Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Діяльністю окремих людей можна пояснити багато чого, але мова йшла пр елементи віровчення релігій

Ложная религия...
    УЧАСТВУЕТ В ВОЙНАХ И ВМЕШИВАЕТСЯ В ПОЛИТИКУ
    РАСПРОСТРАНЯЕТ ЛОЖНЫЕ УЧЕНИЯ.
    ТЕРПИМА К СЕКСУАЛЬНОЙ БЕЗНРАВСТВЕННОСТИ

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Це стосується окремих людей, а не релігії. Релігія - це віра в Бога в поєднанні зі всім, що має відношення до Бога, а не витівки окремих осіб, які приймають рішення на свій розсуд, вважаючи це за Волю Божу. Якщо Ви маєте на увазу захист Вітчизни, то це ніякого відношення до війн немає. Якщо має, то якого милого свідки Єгови йдуть на альтернативну службу? Не хочу повторюватись, лиш скажу коротко. СЄ добрі до тих пір, поки все добре. Не дай Бог війни - це найгниліша опора для країни, завдяки якій будь-яка нація може потрапити в рабство агресора. Можливо й правильно, що за часів Союзу і тепер в деяких країнах свідків забороняють. Чим більше таких "свідків", тим гірше для захисту країни від її ворогів. Може й Бруклін це прекрасно знає...

3. Сергій аспірант

Виникає питання а як поВашому слід ставитись до представників інших коніесій та релігій?

4. Сергій аспірант

Пітримкат участі церки у політиці є майже в усіх традиційних конфесіях.
    Так само як і схвалення війн,навіть якщо вони ведуться не з метою захисту.
    Щодо третього пункту - англіканам дозволений до шлюбний секс,схвалення гомосексуалізму .серед деяких конфесій.
    Ці речі стали елементом віровчення, певних релігій а не просто діями окремих осіб

5. консультант

Звичайно з любов"ю та повагою, але це не означає, що вони мої ближні. Ближній пізнається в біді...

По-Вашому так вчить християнська віра, яка базується на Біблії? Чи так вчать деякі священники, які вважають, що "зловили бога за ноги".

Останнє редагування модератором: 29 лип 2009
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тобто Ви згодні, що коли запрошуючи писали "Не буде проводитися жодних грошових зборів", то "великі картонні коробки" є проявом гріху (можу припустити - ненавмисного, один писав, інший з коробками причвалав)? А писати про цю подію я за гріх не вважаю. Навпаки, це дає погляд збоку і шанс виправитись.

"Я не скажу за всю Одессу". Моя Церква в особі Папи навіть посилала до Буша спеціальну людину з проханням не лізти до Іраку, так що закидати схвалення агресій неправдиво. Те прохання не слід було вважати за втручання в політику, а лише як нагадування, що політика по можливості (а тоді така можливість була) має бути справедливою.
    Додам трохи. Я знаю (а Ви ні?) - англикани розбилися на два табори, і в одному з них таке не схвалюється. А другий табір - помолимось за них, щоби отямились.

Останнє редагування: 28 лип 2009
  7. Сергій аспірант

Я наголошував на тому що пожертви на конгресі євиключно добровільною справою.
    У людей не брали гроші за вхід і необходили їх з тацями по кілька раз. Кожен сам вирішував давати йомку аожертву чи ні.

8. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Спонукання до дії

Якщо таци на кожному кроці і оратор зі сцени постійно наголошує про необхідність жертвувати гроші - то це проведення грошових зборів
    таке саме як і тацу під ніс сунути

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

У мене складається враження, що виділені мною слова найбільш вживані в літературі СЄ. Ніхто віру євреїв не критикував, бо їх віра була єдиноістинною і серед них були праведники. Йдеться не про знищення , а про зміну одного Завіту на Інший. Але оскільки письменницький відділ Вартової вежі перебуває під дією електричного струму, то стає зрозумілим набір їх слів..:))
    Якщо політики є християнами, то ви пропонуєте церкві від них відректися? Чи може християнам не цікавитись політикою, а закони держави нехай приймають невіруючі, комуністи, язичники, а СЄ потім ті закони будуть чемно виконувати.:diablo:

10. Сергій аспірант

Старійшини вкрай рідко наголошують про необхідність пожертв. Нак онгресі про розташування скринь для пожертв оголошували лише 1 чи два рази, а не постійно як це пишети ви
    так критикували не віру, тому я й написа про форму поклоніння.. Ісус передбачав знищення храму в Єрусалимі що і сталось.
    О у нас виявляється є політики християни, правильніще сказати є політики які вважають себе християнами.
    в першому столітті християни виконували закони які були написані язичниками.
    У всіх історичних дослідженнях вказано що християни уникали обирання на виборні
    посади, відмовлялись від служби в армії тощо.
    На мій погляд священники не повинні відкрито підтримувати певні політичні партії.
    Я писав про християн взагалі а не перераховува злочини окремих конфесій. Прои католиків лугали серйозні звинувачення після Геноциду в Руанді.
    Щодо греко-католицької церкви то думаю факт благословення Шептицьким дивізії СС Галичина,
    батальонів Нахтігаль вам відомий. Також відомі факти сприіяння Ватикану втечі військових злочинців

Останнє редагування: 29 лип 2009
  11. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Вот саме так як я пишу, прямо говорять жертвувати гроші регулярно, кілька разів на день, + натяками говорять жертвувати гроші
    Ящики для грошей стоять на кожному куті - таким чином СЄ проводять збір грошей

і нетреба цього соромитись, віднекуватись і заперечувати, гроші всім потрібні, все ок

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Справжніх щоправда замало.

