Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Арійці

Бруклін зайняв місце на ринку в 2 етапа:

1. Створено вчення про обмежену кількість людей, які будуть керувати людством, при тому всіма аспектами життя людського, такі посередникі між Богом і людьми.
    2. Самопроголошення, потрібних людей, в такі керівникі. Рядовий єговіст неможе попасти в цю касту людей, спроба веде до ізоляції і виключення.

В останні роки це вчення переживає кризу і вимагає змін, що скоро і відкриється "злому рабу".

Я на цьому форумі ще не обговорював питань віровчень, хибності чи вірності, писав тільки про функціонування секти єговістів.
    В данному випадку зверніть увагу на 2 пункт: САМОПРОГОЛОШЕННЯ, Бруклін а не Бог, знає хто є арійці а хто ні.

2. Zoli

Zoli Well-Known Member

Ісайї. 61:1; Дії. 2:1-4,33;
    Про мати терезу - абсолютна правда. Чудова була людина! Вона є прикладом для всіх хритсян. Але молитись їй я всеодно не буду. Не можу.
    Тільки до Бога через Ісуса Христа.

Я добре в цьому розібрався. Скажіть, Сергій, а яка різниця чи хтось один проголошує святих, чи кілька тисяч людей самі себе називають помазаними? По-моєму, ніякої різниці нема.
    Я ж вірю що ці 144000 є співправителями Христа. Але сповнення того числа залежить виключно від волі Господа, а не людини. І знати того людина не може, скільки, ще таких досі живе разом знами у світі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Yur

Yur Well-Known Member

А я от, коли молюся до Бога згадуючи свою бабусю, що мене вибавила [нехай з Богом спочиває], й у неї прошу молитов до Бога.
    Бо знаю, що вона у Небі з Богом перебуває.

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Думаю, треба ще раз уточнити, бо надто поширена ця хибна думка: святі не затьмарюють Бога. Вони є для нас зразком, а ще ми віримо в їхнє заступництво. Я знаю що пишу: особисто неодноразово отримував допомогу від заступництва святих. (До речі (я це добре знаю) ВСІ протестанські конфесії практикують заступницьку молитву людей за людей, так що повинні зрозуміти, про що я пишу.)

• Подобається Подобається x 2
  5. Zoli

Zoli Well-Known Member

Так пане Аксакал, розумію про що Ви пишете. Але погодитись із тим не можу.
    Так, святі є для нас зразком, Павло, Степан, мати Тереза, Петро і ін. Всі вони можуть бути прикладом для наслідування. Проте моїм заступником, тай і Вашим теж може бути і є лише Ісус Христос, Який "заступився" за нас, коли його розіпяли. Він є жертвою за мене, і Він зробив неймовірне за те, щоб я жив. І до Нього ямолюся й прошу заступництва перед Богом.

6. Yur

Yur Well-Known Member

Христос наш Спаситель. Ним Бог протянув Правицю Свою, за Котру маємо ухопитися.
    Він і Суддя, що визначатиме чи варті ми Його, чи ні. А заступниками є ті, хто перебуває з Богом і може перед Богом заступитися за нас, -- святі душі праведників.
    Найбільшою нашою заступницею є наша небесна матір -- Пресвята Богородиця. До неї молимось, на неї уповаємо, що би просила свого Царственого Сина за нас.

7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Коли ви пишите про неіснуючі у апостольському віровченні і практииці речі (і не лише апостольському, але й протягом усієї біблійної історії) то не подавайте це, як якісь очевидні незаперечні істини, а уточняйте : "згідно з католицьким вченням", "згідно з католицьким катехизмом", "згідно з католицькими припущеннями і гіпотезами" і т.п. А ще краще, - різницю між апостольською церквою і сучасним християнством демонструвати у відповідній для цього темі. ;)

8. Yur

Yur Well-Known Member

А яке ще може бути вчення, окрім Христового ВСЕЛЕНСЬКОГО :scratch_one-s_head:
    Якщо маєте якісь зауваження стосовно викладеного вчення Церкви, говріть посилаючись на подане, а не вами вигадане.

Там і можете відреаговувати, а тут можете ігнорувати.

