Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...про Фому невірного написано...а про матеріалізацію тіла для того,щоб переконати Фому невірного....не пам'ятаю... Хіба в Біблії СЄ таке пишуть,бо в звичайних Бібліях того нема... Нє?

2. Ярик

Ярик Well-Known Member

Значить СЄ добре відомі методи гіпнотизування людей.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ярик, Ви не можете собі уявити, наскільки вони перекрутили Біблію. Згідно СЄ, Ісус Христос не воскрес тілом, а тільки духом. Тіло невідомо де поділося - можливо учні вкрали. Ісус є духом на небі. Але його тіло є на землі в вигляді 144000 свідків Єгови!
    Смішно? Не дуже... Диявол не спить...

4. Ярик

Ярик Well-Known Member

Мені добре відомі їхні нісенітнеці, але в них завжди появляється щось нове, за всім не вслідкуєш.

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Справді не смішно я чув багато викривлень тоо чого навчають свідки. Але те що пишете Ви вершина.
    Якщо пишете подібні речі то пітвержуйте їх цитататми з публікацій свідків Єгови

Судячи з ваших дописів Вам нічого невідомо
    Сподіваюсь ви напишете спростування вашого повідомлення в гілці Церква секс і контрацепція

6. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

Дії 10:40.41: "Але Бог воскресив Його третього дня, і дав Йому, щоб з'явився,
    не всьому народові, але наперед Богом вибраним свідкам, нам, що з Ним їли й пили, як воскрес Він із мертвих"
    Чому інші люди не бачили його? Бо він був духовною особою і тіло собі матеріалізовував при потребі, щоб являтись певним людям, так як це робили ангели у минулому.

Тіло Ісусове там же де і Мойсеєве.

Воскресіння може бути в духовному або у фізичному тілі.

Я не кажу. що в цей момент він не мав фізичного тіла. Вірш 36: "І, як вони говорили оце, Сам Ісус став між ними, і промовив до них: Мир вам!". Став, тобто матеріалізувався, взявся нізвідки.
    Не знаю, юзаю переклад Огієнка.

7. Pedro

Сергію, я не маю натхнення читати макулатуру свідків Єгови, але в мене був сусід (нині покійний), свідок Єгови. То ж я знаю їх ідеологію досконало.
    Хіба може їх "теорія" останнім часом зазнала змін...:dntknw:

8. Ярик

Ярик Well-Known Member

О, добре що ви зайшли на форум. Ви не дали багато пояснень, на мої дописи до вас. Про Ісуса, про те чи ви свідок Єгови, і про те чи вам відомо що таке Альціона?

9. Pedro

"Духовне тіло" Христа не помирало ніколи! Він був живий до свого народження, після своєї смерті і після свого воскресіння, тобто возєднання з фізичним тілом. Звичайно, воскресле тіло мало і нові властивості, але це було ФІЗИЧНЕ тіло.

10. Сергій аспірант

варто було б прочитати і розібратись.
    І прошу коректніше підбирати вислови . Я чомусь те що продають біля церков мукулатурою не називаю

просто на багато питань я Вже відповів раніше. Ні свідком Єгови я не є.

чекаю ваших вибачень або спростування Вашого допису в гілці Церква секс контрацепція.

11. Сергій аспірант

поясненб я дав достатньо багато а от ви наприклад навіть не подаєте джерел звідки берете інформацію.
    Щодо Расела то він справді помилявся в багатьох речах і ніхто не вважає його безпомилковим і безгіршим. Згодом коли знання і розуміння Біблії зростало у вчення вносились відповідні зміни. Наголошую що фундаментальні відкритя у бібліеїстиці були зроблені саме в 19 - 20 ст.

