Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Біблія - це шлях до Бога. Іншої дороги немає.
    Так, Ісус створив Церкву. Але чи та Перша Церква була прототипом тієї Церкви що існує в наш час? Не факт, далеко не факт.
    А щоб знати чого від нас вимагає Господь треба ЧИТАТИ Біблію, самому, а не вірити всьому що кажуть інші.
    Брехня заполонила світ... І правда стала брехнею, а брехня стала правдою.

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тобто Ви не знаєте, що існує ЗАСТУПНИЦЬКА молитва? Саме про таку молитву просимо святих, що беспосередньо спілкуються з Богом. Поцікавтесь, може трохи проясниться.

А християни таких подоб не ролять і ним не служать. Роблять образи Ісуса Христа, Діви Марії, святих - усі вони мали конкретні постаті та риси облич. Ставлення Ваше до ікон, щоби них взагалі не було, нагадує ставлення до служачих у гаремах, котрим робили таку операцію, що їх звинуватити у недозволених стосунках ставало неможливо, - через недовіру, що взагалі існують чесність, порядність і гідність. Ви ще фотки рідних забороніть.
    Що маємо у підсумку? "Спростування номер шість" (мій допис 7897) - плід суцільного нерозуміння, що робиться насправді. Як сліпий не розуміє, що там теревенять про кольори.

Останнє редагування: 29 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  3. ABDURAKHMAN

Чесне слово в Біблії я жодного разу не зустрічав сказання про молитву до святих чи їхнього заступництва перед Бого. Можливо я неуважно читав. А якщо так то попрошу вас дати цитату з Біблії в підтвердження ваших слів і в заперечення моїх.

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Перші християни бачили Господа, а ми могли б не знати, як Він виглядає.

5. ABDURAKHMAN

Про заборону використання ідолів говориться також і в Новому Заповіті:
    Дії 17:29-31
    29
    Отож, бувши Божим тим
    родом, не повинні ми
    думати, що Божество
    подібне до золота, або
    срібла, чи до каменю, твору
    мистецтва чи людської
    вигадки.
    30
    Не зважаючи ж Бог на часи
    невідомости, ось тепер усім
    людям наказує, щоб скрізь
    каялися,
    31
    бо Він визначив день, коли
    хоче судити поправді ввесь
    світ через Мужа, що Його
    наперед Він поставив, і Він
    подав доказа всім, із
    мертвих Його воскресивши.

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Господь Сам закликає звертатись до праведників по молитву:

Йов 42:8 а Мій раб Йов помолиться за вас, бо тільки з ним Я буду рахуватися,

Бут.20:7. А тепер верни жінку цього мужа, бо він пророк, і буде молитися за тебе, і живи.

Пс.33:16 Очі Господні на праведних, уші ж Його на їхній зойк,

Апостольська наука:

Яків 5:16 і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!

Біблійні вказівки про молитви праведників:

Єремія 15:1. І промовив до мене Господь: Якщо став би Мойсей й Самуїл перед лицем Моїм, то душа Моя до народу цього не звернулася б!
    (гріх народу такий великий, що молитви Мойсея і Самуїла не допомогли б)

• Подобається Подобається x 1
  7. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Пане ABDURAKHMAN якою Біблією ви користуєтеся,якщо можна.Ідо якого віросповідання ви належите

8. ABDURAKHMAN

Біблія одна і складається з 66 книг, існує лише відмінність формі викладу і художньому стилі перекладача. Для мене немає великого значення яким перекладом користруватись, хоча в основному використовую переклад Огієнка.
    Фактично православний, хоча я себе таким не вважаю, найбільше схиляюся до віровчення свідків Єгови, хоча я не є членом СЄ. Прихильник.

9. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Аще виникло запитання хто такий Огієнко,як ви кажете

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Та ну і діла

10. ABDURAKHMAN

перекладач Біблії, православний митрополит.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Да і таке буває...
    В нас же релігія передається по спадку...

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А почитати допис Олени 7928 просто перед Вашим?! Та й я писав Вам наше розуміння. Навіть порівняв (дуууже спрощено) ікону до світлини знайомої людини. Чим для Вас є світлина, клаптиком паперу чи відображенням лиця людини? Де тут поклоніння металу чи каменю і т.ін.?! А Ви вперто повторюєте вигадки СЄ, без щонайменшої спроби зрозуміти щось навколо.

12. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Ви праві це дійсно православний митрополит Іларіон.Тепер задайте собі питання чому всі "правдиві" сектанти,які зараз ровелися,користуються плодом такої(як вони кажуть і ганять) православної Церкви?, я особисто всім сектантським-заморським не хочу,Господи упаси.Знаєте чому люди деякі відходять від Церкви?,тому що не хочуть боротися з брехнею,їм проїхали по вухах пару раз "щиро" усміхнені "інтелігенти" а вони зразу- так-так,дійсно,правда-правда попадають влапи секти,яка робить своє. Пізнайте Істину і вона зробить вас свобідними.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ж фізику самі не досліджували і математику і хімію, а користувалися готовим.
    Чому ж пропонуєте ровер спочатку придумувати?

14. ABDURAKHMAN

У вас ж є джерело істини - Біблія. То для чого нехтувати нею. А за всю історію існування Церкви було безліч негативних моментів які дозволяють засумніватися в її істинності.

Біблія одна і та ж чи то в перекладі Огієнка, чи Хоменка, чи Куліша, чи Турконяка чи якогось іншого перекладача...
    "правдиві" сектанти як ви кажете теж мають свій переклад Біблії, і його упішно використовують. А чому використовують ще й православну Біблію?
    А тому що переклад Огієнка є найпоширенішим в Україні і щоб наводити цитати людям з їхніх власних Біблій, і щоб не казали потім люди: "А то ваша сектанська Біблія".

