Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Свідки

гріхи не відпускає?..
    тоді суть цього "сповідання"?..

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б сказав, допомагає і є свідком нашого покаяння.

3. duncan

свідком...
    допомагає?.. типу, перевіряє чи справді покаявся, чи тільки прикидаєшся?...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви коли-небудь ходили до сповіді?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D

6. duncan

ні...
    а що, хіба потрібно?... ;)
    ви ходите, пан мих?...
    відчуваєте докори сумління?...
    якщо я не помиляюся, то до сповіді ходиш тоді, коли знаєш, що згрішив і сумління мучає... ;)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А зцілювати від імені Бога можна?

8. Liliyah Romanova

Я постійно кажу, що Католицька Церква про це говорить і признається, а могла би й мовчати, як деякі, у котрих те саме робиться, і в монастирях, і на парафіях.
    Католицька Церква того не підтримує. Вона цілковито засуджує такі вчинки. А священики - лише люди. А деякі ідуть у священство зовсім не тому, що вірять у Бога. Також багато хто зі священиків є недозрілі, тратять віру, а тоді вже можна робити що хочеш.
    Саме за таке вміння відкрито покаятися я КЦ поважаю. На це треба багато сміливості, аби визнати свою провину на радість ворогам, які тільки й шукать мотивчиків, аби позловтішатися.

9. Liliyah Romanova

Відповідь: Оффтопи на релігійні теми

Знаєш одинадцяту заповідь християнства, витворену часом для свідків? НЕ НАБРИДАЙ! :D:D:D
    Най буде що вони справжні християни, але гордість великий гріх. ;)
    Свідки - християни? Що вони про Христа кажуть? Саму правду, так?

10. Liliyah Romanova

Так точно. Церква не для лінивих людей. Простіше вірити для себе, слухати себе, читати собі, молитися собі.
    Ти сам себе обмежуєш. Більше ніц не скажу, боюся, аби не образився.

11. Liliyah Romanova

Конкретніше. Бо інакше це просто напад, але беззмістовний. Інформації не несе ніякої.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Суперечливе твердження. З чим можна погодитися - що КЦ зуміла раніше покінчити з махровим середньовіччям, залишивши це для МП. А от стосовно того, що священники - люди, і що КЦ перша почала себе поводити, як нормальна комерційна структура, і відкрито говорити про недоліки - це всього-навсього один з маркетингових ходів, і з сміливістю не пов'язано.
    --
    І радість не ворогам - а конкурентам.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

івана 20:23 читали? Але тіслова є зрозумілі тільки тим, хто розуміє, що християнство пішло від Христа, а не 18 століття.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лілю, ситуація проста, як двері. У свідках, коли п"єш горілку - виганяють, тобто беруть на себе право: має та людина спастися, чи ні.
    А вигнавши з громади, вже не скажеш, що свідки п"ють. У Католицькій церкві такого нема, бо людина, бувши останнім грішником повинна вірити у спасіння і мати реальний шанс навернутися, будучи у лоні церкви. Тобто церква не відвертається від грішника і не закриває очі на проблему, а дає шанс і працює над цією людиною. В тому-то вся різниця і тоді легко звинуватити традиційну церкву і одночасно сказати, що в нас такого нема. Та нема, бо Ви викинули ту людину.

• Подобається Подобається x 1
  15. Forpost

Forpost Стоїк

От Иоанна 20
    Ученики обрадовались, увидев Господа. 21 Иисус же сказал им вторично: мир вам! как послал Меня Отец, так и Я посылаю вас. 22 Сказав это, дунул, и говорит им: примите Духа Святого. 23 Кому простите грехи, тому простятся; на ком оставите, на том останутся. Пане Мих Вам в пору свою течію організовувати,навіть свідки не осмілюються на себе брати прощення гріхів ,хоча числять себе учнями Христа.А ще як в цих віршах гарно видно що ніякої Трійці не існує "Хто має очі ,той побачить"

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви на сповідь не ходили, а так все знаєте, ніби щомісяця ходите...
    я ходжу, виходячи з того, що всі грішні і я грішний, я мушу ходити, бо хочу стати більш досконалим.
    А сумління можна й заглушити, забути. Наприклад, чи будете Ви памятати через рік, що тещі сказали неправду?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. ясно, що не можуть, бо їм це не дано. Ісус дав владу учням, що ми щойно прочитали, а ті благословляли своїх учнів - так формувалася Христова церква, а при чому тут свідки?
    2. Числити себе можна ким і чим завгодно, а толку?

18. Forpost

Forpost Стоїк

Пане Мих церква Христова то не комуністична партія,... ну шо Ви в самому ділі?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я то знаю.

Просто, цей звязок - це ніщо інше як вірна ознака Христової церкви. Любимо ми її, чи ні, подобається вона нам, чи ні - все це немає значення.
    Ми можемо придумати ще 100 різних течій, а толку? Всі вони йдуть від людини і не більше....

20. duncan

а треба?..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)