господніх?
    Ну і крім того, нечистий найбільше діє проти правдивої церкви.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

у вірі - так, а мова йде про вчення Церкви.

• Подобається Подобається x 2
  4. Оленa

Оленa Well-Known Member

I я про теж. :yes:

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як хтось спотикнеться, його підтримають церквою...

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Мене більше цікавить вчення Ісуса...(без образ)

6. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А як же тоді бути з молитвами до Святих? До кого люди звертаються в молитві? Хіба до Бога?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Абдурахмане, дайте людям право на помилку і мені теж. Виправлення помилок приємніше, ніж їх недопущення. Богу видніше яка людина, до якої б церкви не ходила. Лиш би любила інших, як себе.

8. ABDURAKHMAN

Бог дав людям Свій Закон - Біблію. І напевно для того щоб її виконували, а не щоб людські постанови видавали за Божі.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згоден, але тільки з Євангеліями, все решта з них витікає...

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Здогадайтесь самi. ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але без Церкви, яку він створив? (без образ)

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Куди б я не потрапив, я готовий згуртуватися з людьми, які вірять в Бога і дотримуються 2-х правил, що заповів Христос.

13. ABDURAKHMAN

Та я догадуюсь... Якщо не до Бога то значить до когось іншого. В Біблії немає постанови молитись ДО когось ОКРІМ Бога.
    Молитьсь За когось - Можна і Треба. Але всерівно в молитві слід звертатись до Бога.

Збудували з явним відхиленням від плану...
    Чи звеличував себе Петро так як цьогочасне духовенство? Хоча був безперечно достойніший нинішніх "Непомильних".

Читаємо Дії 1:25-26

Коли увійшов Петро, Корнилій зустрів його і, впавши до ніг, поклонився. Та Петро підвів його, кажучи: Встань, я ж така сама людина!

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Бог дав нам Біблію і через неї ми можемо дізнатися зрозуміти що хоче від нас Бог.
    А щодо Нечисто то тут сумніву немає. Він дійсно найбільше прагне зашкодити Істинній Церкві, була б Його воля взагалі би всіх винищив, а так тіко вводить в оману людей, прагне відлучити людей від Бога. І засобів для досягнення цього в Него є достатньо...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні мені, ні вам то судити.
    Я довіряю тОму, що написано, а написано так: адові ворота її (Церкву) не візьмуть.
    Довіряю, Що Бог її провадить, попри всі часи і кривди, що були і будуть.
    Просто іншої нема. У Біблії нема ніде, що буде інша церква, що вона повністю себе деградує... нема такого.
    А що до ап. Петра, ви привели приклад про ап. Петра, а мову ми ведем про Церкву.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бог дав нам посланця а не біблію.

Першим християнам ніхто і словом не мовив, що буде Одкровення якесь...
    Що вони від цього вже не християни?

16. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

як поясніть

17. ABDURAKHMAN

Ага, і чинив свої злі наміри руками інквізиторів... І продовжує чинити руками їх дітей. Кіко християн відправили на той світ... Але найстрашнішим є те що Лукавий звів з істинної дороги яка веде до вічного життя БІЛЬШІСТЬ людей, і лише деякі то розуміють...

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Уявіть Ви одружені, а трапилася така краля, що з ніг падаєте.
    Якщо у Вас сила волі добра, то все гаразд, а якщо є калим, з дружиною посварились (так сталось) діти Вас не розуміють і друзів немає, щоб пивом мізки розслабити і т.п. Можете і не втриматись. А провівши час з тими, хто Вас може зрозуміти та підтримати словом переживете без пригод. В іншому випадку можете зустріти старого колєгу, випити по пів літри, а далі трава не рости... Що будете робити (якщо дві сестрички складуть вірну компанію вашому дружбану)?

На то вона і церква. Див. послання в Біблії.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідний, от лише, більшість/небільшість - то не наше питання.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Люди є, були і будуть хороші і погані. Ви згадали про поганих, я теж за них згадую. Біда, що хороші за ними не розставили крапки над "і". Духу не хватило - ось це і погано...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)