Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoli

Zoli Well-Known Member

У дечому Ви праві, не можу не погодитись із такою думкою.
    Однак ти проводирів у першу чергу цікавить своя влада, їх вплив, а вже потім питання віри... Погоджуєтесь?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

сумніви ніколи не були і неможуть бути причиною для виключення. Щодо певних речей людина може мати свій погляд але навязувати його іншим людина неповинна.
    Та к прийнявши рішення не вживати алкоголь свідок Єгови не повинен переконувати увесь збір що його рішення є єдино правильним

не для всіх і не завжди питання влади було на першому місті. Хоча першочергова увага до влади а потім до віри характерний для більшості.

Останнє редагування модератором: 19 жов 2009
  3. JaguaR

JaguaR щасливий

А трансплантація? Всі однодумці?

Ну, кого до чого.

Яка саме релігія?

То Ви говорите, що нема християнства, бо офіційним воно стало ще за часів Констянтина-імператора (4 століття)?

Не зрозумів, при чому тут навіть секти до Петра?

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

стосовно трансплантацції кожен приймає рішення особисто

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не тільки, але засновником був таки Рассел.

6. Zoli

Zoli Well-Known Member

Я говорю не про християнство у цілому, а про людські організації. Десь у біблії можете знайти місце Писання де Бог користувався якоюсь сформованою людьми організацією?

Прочитайте Матвія 18.15-17. Яку послідовність дій подає Ісус...? Я не до того, що ця послідовність порушена, її просто нема.
    Звичайно, що не можу не погодитись із Вами про суто особистого характеру питання. Але якщо між братами любов, про яку говорив Ісус, то осуду бути просто не може, чи брати та сестри у зборі забули, що судити може лише Господь?
    Справа в тому, що будь-яке рішення правового комітету не оприлюднюється, яка б причина відлучення не була. Попри прямі вказівки Ісуса... Чи ви знаєте такий випадок?

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага..і ті пеньонздзи попливут до свідків...котрі сі втішут...:preved:
    То во,чо вони так гонят...:scratch_one-s_head:

8. JaguaR

JaguaR щасливий

Та’, всього-навсього. Від сім’ї, від друзів. І все, хіба то так багато?

Ви раз говорите, що приналежність до свідків не гарантує спасіння, другий раз натякаєте: "запишіться", бо ніхто не поклонявся поодинці. Визначіться накінець.

І перестає бути свідком у разі трансплантації. То виходить, що у свідках він не є і там нема іншої точки зору, бо кожного інодумця виганяють під чотири сторони, так?

Так я й говорю, що християнство стало офіційною релігією ще у 4 ст на цілу імперію!

Пане Ромку, у Вас, бачу, сьогодні гумор є!

9. Romko

В мене він все є...часом чорний...часом чорно-сірий....часом...чорно-бурий...але є...:sorry:

10. Zoli

Zoli Well-Known Member

А, скажімо вчення про 1914 рік? Невже сумніви, щодо правильності цієї дати не є підставою для виключення? Чи, скажімо, сумніви, щодо того, що Організація є "Божим каналом" не є підставою для виключення? Я особисто знаю таких людей (виключених через сумніви).

Що говориться про тих з ким не слід спілкуватись, у 1кор.5.11? Це вірш, на основі якого і здійснюється позбавлення спілкування.

Чи людина, яка на протязі 30 років прослужила в організації може належати до того типу людей, що показані у цьому вірші? Невже така людина може бути блудником, ідолопоклонником, лихословом, пяницею, здирником при цьому називаючись братом? Причому причина позбавлення спілкування - це випадкова зустріч та невеличка розмова із раніше вилученим, причому розмова не була про Біблію, Господа, чи віру в цілому... Невже смиренна на протязі 30 років людина може заслуговувати на це? Невже решта братів та сестер забуває про одну із найголовніших заповідей: любити ближнього свого, як самого себе? Невже всі раптово забувають про його заслуги у зборі, про його особисті якості, які не дозволяють причислити його до тих що звуться братом, але який насправді, блудник, пяниця... і т.д." Чи можливо у цьому вірші розуміються значно глибші речі, як от спосіб життя скажімо?
    Все це лише показує, що правила організації приведені до рангу закону. І при винесенні рішення про позбавлення спілкування не може бути взятий до уваги якийсь із заслуг, засудженого.
    Звертаю увагу на те, що говорю не про дійсно важкі гріхи, і про безглузду та невиправдану, поведінку, а про випадки, коли здавалося б не значні відхилення від положень організації призводили до неймовірно серйозних наслідків.
    Звичайно, я підтримую положення про те, що лиходіям, вбивцям насильникам, лицемірам, які не розкаялись і не збираються цього робити не місце у зборі.

А взагалі, подумаймо (в собі, в своєму серці): хто має право судити?

11. Zoli

Zoli Well-Known Member

Ви хочете сказати, що релігія, яка зареєструвалася у 4 ст. н.е. була на 100% тим віровченням, яке залишив нам Ісус? Це було саме те Евангеліє, що проповідували Апостоли? На цей час вже зявилось багато течій, і сама та релігія, яку "зареєстрував" Констянтин була синтезом Християнства (і без того вже модифіковане) із язичництвом.

12. JaguaR

JaguaR щасливий

А, до речі, там має бути новий кінець світу. В роді у 2012, то вже остаточний, чи йно один з проміжних?

Ага, ну все ясно, далі не будем.

13. Zoli

Zoli Well-Known Member

Не буду говорити напевно, але мені здається, що пророцтво це було знайдене наякомусь камяному диску із південної америки. Не памятаю чий то був диск, Ацтеків, чи Майя. Принаймні не чув, щоб про це говорили Свідки.
    Вони вже з 1975р. не роблять пророцтв, у контексті чіткої дати.

14. Romko

Все диктувалось з точки зору політичної коньюктури...
    Зрештою,аріанство,послідовниками якого є СЄ було відмінено саме на Нікейському соборі...і теж...в результаті гризні між патріархами...

15. Zoli

Zoli Well-Known Member

Ну я ж і говорю про те, що почали зважати на "політичну коньюнктуру" а не на зміст Євангелії.

16. Зануда

Зануда така зануда

Щось ви довго збираєтесь, очевидно маєте сумніви?

17. Romko

Євангелія були написані через багато років років після подій,що в ньому описувались...
    Написано людьми,що жили в той час,залежали від багатьох чинників ...
    Николай Рычков. Евангелия, вопросы хронологии создания

Ренан Э. Евангелия и второе поколение христианства

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я здивована, чому до цього часу ви цього не зробили. З такою потужною довірою поясненням "багоразумного раба" ....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергій збирає внесок на вступне.:haha:

Даяно, я чекав на мінус від Сергія, але ніяк не від Вас.:haha:

Останнє редагування модератором: 20 жов 2009
  20. Даяна

Даяна Well-Known Member

С.Є. не беруть вступних. Ви безпідставно посміялися над Серігєм.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)