Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Каждый назначенный старейшина получает экземпляр этого учебника и может хранить его у себя, пока продолжает служить как старейшина в каком-нибудь собрании. Если он когда-нибудь перестанет служить в этой должности, то ему следует отдать свой экземпляр книги служебному комитету собра-ния. Нельзя делать копий никакой части этой публикации.

Ми це вже обговорювали. Сумління не мучить?? Ну тіпа совесть :)

2. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

добре подивлюсь...

ви вже пробували говорити якесь слово?
    це слово створене? чи народжене?

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

за умови, що ця книга не є першоджерелом. тоді інші видання можуть друкувати матеріали, взяті з тих інших джерел. Якщо ж книга є першоджерелом інформації, то таку інформацію передруковано бути не може :

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Книга по суті є довідником для старійшин і містить інформацію яку можуть практично застосовувати лише вони.
    Звичайно першоджерелом вона не є і не містить таємних вказівок

5. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

Сергію будь-ласка дайте відповідь на питанная: Слова, які ви говорите, народжуються чи створюються?

6. ovod

ovod Well-Known Member

народжуються, значить є батьки,
    що тоді розказувати про спарювання думок?

7. Сергій аспірант

на невірно поставленне питання немаожна дати вірну відповідь.
    ЛОгос в грецькій мові багатозначне слово і накращим його відповідником у Старому завіті є слово хохма

очевидно проблеми із совістю у Вас

Цель учебника

Пересмотренное издание пособия «Внимайте себе и всему стаду» предоставляется старейшинам собрания и разъездным надзирателям как практический и удобный справочник для использования при исполнении их обязанностей как пастыри стада Бога (Деян. 20:25; 1 Петра 5:2).

Останнє редагування модератором: 18 лис 2009
  8. Ука

гарна книжечка. курс по MLM, один в один. я аж зачиталася :good:

9. Сергій аспірант

розшифруйте будь-ласка

пан Nitiky може обгрунтуэте -1 який мені поставили?

туже зручний підхід - писати тезами без наведення доказів- опоненту важко спростовувати, оскільки невідомо на чому грунтується висновках - фактах чи упередженості

Останнє редагування: 18 лис 2009
  10. Ука

забираю свої слова назад. це не MLM, там лише методи залучення уваги і підведення до потрібного висновку спільні. а от все решта - дуже жорстка корпорація з тотальним внутрішнім наглядом, доносами і верховенством інтересів корпорації навіть у приватному житті працівників. Я не так давно перекладала деякі корпоративні правила (преогидний документ), так от вони корелюють ледь не за розділами. Аж шкода, що не маю права розголошення - там прямі підстановки спрацьовують.

• Подобається Подобається x 2
  11. Сергій аспірант

тотальним внутрішнім наглядом? непомічав.
    Спробуйте обгрунтувати свій висновок.
    Хоча те що ви написали можна застосувати і до Католицької церкви - чомусь монастирський устав ви не назвете тотальним контролем.

Біблійні вимоги до християнина справді торкаються усіх стоін його життя і не можна вважати що в одних сферах життя застосуваня бібліних норм доречно а в інших ні.

Якщо ви вважаєте що вимоги викдадені вцій книзі суперечать бібліним буду радий це обговорити з вами

12. Василь

Василь Well-Known Member

Якщо СЄ такі погані, то чому кількість їх прихильників зростає і вони такі активні? Це означає, що вони чимось приваблюють віруючих християн? Версії задурманення не приймаю! Я не є віруючим.

• Подобається Подобається x 1
  13. Сергій аспірант

ви любите пхати економіку в усі сфери житя від вакцинації до релігії.

14. Ука

перепрошую, порівняння некоректне. Монастирський устав - не для всіх і монашество не вважається єдиним шляхом до спасіння. навпаки активно наголошується на інших покликаннях.

нема там що обговорювати. Якщо Ви самі не відчуваєте, що єдиний дух, яким просякнута книжка - це добробут організації навіть при видимому (на перший погляд, я не вникала в усі цитати) дотриманні букви (але не духу), то залишайтеся при своїй думці, що тут порадиш...

не пхати, Сергію, а витягувати на світ Божий звідти, де вона думає, що сховалася під гарною маскою.

15. Сергій аспірант

Філон Александрвйський їх теж робив але у світлі платонізму.
    Натякаю я не на їхню недохристиянскість а на те що вони зачсточували до християнства чужі для нього ідеї

16. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

А звідки такий висновок??
    Як на мене, то нормальна секта.

Мені прикро але з Вами нема про що говорити. Я бачу ви як заведена пластинка про одне і те саме перемиваєте.

17. Василь

Василь Well-Known Member

Я роблю висновок з того, як їх критикують християни. Мені особисто свідки Єгови більше подобаються, бо критикують церкву.

18. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

За інших не скажу але я їх не критикую а обговорюю функціонування тоталітарної організації, не торкаючись питань віровчень.

19. Василь

Василь Well-Known Member

А чому Ви вважаєте її тоталітарною?

20. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

• Кожний сектант щомісяця здає детальні звіти про агітаційну роботу.
    • Ведуться детальні записи про людей, які попали під вплив агітатора.
    • Використовуються технології контролю свідомості.
    • Існує система судочинства і покарань в кожній районній громаді сектантів. При відсутності своєї міліції це можна реалізувати лише організувавши систему слідкування за ближнім і доносами.
    • Інформаційна ізоляція (засуджують вищу освіту, заборонять товаришувати з не сектантами, одружуватись по за сектою, спілкуватись з колишніми членами і т.д.)
    • Перебуваючи в цій секті люди втрачають здатність критично мислити, самостійно діяти.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)