Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

так читав про що мова і свідки справді за рішення яківони приймають підзвітні лише Богові

2. Сергій аспірант

свідки Єгови не вважають себе безпомилковимии і без грішним

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Даруйте, навіть на цьому форумі раніше наводились приклади так би мовити помилок і прямих перекручень у перекладах СЄ.

Не переводіть стрілку. Так я оцінів Ваш намагання заявити "сам дурак", геть не розуміючи предмету. Так само як непомильні Ви трактуєте всі висловлювання з Вартової Башти, хоча сором'язливо про це не кажете. А ми відверто так називаємо лише проголошене за особливих умов.

Зачипок вже було-перебуло. Особливо, коли почитати не лише наведені цитати, а навколо них у тих самих виданнях СЄ. І коли Вам показували зміну думки туди-сюди з точністю до навпаки, Ви тихенько відповідаєте:
    та

4. Сергій аспірант

так наведіть приклади - прямих перекручень або хочаб посилання на відповідні місця на форумі. Знову ж таки неточності в католицьких прекладах ви ігноруєте. До кожного спірного місця свідки Єгови навнли поясненя чому був обраний саме такий варіант перекладу і навели посилання на інші переклади в яких є подібні рішення.

а біблійні підстаи цей догмат має? чи апостоли були непомильними?

причини змін було глибше дослідження певних питань, поява нових данних з галузі біблеїстики чи археології.
    Ці зміни ніколи не торкались фундаментальних питань і сьогодні свідки Єгови не ствержують що розуміють усі деталі пророцтв.

Католицька догматика теж зазнавала змін та реформування - почитайте працб Гарнака Історія питання.

Останнє редагування: 23 вер 2009
  5. Сергій аспірант

давайте говорити по конкретним прикладах. Бачу мої шановані опоненти вирішили перейти до загальних фраз замість того щоб розглядати конкретні факти

Я навожу цитати максимально повно і не обмежуюсь одним -двома реченнями як деякі опоненти. Такщо якщо щось не так наведіть конкретний приклад.

Останнє редагування модератором: 23 вер 2009
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Люди вичерпали себе, невже Ви цього не помітили? Я вже навіть не знаю, що можна ще писати про свідків, щоб не повторюватись...

• Подобається Подобається x 1
  7. Зануда

Зануда така зануда

347 сторінок. Вже можна і відпочити. ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

в жодному разі!!!! відпочинемо на цвинтарі!!!:dance2::gamer:

9. консультант

Миху, а де гарантія, шо там не буде свідків?:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони ж сказали: після смерті - чорний екран. значить їх не буде.

• Подобається Подобається x 3
  11. Сергій аспірант

Звісно що помітив. І сподіваюсь це примусить їх задуматись над обгрунтованістю звинувачень.

Цитату з публікацій свідків Єгови можна?
    Після смерті - воскресіння а не чорний екран

Останнє редагування модератором: 24 вер 2009
  12. консультант

Тоді для свідків це взагалі непочатий край роботи.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О

Значить не встигаю я за зміною положень і догм СЄ.
    А що до чорного екрану - запитайте у Пупера, щирого прихильника СЄ.
    Він так і сказав, після смерті - могила, чорний екран. А вже після Армагедону, Бог кого захоче - воскресить, але то вже буде потім

14. Сергій аспірант

змыни в данному випадку ы не маэ так після смерті людина перебуваж у могилі і очікуєна воскресіння після Армагедону. Але ви у своєму дописі акцентуєте увагу лише на свідомому стані після смерті

15. консультант

Так, це правда, що Пупер казав таке, я свідок!:)

16. Сергій аспірант

Я мав на увазі ващі звинувачення свідків жодне з яких ви ні інші довести незмогли

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

Свідок Пупера.:)

• Подобається Подобається x 1
  18. Сергій аспірант

Навевно в десяте кажу що недарма смерть у Біблії порівняна і сном.
    Після смерті людина перебуває у стані несвідомості і ця точко зору пітверджується Біблією.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупер казав, що як людина помре, після неї нічого не залишається, порожнеча, а ви тут про свідомість і про сон пишете.:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Зануда

Зануда така зануда

Перефразовуючи св. Павла хочу вас запитати - тобто Христос не воскрес і даремною є наша віра?
    Прошу цитати.

А взагалі, ви самі розумієте що написали? Суть віри у тому, що все наше життя спрямоване на вічність з Богом, а після вашої, чи то пак єговістської теорії всі зусилля всіх конфесій, угрупувань та сект втрачають зміст. Бо навіщо кому оте праведне життя, якщо після нього нічого немає...

п.с. Скажіть, якщо не секрет, ви стільки років спілкуєтесь із СЄ, але членом організації так і не стали (принаймні я так зрозуміла), значить не все для вас особисто є прийнятним у цій організації?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)