Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

питання сподіваюсь риторичне

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

В чому риторика, якщо в темі "свідки" ви розповідаєте про їх спільність зі сатанистами?

3. Сергій аспірант

Скажыть будь ласка де ви прочитали про таку спільність? Дивно ви нібито розумна жінка а чіпляєтесь і викручуєте усюди де тільки можете
    я навів і нформацію з книги свідків Єгови випадково скопіювавши посилання на текст в рамці.
    Коли ви вказали мені на це посилання, я вирішив не виправляти допис(а то ви звинуватили б менев нечесності або ще в чомусь)
    і навів текст який був в рамці. Для людини якка не вишукує зачіпок усе зрозуміло. Ви ж потребуєте додаткових розгорнутих пояснень, які я вам надав

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я думаю, Олена, в них є спільні погляди з атеїстами-матеріалістами. В Старому Заповіті є згадки про секту садукеїв. Так само можна прирівняти до СЄ - так само ні в що не вірили.

5. Сергій аспірант

дайте визначення атеъзму іц матеріалізму
    і порівняйте їх з вченнями свідків Єгови. Тоді невідповідність вашого тверження стане очевидною

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А Ви зробіть це самостійно. Хоча б на основі всієї Вашої писанини.

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви ж навели погляди сатанистів як аргумент проти святкування ДН християнами. Тому я вирішила що їх погляди є аргументом і для свідків. Ви самі даєте повід так думати.
    Просто я прискіплива і що з того?
    Чудово, а своєї думки у вас немає?
    Не ображайтесь, але мені більш зрозумілою є Біблія, ніж ваші додаткові пояснення.

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

здаэться в моэму дописі було вказано що для сатаністів деньнародження є головним святом. Так що мова йде про протилежність а не про спільність.
    так ви прискіпливі і тому вашою метою є знайти до чого причепитись, а не те щоб зрозуміти. в результаті пишете дурниці або перкручуєте.
    Я не хочу сказати що ви це робите навмисне,але ваш підіхід сприяє хибним висновкам

Останнє редагування: 1 вер 2009
  9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Для християн ДН не є головним святом, тому, як бачите, теж нічого спільного.
    Мене лише дивує той факт, що ви вирішили використати сатанистів у боротьбі з християнами.
    Повірте, я не чіпляюсь, лише хочу вам показати, що ваші аргументи проти ДН не біблійні. Я не осуджую вас за те, що ви не святкуєте ДН, але і ви не маєте жодних підстав когось осуджувати. Ваші аргументи притягнуті за вуха, але ви не хочете цього зрозуміти. Тому повторюю втретє:

1 Кор.10:31 Тож, коли ви їсте, чи коли ви п'єте, або коли інше що робите, усе на Божу славу робіть.

• Подобається Подобається x 3
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ви краще наводьте інформацію з Біблії, а не інформацію від новоспечених проповідників-самоучок...

• Подобається Подобається x 4
  11. Окультист

Окультист Well-Known Member

Слабенький аргумент. Сатаністи день народження святкують не через те, що це звичай, який походить із язичницьких часів, а за дещо іншою логікою - вони вважають кожну людину достойною стати богом, а тому і святкують свій день народження, бо це, мовляв, те саме, що день народження бога. До язичництва це відношення не має.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

гм... але ніхто не вважає, що своє день народження - це народження бога,
    як то роблять сатаністи...
    маразм якийсь...

13. Сергій аспірант

Я не засуджував людей якы святкують день народження - це ъх особиста справа.
    Головний аргументом проти святкування днів народження є принцип уникати звичаїв повязаних з язичеським поклонінням чи окультизмом. Ви вважааєте його не біблійним?
    Щодо 1 Кор 10:31 то даний вірш не зовсім стосується обговорюваної теми.
    Немає жодного доказу що християни з язичників продовжували святкувати власні дні народження чи дні народження імператорів.

Цікаво що в юдаїзмі деякі равини використовують подібні аргументи проти святкуваня днів народження

звідки ви взяли шо це використовується для боротьби з християнами?
    Даний приклад наводився для того що б показати давні окультні корені цього свята,
    інакше навіщо сатаністам приймати його?

В данній гілці обговорюються погляди свідків Єгови, тому я цитую тут їх літературу,
    А не роблю висновки про їх поглояди грунтуючись на виданях їх противників

Останнє редагування модератором: 8 вер 2009
  14. Окультист

До окультизму це теж жодного відношення немає, вже мені можете повірити;)

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ну ви мене насмішили цим запитанням.:)
    Звідки я знаю! А ви близько знайомі з сатанистами чи це лише "їжа" від "благо(не)розумного раба"?

16. Окультист

Вони нічого не сприймають - абсолютно все, що є в творі Лавея вигадано ним самим, або висвітлено таким чином, що це є вигідним для його організації. - це добрий комерційний проект для видурювання грошей з екзальтованих осіб.

17. Сергій аспірант

Антона Лавея читав тому з Окультистом цілком згоден.

Якщо свідки Єгови пишуть про інші конфесії то користуються перевіреною інформацією і католицьким та православним журналістом варто взяти з цього приклад.
    Недавано переглядав російський документальний фільм про технології так званих тоталітарних сект. Розповідь йшла про саєнтологів, але на відеоряді зібрання свідків Єгови, проповідь свідків на вулиці дрку літератури?
    Як це назвати помилкою чи свідомою дезінформацією

Останнє редагування модератором: 9 вер 2009
  18. Окультист

А бути знайомим із кимось вже стало гріхом? При контактах із челенами якоїсь спільноти можна дізнатися багато інформації про цю спільноту. Я завжди намагаюся вислухати чи прочитати думку однієї сторони, а вже потім думку критиків і на підставі цього виробляю загальне уявлення про людину чи групу людей.

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Це все чудово. Але змішуючи окультизм, сатанизм і християнство ви штучно створюєте нове утворення, яке можна назвати "вавилоном" (змішуванням). Тому хочу вам нагадати біблійну мудрість:
    1 Кор.3:18-20 Хай не зводить ніхто сам себе. Як кому з вас здається, що він мудрий в цім віці, нехай стане нерозумним, щоб бути премудрим. Цьогосвітня бо мудрість у Бога глупота, бо написано: Він ловить премудрих у хитрощах їхніх! І знову: Знає Господь думки мудрих, що марнотні вони!

20. Сергій аспірант

ви моъ дописи іцитати уважно читаєте? ніякого змішування окультизму християнства, сатанізму в них небуло хоч певний взаємозвязок між цими поглядами є

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)