12. Ярик

Ярик Well-Known Member

Якщо ви не є СЄ, то чому ви так захищаєте цю організацію, яка несе розлад в країну, в сімї, і в психіку людей ?
    Я навів і ще можу навести приклади їхнього не правильного трактування Біблії, по всім їхнім вченням.
    Тепер про слово Альціона яке я в вас запитував і не получив відповіді. Альціона, це планета, на якій за віруванням СЄ живе Бог. Це не однаразово писалось в їхній мукулатурі як написав Pedro, і був цілком правий. Ці вчення в них були від 1891р до 1953р . Написані в їхніх писаннях "Studies in Scriptures" за 1891р, і в "Reconciliation" за 1928р. Повна нісенітнеця, правда ?
    Є ще куча таких фантастичних їхніх дописів.

13. Сергій аспірант

Я збираюсь стати свідком Єгови. Щодо захисту то я толеоантно ставлюсь до усіх релігійних груп і захищав би і інші конфесії якби про них поширювали стільки бруду як про свідків Єгови.
    доведіть що в іхніх вченнях сприя тому про що ви пишете. я не одноразово спростовував подібні. заяви. Ви можете навести приклади в чому вчення свідків суперечить законодавству України?
    Щодо другої частини вашого допису то частково відповідя я вже дав.
    Але все ж наведіть посилання на джерела інформації інакше я не бачитиму сенсу відповідати вам
    наведіть

доречі спростуваня я так і непобачив. Ви справді переконані що свідки Єгови дозволяють аборти?

14. Pedro

Якщо та писанина, що продається біля церков так суперечить Біблії як ваша Вартова вежа, то сміливо можете називати.
    Навіть більше... Бо все те, що суперечить Біблії, виконує волю сатани.

15. Ярик

Ярик Well-Known Member

Брудом поливають вони самі себе, а не хтось. Вся їхня діяльність це бруд.
    Які ще посилання вам потрібні, про Альціону, посилання їхні писюльки "Studies in Scriptures" за 1891р, і "Reconciliation" за 1928р. Ці книжки, якщо їх взагалі так можна назвати можна купити через інет.
    Про все інеше, посилання сама Біблія.
    Ось деякі докази :
    - про пекло, якого за свідченням СЄ нема
    "І як людям призначено вмерти один раз, потім же суд" (Євр. 9:27).
    "І ці підуть на вічную муку, а праведники на вічне життя" (Мт. 25:46).
    "Бо як Бог Анголів, що згрішили, не помилував був, а в кайданах темряви вкинув до аду, і передав зберігати на суд" (2 Пт. 2:4)
    "Сини ж Царства повкидані будуть до темряви зовнішньої буде там плач і скрегіт зубів!" (Мт. 8:12).
    Про пекло є ще, але думаю цього досить.
    - про трійцю якої нема за твердженнями СЄ
    "Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа" (Мт. 28:19)
    "І охристившись Ісус, зараз вийшов із води. І ось небо розкрилось, і побачив Іван Духа Божого, що спускався, як голуб, і сходив на Нього.
    І ось голос почувся із неба: Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав" (Мт. 3:16-17)
    "Є різниця між дарами милости, Дух же той Самий.
    Є й різниця між служіннями, та Господь той же Самий.
    Є різниця й між діями, але Бог той же Самий, що в усіх робить усе.
    І кожному дається виявлення Духа на користь.
    Одному бо Духом дається слово мудрости, а другому слово знання тим же Духом,
    а іншому віра тим же Духом, а іншому дари вздоровлення тим же Духом,
    а іншому роблення чуд, а іншому пророкування, а іншому розпізнавання духів, а тому різні мови, а іншому вияснення мов.
    А все оце чинить один і той Самий Дух, уділяючи кожному осібно, як Він хоче.
    Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос" (1Кор. 12:4-12)
    Про Духа
    "І промовив Петро: Ананію, чого сатана твоє серце наповнив, щоб ти Духу Святому неправду сказав та присвоїв із заплати за землю?
    Хіба те, що ти мав, не твоє все було, а продане не в твоїй владі було? Чого ж в серце своє ти цю справу поклав? Ти не людям неправду сказав, але Богові" (Дії 5.3-4). Ось ще (Рим. 8.26-27; 2 Кор. 3.6,17-18; Еф. 4.30).
    - Ісус Христос - Бог
    "А про Сина: Престол Твій, о Боже, навік віку; берло Твого царювання берло праведности" (Євр.1,8).
    "Симеон Петро, раб та апостол Ісуса Христа, до тих, хто одержав із нами рівноцінну віру в правді Бога нашого й Спасителя Ісуса Христа:
    благодать вам та мир нехай примножиться в пізнанні Бога й Ісуса, Господа нашого" (2 Пет. 1.1) ще ( Діян. 20.28, Рим. 9.5; Євр. 1.3,8-9).
    Думаю що достатньо, багато дуже багато є в Біблії того що заперечує базікання СЄ.
    Ви збираєтесь стати СЄ, це ваш вибір, маєте на це право, але не помиліться з вибором.
    Як можна довіряти організації, яка не один раз помилялась в прогнозуванні Армагедону, який є дуже важливим для них, на який вони так чекають...
    Як можна довіряти організації яка була расиською, ось доказ :
    "Уільям Дрейпер, який був раніше чорношкірим, зараз білошкірий, це сталося у наслідок відповіді на його щиру молитву". ("Вартова Башта", 1жовтня 1900р., стор.2706).

