Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Levko

Levko Well-Known Member

Ромку, та не закидаю я Вам ніяких гріхів... Навпаки, хочеться допомогти...
    Просто, мені здається, ми говоримо про різні речі: я про віру і про те, що не можна змирятися з поганими речами у своєму житті, а потрібно кликати до Бога з вірою, щоб отримати від Нього допомогу і звільнення, а Ви про якісь негативні речі, що відбуваються в церкві...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,хто казав,що я не вірю? Вірю,надіюсь,бо не залишається більш нічого.... Але усвідомлюю,що все буде,як МАЄ БУТИ. І ніяк не по іншому... І що на одне чудесне зцілення,чи описане в Біблії,чи не описане є десятки тисяч смертей в муках людей,які теж щиро вірили...але вмирали...бо на те була Його воля....і ТАК МАЛО СТАТИСЯ...

3. Romko

Так,між дійсністю і тим,що проповідують СЄ взагалі ціла прірва....

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

раз зачепили цю тему доведіть

5. Сергій аспірант

Бог допускає смерть і страждання, але не є причиною страждань

6. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Один з аспектів цієї прірви полягає в тому, що нема ніяких СЄ
    Є затуркані, обманені надіями і обяцінками адепти релігійних фанатиків самодурів, які закулісами керують свідомість простих, стомлених від життя людей.
    Людей котрі навіть власної думки не мають а змушені повторювати тільки, те що їм напишуть.

7. Romko

Не збираюсь нікому нічого доводити...
    Будь-хто,хто бачив отой журнальчик для розумово-відсталих,що зветься "Вартова башта",або послухає питання,з якими свідки чіпляються до людей,скаже Вам аналогічне..

8. Сергій аспірант

ви висловлюэте лише Ваше субєктивне враженя, але доказів навести чомусь не хочете. На чому грунтуються ваші переконання? Ви можете обгрунтувати їх керуючись Біблією.
    На мій погляд два останні дописи є образливим і заслуговують оскарження

9. Romko

Сергію,Ви не читали моїх дописів?
    я поважаю віру кожної людини.але дуууже не люблю,коли мені нав’язують своє бачення...кудись кличуть...щось пропагують...
    Натура така...де сядеш,там злізеш...:dntknw:
    А ота "Вартова башта" іншого ставлення не викликає...крім...усмішки...:)
    Левики гарно намальовані...з баранцями...:pardon:

10. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Нехай Бруклінці прочитають і вирішують оскаржувати чи ні.

А ви тут причому??

11. Сергій аспірант

це ілюстрація до Біблійного вірша
    Перед тим як ставитись до чогось зверхньо або критикувати слід дізнатись на чому базується той чи інший погляд

5 И будет препоясанием чресл Его правда, и препоясанием бедр Его - истина.
    6 Тогда волк будет жить вместе с ягненком, и барс будет лежать вместе с козленком; и теленок, и молодой лев, и вол будут вместе, и малое дитя будет водить их.
    7 И корова будет пастись с медведицею, и детеныши их будут лежать вместе, и лев, как вол, будет есть солому.
    8 И младенец будет играть над норою аспида, и дитя протянет руку свою на гнездо змеи.
    9 Не будут делать зла и вреда на всей святой горе Моей, ибо земля будет наполнена ведением Господа, как воды наполняют море.
    Ісая 11

Останнє редагування: 5 сер 2009
  12. Сергій аспірант

проповідь була і єобовязком християн. Але кожен сам має обирати прислухатись до неї чи ні

13. Romko

То най собі проповідують...:dntknw:
    Но не мені...
    Свою думку я виклав...

14. Сергій аспірант

а вам хіба навязують щось? чи спонукають до чогось?

я може зрозуміти людей які чогось нге знають, але мені важко порузумітись з людьми які нічого і знати не хотять.
    Останнім часом помітив одну піч- люди готові відверто говорити на релігійні теми, але як тільки починаєш звертати увагу на Бібілю - відразу припиняють розмову або просять обійтися без неї. Дехто прямо говорить - шо не хоче знати що там написано, оскільки не бажають знати і нести відповідальність за свої дії.

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Гра на підсвідомих бажаннях

Розробники агітаційних матеріалів прекрасно знають чого прагне кожна людина. На цих прагненнях і грають малюючи листівки з обазами спокою, захищеності, торжества справедливості на них і ліюдей ловлять. А духовності там 0

16. Сергій аспірант

думаєте що в Кастанеди духовності більше?
    спробуйте дати визначення духовності.
    В згаданих вами матеріалах наводяться цитати з Біблії і ілюстрації до них.

17. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

При чому тут Карлос Кастанеда?? :)

Сергію, не огризайтесь :ireful:
    Я знаю, що в ціль влучив і не тільки цим повідомленням. Бо бачу, що Ви неможете внятно достойно відповідати на ті питання, які я ставлю а просто щось пишите і пишите

18. Romko

Відповідальність?!
    Чи не Ви будете говорити мені про відповідальність?
    За гріхи?
    За те,що не хочу слухати,що мені городять фанати від релігії?
    Не хочу.
    І не буду.
    А про відповідальність..не Вам мені говорити...
    Я своє пекло маю вже тут...

19. Сергій аспірант

щоб відповісти я маю знати ваші погляди. Ви чомусь виголошуєте певні тези але не доводите їх. Зсилок яких я просив у Вас я так і не дочекався.
    Свідки Єгови вважають джерелом духовності Біблію. і поширють звістку яку знаходять в ній. Новий світ вони вважають єдиним місцем спокою і захищеності.

20. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Ви бачите тільки те, що хочете бачити - ознака перебування в ілюзії.

Точніше, тільки трактування Біблії бруклінськими ідеологами.
    і якщо хоч один СЄ засумнівається в ньому, то його предадуть анафемі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)