9. Даяна

Даяна Well-Known Member

10. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

де в біблії написано про заступництво святих?
    і де в біблії є Пресвята Богородиця?
    і від кого Ісус є єдинородним?

11. Yur

Yur Well-Known Member

З таким же успіхом можу запитати у вас, де в Біблії написано, що не можна молитися до святих і прости їх заступництва у Бога.

Не може ЧИСТЕ появитися від нЕчистого. Святий обрав пресвяту.

12. Нецікавий

ЛУК. 1:38 (ПОДУМАЙТЕ,ЧИ ХОТІЛА Б МАРІЯ, ЩОБ НА НЕЇ УПОВАЛИ?),

І Я КАЖУ ,ЩО ТЕМРЯВА НЕ МОЖЕ РУКОПОЛОЖИТИ СВІТЛО, ТОМУ ПІСЛЯ ІНКВІЗИЦІЇ... ЦІКАВО, ЗВІДКИ БРАЛИСЬ ''ХОРОШІ ПАПИ''

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Молоді люди відрізняються від своїх бабусів і дідусів відсутністю досвіду. Церква отримала досвід, яким користується, і пропонує те, що є достойно і праведно, не позбавляючи віруючих свободи вибору. Коли католичка мати Тереза читала помираючим веди чи коран, то показала нам усім, що не потрібно руйнувати духовний світ людини, а покладатися на Бога, чиї можливості є не обмежені. Іноді мати Тереза почувалася спустошеною і зверталася з молитвою до Богородиці, отримуючи підтримку і сили. Те. що пропонує Церква, не з’явилося ні звідки, а з життя у Бозі.
    Вам відомі Маріїні бажання? о_О
    А звідки ви взялись такий хороший після інквізицій? Невже Христос і Його Церква тут ні до чого?

14. Нецікавий

ІСУС І ЙОГО ЦЕРКВА НЕМАЮТЬ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ВЕЛИКОЇ БЛУДНИЦІ, ЯКОЮ Є СВІТОВА РЕЛІГІЯ , ЯКА ТІСНО ПОВЯЗАНА З ТОРГІВЛЕЮ І ПОЛІТИКОЮ, ЯКІ В СВОЮ ЧЕРГУ ТІСНО ПОВЯЗАНІ С КОРИСТОЛЮБСТВОМ, ЯКЕ ВБИВАЄ ЛЮБОВ БОЖУ, БО ТАМ ДЕ МОТИВАЦІЯ ВИГОДА- БОГА НЕМА

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Великі букви - явна ознака впевненості.

А як у товаристві Ісуса та апостолів повився Юда у світлі ваших слів?

цікаво послухати.....

16. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

моего товарища завербовали ((( , теперь он приходит ко мне с понтом диск записать и грузит меня, предлагает пойти попеть в воскресенье , но броня наша крепка , я не могу прогнать своего товарища и спорить с ним не могу , потомукак библию вглаза не видел

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якщо завербували, сперечатись марно, це видно хоча б обговорення на цій гілці. Познайомитись з Писанням, хоча б для загального розвитку на курсах при церкві (катехизація називається), варто.

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Якщо вас питання християнства не цікавлять, то поставте товаришу "руба" у цьому питанні, а якщо ви не байдужі до християнського вчення, - читайте Новий Завіт. Христове вченння зрозуміли неосвічені рибалки, тому і вам буде під силу. З іншого боку це вчення перекрутили освічені теологи, які навіть продаж ільдунгенцій за гроші вважали Христовим вченням. Так що починайте з Нового Завіту, щоб потім бачити різницю і розуміти, що завербувати можуть і журналами, і катехизмом.

Last edited: Nov 16, 2009
  19. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

спасибо за советы , я тут ещё на прошлых страницах выписал пару вопросиков , которыми поставлю его в тупик , интересно что он скажет, наверно пойдёт со старшими советоваться
    п.с. зачем самому изучать если умные люди уже вместо меня всё изучили ?

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

До чого тут блудниця? Я говорила про моральні і духовні якості сучасних людей в т.ч. ваших батьків, які виховали вас таким хорошим і розумним. Якби не церква, то ви можливо зараз були б язичником і блудником. А так подякуйте Богові і Церкві і будьте трохи стриманіші, не псуйте собі нервову систему завчасно.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)