"Правдивим є те, що біла раса демонструє деякі якості її вищості над іншими…" ("Вартова Башта", 15липня 1902р., стор.3043).
    Як можна довіряти організації яка несе нісенітнеці про місце проживання Бога, та ще декілька фантастичних розповідей про велику піраміду у Гізі, та про те хто такий "левіятан" (Йов 40,25)
    Як можна довіряти організації яка вічно змінює свої твердження :
    Чи воскреснуть мешканці Содому?

"Мешканці Содому воскреснуть." ("Вартова Башта", липень 1879р., стор.8).

"Мешканці Содому не воскреснуть." ("Вартова Башта", 1червня 1952р.стор.338).

"Мешканці Содому воскреснуть." ("Вартова Башта", 1серпня 1965р., стор.479).

"Мешканці Содому не воскреснуть." ("Вартова Башта", 1червня 1988р., стор.31).

"Мешканці Содому воскреснуть." ("Живіть вічно" - Live Forever, рання редакція, стор.179).

"Мешканці Содому не воскреснуть." ("Живіть вічно", пізня редакція, стор.179)

"Мешканці Содому воскреснуть." ("Розуміння" - Insight, том 2, стор.985).

"Мешканці Содому не воскреснуть." (Одкровення" - Revelation, стор.273).
    Георг Нєвєжол з Дуйсбурга, який протягом сорока п'яти років був Свідком Єгови й активно діяв у Польщі та Німеччині, переконався: „Свідки Єгови – це антибіблійна, антихристиянська й антилюдська організація, розрахована на одурманення й використання наївних і богобоязливих людей. Ця організація заплямована кров'ю. Вона доводить до самогубства дуже багатьох людей, руйнує родини і зводить на манівці не тільки дорослих, але й дітей із змарнованих родин, залишаючи їх наодинці з долею. Спійманий у тенета агітації стає немовби задурманений, забуває про сім'ю, не піклується ні про дітей, ні про інших членів родини".

Маючи великі фінансові можливості, ведуть боротьбу за допомогою специфічних методів. Вони становлять велику небезпеку для цілих народів, суспільних груп, родин і окремих особистостей.

Раймонд Франц, колишній член і кандидат у президенти цієї організації (після свого рідного дядька Вільяма Франца), у книзі „Crisis of conscience" - „Криза сумління", виданій у 1983 році в Америці, розповідає про огидні закулісні таємниці Бруклінського центру і про його механізми. Метою цієї розповіді є бажання застерегти всіх людей, які через свою богобоязливість і легковірність „потрапляють у пащу страхітливого „молоха" - організації „Вартова Башта". У книзі Раймонда Франца мова йде про те, що "Свідки Єгови" – це організація, яка практикує духовний терор, нетолерантно обмежує свободу думки, виступає диктатором, зловживає владою, здійснює фінансові махінації. Керівники організації – нечесні люди, які мають тільки власні зацікавлення і не дбають про добро загалу. Бруклінські пророки і спасителі спекулюють Біблією, Ісусом, людською наївністю, легко збиваючи на цьому капітал, який становить мільярди доларів".

