Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, краще поясніть флюгерну віру про те, чи воскреснуть мешканці Содому, а не звідки джерело.

2. Ярик

Ярик Well-Known Member

Згідний, і ще поясніть де тепер живе Бог, і коли Армагедон, і скільки ще СЄ будуть змінювати свої твердження ?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Стільки, скільки буде вигідно їх вождям. Памятаю, вже згадуваний мною сусід, прихожанин СЄ на кожному кроці і там збереться найбільше людей не перестава говорити про кінець світу в жовтні 1975 року.
    Коли кінець світу не прийшов, на наше запитання, що сталося, він і оком не моргнувши, відповів - а я такого не говорив! Ми йому нагадали про натовпи людей які те чули. Реакція була та сама.
    А ось що Біблія говорить про лжепророків:
    А той пророк, що зухвало відважиться промовляти Моїм Ім'ям слова, яких Я не наказав був йому говорити, і що буде говорити, і що буде говорити ім'ям інших богів, хай помре той пророк.
    А коли ти скажеш у серці своєму: Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив?
    Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це те слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його.

Повторення Закону 18:20-22

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови сьогодні не повязують Армагедон з конкретною датою.
    Уточнення будуть вноситись по мірі зростання знання, оскільки наші знання про часи коли писалась Біблія, мову і культуру постійно зростають. Зростає і розуміння Біблії

цікаво почути Вашу думку

Останнє редагування модератором: 23 сер 2009
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой які молодці, сьогодні вже не повязують. А як бути з сотнями тисяч, що померли і так залишились обманутими? Сергію, яка свята простота!

Розуміння? Та яке там розуміння? Ісус прямо сказав, що крім Отця ніхто не знає кінця світу. То що СЄ таки прагнуть бути мудрішими за Отця?

6. Ярик

Ярик Well-Known Member

Ніхто не воскресне, тому що вони не були СЄ, взагалі всі люди які померли до 1872р не воскреснуть так як не були вони СЄ, а спасуться і воскреснуть тільки СЄ. Це не моя думка, а висновки з тверджень СЄ.

7. Pedro

Сергію, я боюся що СЄ ніколи не будуть розуміти Біблії. Скільки не будуть досліджувати. Бо досліджують без допомоги Автора.Давайте звернемося до Біблії на цю тему...
    6 А вони, зійшовшись, питали Його й говорили: Чи не часу цього відбудуєш Ти, Господи, царство Ізраїлеві?

7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй.

8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

Дії Апостолів,1

На жаль, ви ж не вірите в Духа Святого...
    І ще:
    12 А ми прийняли духа не світу, але Духа, що з Бога, щоб знати про речі, від Бога даровані нам,

13 що й говоримо не вивченими словами людської мудрости, але вивченими від Духа Святого, порівнюючи духовне до духовного.

14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно.

15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто.

16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів!

1-е Павла до Коринтян,2

8. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Наразі повне нерозуміння Біблії

9. Сергій аспірант

Ви навмисно дурниці пишете ?
    Біблій говорить про воскресіння праведних і неправедних. Тому свідки Єгови не роблять припущень воскресне та чи інша особа чи ні.

10. Ярик

Ярик Well-Known Member

Біблія так, а СЄ говорять що тільки вони.

11. Сергій аспірант

Більшісь християн 1 ст вірили що Ісус повернеться ще за їх життя- по вашому апостолам не слід довіряти.
    Припущення про кінець світу робили і католики і православні в своїх дописах я вже це писав.

цитату наведіть. я вам виклав позицію Свідків Єгови щодо цього питання. Ви ж далі намагаєтесь знайти щось своє.

12. Ярик

Ярик Well-Known Member

Та причім тут католики і православні ? Ви вже неможите нічого заперечити, тому пишете все що попало.
    Ще раз прочитайте мій допис, в якому наведені нісенітниці СЄ в їхніх книжках. В якому наведені вислови колишніх членів СЄ. В якому наведені цитати з Біблії.
    Які вам ще потрібні докази?

13. Сергій аспірант

ви хочете щоб я прокоментував цитати з Біблії які навели Ви? Це не складно
    тільки напишіть з якої почати-)))
    а Ви впевнені що цим людям можна довіряти? Ви знаєте за яких обставин вони були позбавлені спілкування, які цілі переслідують заразю І чи мають їх тверження надійні докази. Складається враження що дехто з дописувачів не спроможний або навмисно не хоче розрізняти чужі висновки і факти.
    притому що вони теж допускались помилок, хоч вважають себе непомильними

Ярик якщо у Вас э якысь питанн то чому ви задаэте ъх на форумы а не запитаэте безпосередньо у Свідків Єгови?

14. Pedro

Більшість християн і зараз вірять, що Христос може повернутися ще за їх життя. Але ніхто не призначає на це спеціальної дати.
    І ніхто так не перекручував Біблії, як СЄ. Скажу Вам по секрету, що це величезний гріх.

15. Сергій аспірант

Ви покищо жодного перекручення не навели? Давай те конкретніше де повашому Свідки Єгови перекручують Біблію?

А як назвати те що перекладачі свідомо видаляють імя Бога з Біблії, замінюючи його словом Господь?

16. Ярик

Ярик Well-Known Member

З цим згідний на всі 100% :good:

Ні, я хочу щоб ви зробили з них правильні висновки, а не ті які вам вже встигли вбити в голову.

Це в іншу гілку, вже разів 5 вам говорив що тут не ця тема, а ви дальше продовжуєте.

Звичайно ні, довіряти можна тільки СЄ. :)))
    Біблія є для людей, щоб вони самі розуміли що там написано, а не для того щоб хтось вам розжував так як йому добре, і заставив вас це проковтнути.
    Якщо в вас нема свого розуму, то вчіть Біблію разом з СЄ. Вони вам розкажуть і імя Бога, і де Бог живе, і що робити, і що не робити. А потім все поміняють, і ще раз вас навчать що робити, і що не робити, і розкажуть куди пересилився Бог. А потім ще трохи подосліджують Біблію і коли стане це вигідним дійдуть висновків що Бога взагалі нема (так як зробили це з Ісусом), а потім ще щось придумають ...

17. Pedro

А чим ми тут займаємося ось вже 6776 дописів?
    Та куда не кинути - все перекручення. А якщо не можна викрутитися то перекладачі винні!
    Прикладів тут було вже безліч. І ще будуть.
    Наприклад 144000. Там же ж ясно вказано, якої будуть національності ті тисячі. Як можна приплісти СЄ? Таємниця.
    Я Вам скажу більше - ви не оригінальні. Перші поставили себе замість євреїв як вибраний народ - мусульмани. Свідки йдуть по їх стопах.
    На щастя Біблія чітко розставляє всі крапки над і.

18. Сергій аспірант

у більшості цих дописах було поливання свідків брудом і спростування цього.
    щодо 144000 то деякі племена які входять в це число ніколи не існували.Свідки Єгови вважають що в це число ввійдуть перші християни та представники останку.
    так переклади бувають не точними російський Синодальний та переклад Огієнка Нового Завіту. мають більше 150 відмінносткй від текста Вескота-Хорта.

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ще для повноти істини залишається визнати, що й сучасна трактовка керівництва можливо потрібує виправлень.
    І що ми маємо в результаті? Яке підгрунтя крім суєти та гордині має зверхність СЄ до звичайних християн?

20. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не можливо, а точно буде поміняна, так як в СЄ це закономірність. Міняється розвиток людей, міняються інтереси людей, і міняються їхні трактування, а інакше як зберегти і збільшити кількість членів організації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)