А знаєте чому люди відходять від "Істинної" Церкви?
    Тому що люди починають досліджувати Святе Письмо, і бачать різницю між тим яка є Церква і тим якою вона має бути згідно Біблії. В людини безумовно виникає ряд запитань до Отців Церкви на які вони не в силі (або не в праві) відповісти і людина тоді йде далі в пошуках істини, а коли вона її знаходить то дійсно стає вільною.
    Люди покидають Церкву тоді коли розпізнають її брехню.

---------- Додано в 03:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ----------

Тож були 'приятелі' Йова які не покинули його у скрутну хвилину. Логічно що вони троє мали б попрохати у нього пробачення за свої зрадницькі дії. Доречі Йов був живий, і молились не до него а до Господа.
    Йова 42:7-10
    7 І сталося по тому, як Господь
    промовив ці слова до Йова,
    сказав Господь теманянину
    Еліфазові : Запалився Мій гнів
    на тебе та на двох твоїх
    приятелів , бо ви не говорили
    слушного про Мене, як раб Мій
    Йов.
    8 А тепер візьміть собі сім
    бичків та сім баранів, і йдіть до
    Мого раба Йова, і принесете
    цілопалення за себе, а Мій раб
    Йов помолиться за вас, бо
    тільки з ним Я буду рахуватися,
    щоб не вчинити вам злої речі,
    бо ви не говорили слушного
    про Мене , як раб Мій Йов.
    9 І пішли теманянин Еліфаз, і
    шух'янин Білдад, та
    нааматянин Цофар, і зробили,
    як говорив їм Господь. І
    споглянув Господь на Йова.
    10 І Господь привернув Йова
    до першого стану, коли він
    помолився за своїх приятелів. І
    помножив Господь усе, що Йов
    мав, удвоє.

---------- Додано в 03:21 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ----------

Знову ж таки Авраам був живий а не мертвий. Господь говорив що ми молилися за своїх ворогів.

---------- Додано в 03:27 ---------- Попередній допис був написаний в 03:21 ----------

Бог вислуховує лише молитви тих хто чине Його волю - праведних і напротивагу їм злочинці що свідомо відкидають Бога.

---------- Додано в 03:37 ---------- Попередній допис був написаний в 03:27 ----------

заклик до учнів Христа перебувати в молитві і ревно молитися за своїх братів і сестер по вірі.
    Під словом 'праведний' розуміється той хто виконує Божі настанови.

---------- Додано в 03:50 ---------- Попередній допис був написаний в 03:37 ----------

ЯКБИ НАВІТЬ - умовний час.
    гріх народу такий великий, що молитви Мойсея і Самуїла не допомогли б.
    Якби вони були Б живі.

Останнє редагування: 30 січ 2010
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Іншої Ісус не дав. Церква міняється і це правильно, бо міняється наше життя.

---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

А хто сказав, що буде без негативних моментв? Навіть у спільноті апостолів не все було гаразд, то що вже про церкву говорити?

16. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Мені вас шкода

17. ABDURAKHMAN

Фотографії і картині ніхто не поклоняється, ніхто їх не звеличує, ніхто не обожествляє їх навідміну від ікон.
    Поклоніння металу чи каменю немає зате є поклоніння виробам з них.
    Перші християни не покононялись ідолам
    а служили Господу у вірі і правді. Введення образів в християнство було відступництвом від Христової науки. Церква дедалі більше тонула в язичницьких обрядах і звичаях. А те що ми маємо в наш час дууууже відрізняться від того що було в 1ст.

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

В мене склалося про вас аналогічне враження. Не треба всьому сліпо вірити, бо не факт що в те що ви вірите є істиною. А стеоретипне мислення будто Церква це добро, абсолютна істина а все решта то є єресь, секти, породження зла і повне відкидання всього що не йде від Церкви не наблизить вас до пізнання істини, оскільки ви не бажаєте чути того що викриває вашу Істинну Церкву

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

1. А хто сказав, що Католицька чи Православна Церква дана Богом? Звідки ви взяли що то не відступники?
    2. Ну не до такої ж міри негативні. Зароджується навіть думка, що вони не від Бога а від когось Іншого. Стільки негативу, що навіть Чингісхану далеко до них братися.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Пожалійте краще мільйони невинно убієнних і замордованих Церквою людей.
    А ще мають заповідь: Не вбий.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Це називаться перевернутий розум.
    Але ж ви футболiст. :sad: Так гарненько усе зманiполювали i вiдфутболили. Наступний раз самi будете шукати посилання.:sad:
    о_О :cry:

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

По правіді, тут не відмічено жодного просилання, де б молились не до БОГА, лише за когось...

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Добре сказано, але до Вашого допису почсніть наступне:
    Десь на зрубі дереваз'являється зображення "матір божої" і люди товпою їдуть до ... чудотворного зображення. Хто ці Люди? Сектанти? Віруючі? Порушники закону? - там де про дерево, метал та інші предмети?

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Хіба люди не можуть відхилитись від правдивої віри? Весь Старий Заповіт на цьому побудований! Віра-зрада-покаяння-Віра-зрада-покаяння...

20. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Це з Євангеліє.На рахунок другого питання-моя думка ці люди йдуть виявити свою повагу,шану Матері Бога нашого.Згідно вчення православної Церкви таке явище не треба хулити ні приймати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)