Вам вирішувати, чи довіряти, чи ні. Я думаю що надав достатньо доказів для того чи довіряти, чи ні.
    Ця організація була зареєстрована в Америці як торгова фірма під назвою Товариство „Вартова Башта" („Watch Tower Society"). Вона об'єднала в першу чергу бізнесменів єврейського походження, власників великого капіталу.
    І чи не про них ці слова з Біблії, добре подумайте ?
    "Із нас вони вийшли, та до нас не належали. Коли б були належали до нас, то залишилися б з нами; але вийшли, щоб відкрилось, що не всі вони наші" (1Ів. 2:19)
    "Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки" (Мт. 7:15)
    "Настане бо час, коли здорової науки не будуть триматись, але за своїми пожадливостями виберуть собі вчителів, щоб вони їхні вуха влещували.
    Вони слух свій від правди відвернуть та до байок нахиляться." (2Тим.4,3 – 4)
    "Багато бо є неслухняних, марнословців, зводників, особливо ж з обрізаних,
    їм треба уста затуляти: вони цілі доми баламутять, навчаючи, чого не належить, для зиску брудного." (Тит.1,10-11)
    Звичайно оргганізація яка знає Бога, і де живе Бог, заслуговує на "довіру", і про них теж пише в Біблії :
    "Вони твердять, немов знають Бога, але відкидаються вчинками, бувши бридкі й неслухняні, і до всякого доброго діла нездатні." (Тит.1,16)

• Подобається Подобається x 1
  16. Сергій аспірант

Свідки Єгови не заперечуюють що мали хибні питання щодо деяких питань. В той час вони називали себе Дослідниками Біблії і помірі того як зростали їхні знання вони вносили корективи у свої вчення. Фактично не існує жодної конфесії яка не вносила б зміни у свої догмати і не робила помилок(при тому що багато хто ствержує свою безгрішність і безпомилковість).Свідки Єгови вносили зміни для більшої відповідності Біблії а не вдогоду суспільству. Люди які критикують свідків Єгови за помилки які вони робили на початку діяльності упускають з уваги той факт що учні Христа теж робили помилки, мали хибні сподівання і очікування. Після смерті апостолів в християнстві виникає величезна різноманітність ідей та поглядів і лише згодом окреслюється позиція яка стала ортодоксальною завдяки політичній підтримці.
    ви вважаєте це питання вкрай важливим для спасіння?
    Свідки Єгови визнають що далеко не все відомо і в подібних другорядних питаннях
    можливі уточнення

Last edited: Aug 10, 2009
  17. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Маразматизм керівників СЄ на лицо

18. Сергій аспірант

Свідки Єгови в Америці мають статус релігійної організації. Товариство Вартова Башта було засноване як видавництво, для того щоб зберігати авторські права на літературу, керувати господарськими справами.
    Єврейські бізнесмени до товариства ніякого відношення не мали.(що не станеться винні євреї- читати смішно)

Мені відомо звідки ви копіюєте свої дописи пане Ярик тож не видавайте їх за свої а вказуйте
    посиланя на сайт.

19. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Чиста правда, з уст розчарованого колишнього СЄ, про що ще можна говорити

Сергію, тут неможливо оправдатись, я бачу ви саме це намагаєтесь зробити

20. Ярик

Ярик Well-Known Member

Я, так як і ви, так як і всі інші не можу все знати. А тим більше знати всю нісенітницю яку несуть СЄ. Тому я виклав інформацію з різних джерел, яку обєднав в одне. Ви не можете спростувати нічого з цього, що я навів, крім одного, що СЄ можуть помилялись. Так як ви нічого не можете спростувати, то думаю, що варто припинити дискусію на цю тему. Всім людям з здоровою психікою прочитавши те, що я написав, стане зрозуміло хто такі СЄ. Якщо ви хочите захищати СЄ, то захищайте, але знайте що ви щахищаєте організацію яка до Бога не має ніякого відношення.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)