Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

про історію свідків Єгови я занаю достатньо багато. Знаю тако ж про помилки які вони робили (хоча не існує жодної конфесії яка б не коректувала свої вчення з часом) і цій темі на форумі було присвячено досить багато сторінок. Проте якщо маєте що додати пишіть. Мій допис стосувався іншого - чому в моральних та етичних поглядах Свідків Єгови вбачають небезпеку? Наприклад згадувалась книга Секрет сімейного щастя - як на мене відненсення її до списку з екстремістської літератури дивний крок, якщо врахувати те що люди які це зробили навряд чи її читали.
    Те що відбувається в Росії із свідками Єгови може створити небезпечний прецендент для перслідування інших релігійних громад.

2. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

в скритій формі що дзаблудження свідків

1. Скажіть зараз будь яке слово, і подумайте чи ви його створили, чи воно народилося з ваши уст?
    2. У бобра син бобер, у слона слон, у людини людина, а у Бога-...?
    3.1 Ин.3:2-3
    2. Духа Божия (и духа заблуждения) узнавайте так: всякий дух, который исповедует Иисуса Христа, пришедшего во плоти, есть от Бога;
    УПО: Духа Божого цим пізнавайте: кожен дух, який визнає, що Ісус Христос прийшов був у тілі, той від Бога.
    3. а всякий дух, который не исповедует Иисуса Христа, пришедшего во плоти, не есть от Бога, но это дух антихриста, о котором вы слышали, что он придет и теперь есть уже в мире.
    УПО: А кожен дух, який не визнає Ісуса, той не від Бога, але він антихристів, про якого ви чули, що йде, а тепер уже він у світі.

Вони самі не знають що вони в дусі, але не втому
    Бо у них Ісус до того як прийшов на землю був архангелом

3. а всякий дух, который не исповедует Аргангела Михаила, пришедшего во плоти, не есть от Бога, но это дух антихриста, о котором вы слышали, что он придет и теперь есть уже в мире.

це велике відкриття на їхнє заблудження.

3. Сергій аспірант

Вибачте, але звідки цитата ? З Перекладу нового світу?

4. Нецікавий

кепкуєте))), та ні це я для порівняння вставив так виходить з логіки свідків...... що до приходу на змлю в тілі, Ісус був архангелом.

а Бог міжиншим, ще у Бутті 1:3 .
    И сказал Бог: да будет свет. И стал свет.
    лишилось тільки підключити просту логіку(хоча я не її приильник), чим він сказав?
    а потім зразу перегорнути на Ин 1:1-5

1. В начале было Слово, и Слово было у Бога, и Слово было Бог.
    2. Оно было в начале у Бога.
    3. Все чрез Него начало быть, и без Него ничто не начало быть, что начало быть.
    4. В Нем была жизнь, и жизнь была свет человеков.
    5. И свет во тьме светит, и тьма не объяла его.

14. И Слово стало плотию, и обитало с нами, полное благодати и истины; и мы видели славу Его, славу, как Единородного от Отца.

питання, Бог творив Словом, чи з Словом?

адже читаємо що Бог називає не існуюче як існуюче, і тут знову питання чим називає? )))

Останнє редагування: 17 лис 2009
  5. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Це почалось сповнення Біблійного пророцтва про падіння фальшивої релігії ;)

6. Сергій аспірант

спочатку раджу розібратись з доказами а потім критикувати.

7. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Ну почалось з самої фальшивої, іншим дали можливість покаятись.

Ну як з мене Рассел, не гірше нього гоню, нє?? :)

8. Zoli

Zoli Well-Known Member

Ну це вже занадто сильна заявка.
    Хіба в книзі Откровення не йдеться про глобальний масштаб? Подумайте обєктивно, чи може Організація Свідків Єгови ототожнюватись із світовою фальшивою релігією із своїми 6 млн послідовниками...
    Трохи не влучили із таким висновком...

9. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Так, ви правильно зрозуміли - це фальшстарт (ну як завжди)... але пробіглись непогано :)

Кінець да не тот :)))

10. Сергій аспірант

Більшість своїх дописів Nitiky пише щоб простежити реакцію інших, тобто це звичайні провокації.
    Хотілося б мати більш суттєве обговорення, оскільки Nitiky не надто полюбляє обгрунтовувати свої тверження.

11. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Звинувачую вас в брехні!!

12. Сергій аспірант

я написав лише своє особисте враження.
    Я декілька разів пропонував вам обгрунтувати чому ви вважаєте свідків Єгови небезпечними, шкідливими тощо
    проте жодних фактів чи аргументів ви не навели.

13. Нецікавий

добре давайте простіше...трошки інша неправда....,
    якщо 144 тисячі це 12 колін Ізраіля, то нашо Павло стає апостолом язичників і проповідує їм Царство Боже, навіщо служіння Павла? навіщо Ісус ходив благовісвувати в галілею язичеську? до євреїв???
    навіщо язичникам проповідувати царство Боже, якщо по вченню так називаємих свідків Єгови в царстві тільки 144 тис. 12 колін Ізраіля.
    навіщо "розводити язичників" ?

14. Сергій аспірант

144 000 - духлвний а не буквальний Ізраїль,
    знову ж таки нерозглянули усі докази

ну звинувачувати ви любите, от тільки дуже обурюєтесь коли звинувачують Вас та й з доказами у вас важкувато.

Буду вдячний коли пригадаєте коли я вам брехав

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

я міг виразитись інакше, наприклад: Ви знову брешете.

а спільного в усіх християнськіх конфессія це моральні вчення: люби ближнього, не кради (коли маеш можливість красти), не бреши

Виберіть над чим вам ще треба попрацювати.

У вас склероз чи ви прикидаетесь??
    Я вже один раз вам нагадував

16. Сергій аспірант

Буду вдячний якщо нагадаєте ще раз, щось надто всім подобається звинувачувати мене в брехні ненаводячи жодних доказів.

сподіваюсь ви розумієте різницю між тим щоб корпіювати книгу і публікувати інформацію з неї в інших джерелах.

17. Нецікавий

да ну, а звідки версії, що він духовний, в старому завіті він також духовний?

з періода Без закону( до потопу), закон, благодать,
    в першому спаслось 8 чоловік, в другому 144 тис., а в третьому, не знаю чи калькулятора хватить...

18. Сергій аспірант

стосунки Бога з євреєями були прообразом. Ізраїль був прообразом Царства Божого.

Невелика порада- спробуйте переглянути кілька біблійних коментарів.

19. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

20. Сергій аспірант

Фактично уся інформація з ціє книги була опкблікована в тих чи інших статтях журналу Вартова башта. І особисто я не знайшов ній нічого такого чого б не знав або не читав, або не зміг знайти в інших публікаціяхю

Нагадаю робити копії справді не можна, але це не означає що інформація яка викладена вкнизі не може друкуватись в інших публікаціях.
    Електронну версію книги Внимайте я маю і її без проблем можна знайти в неті.
    Такщо в моїх словах небуло ні брехні ні парадоксу.

Так що не треба звинувачувати когось в брехны якщо не можете чи не хочете погодитись чи зрозуміти щось

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)