І правильно робили, бо там теж про "не убій" та "не вкради" наголошувалось. Лише наймужніші опиралися поклонятись ідолам хоча б про людське око.

Помиляєтесь. Служили, як запрошували, а також хрестячись не кидали службу (якщо взяти хоча б перші 4 сторіччя, є конкретні імена). Навіть арміями командували.
    А як Ви собі уявляєте, було б СЄ хоча б половина, невже з Бруклина не надійшло б дозволу?
    ХА! А Ваші пастори, старійшини, наглядачи чи як там - не на виборних посадах у Вас?

Отут 100 відсотків.

Маячня. Хуту різали тутсів за національною ознакою, і навіть в церквах тутсі не находили порятунку.

Давайте не будемо пересмикувати.
    Відкрив Вікіпедію, заради незаангажованості російською: http://ru.wikipedia.org/wiki/Андрей_Шептицкий
    "Шептицкий организовал кампанию спасения евреев. Это, по большей части, были люди, бежавшие из гетто или из Янивского лагеря... А.Шептицкий был единственным представителем церкви в Европе, кто обратился с письмом Папе Римскому и лично к Гиммлеру, протестуя против геноцида евреев... Прямого отношения к формированию в 1943 дивизии СС «Галичина» Шепетицкий не имел, однако делегировал каппеланов для ведения пастырской работы в ней.[12] В своей полемике с инициатором создания дивизии бургомистром Львова В.Кубийовичем, призывал его обдумать политическкую целесообразность и моральную ответственность такого шага... В 1944 году, сразу после входа во Львов Советской армии, Шептицкий отправил Сталину поздравительное послание, а затем и делегацию, которая «верноподданнейше» посетила московскую патриархию, Верховный Совет СССР и НКВД."
    Крутився панотець між кувалдою і ковадлом. Не знаю, чи краще було б йому заховатись в монастир подалі та не втручатись, хай його вірних хижаки з усіх боків шматують, і так врятувати свої шкіру та ім'я від звинувачень?

Давайте не будемо пересмикувати.
    Це написано у ЗМІ відповідного напрямку, з посиланням на інформаційне бюро ОБС (одна баба сказала). Поряд з репортажами, як СЄ немовлят кушають.

13. Ярик

Ярик Well-Known Member

Свідки Єгови не вірять в душу людини і вважають що після смерті нічого не буде.
    Свідки Єгови не можуть дочекатися Армагедону, бо після нього настане рай на землі, і тільки вони виживуть. Якщо так, то віра всіх свідків Єгови хто помер до Армегедону, була даремною, бо вони не получили свого раю.

14. консультант

Ярику, Ви перевершили навіть мене.:) Але то нічого страшного хай свідки знають наших!:good:

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Продуманий вхід в рай через воскресіння, ідеологія неможе бути на стільки примітивною :)

16. консультант

Чому не може! Залежно хто на якому рівні. Кожен вибирає те, що йому по душі і по кишені.:)

17. Сергій аспірант

Ви повністю перекручуєте вчення свідків Єгови. Ви робите ценавмсно чи через незнання? Напевнов и і знати нічого не хочете-))))
    Невже ви намагаєтесь досягти чогось викривленнями і перекручуванням? Чи згідно вашим тлумаченям любові до ближнього Свідків можна обмовляти як завгодно?
    Пред тим як критикувати треба спочатку розібратись, а не писати дописи від яких
    було б смішно, якби за ними не стояла релеігйна нетерпимість, невігластво ібрак поваги до людей з іншими поглядами.

Фактично йому спавді вдалось врятувати своє імя, але участь капеланів УГКЦ насправді тільки зашкодило церкі- адже дивізія воювала на стороні німців. Цікаво що сережд найближчих сподвижників Власова були двоє священників.
    так були, але в 1-2 ст жоден християнин не ставав воїном. Ранні апологети християнства наприклад Афінагор Афінянин вважали що служба в армії не прийнятна для християн. За відмову від участі в громадському житті християн критикували Цельс, Порфирій,Плінй Молодший та інші. Цікаво що Мроїсеїв закон дозволяв відмовувід участі у війні.
    .
    серед обвинувачених хуту були і люди з духовним саном. Відомі факти що свідки Єгови хуту переховували тутсі, або відмовлялись брати участь у геноциді ці народності разом відвідували зали царства і сьогодні між свідками тутсі іхууту немає ворожнечі, не було її і раніше. Подібне вдбувалось в Югославії, та інших місцях локальних конфліктів.

Останнє редагування: 29 лип 2009
  18. Ярик

Ярик Well-Known Member

Я написав висновки які зробив з вірувань свідків Єгови, в чому я не правий ??? Що я перекрутив ?

19. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Це питання відносне.
    Ви також перекручуєте, просто крутите Біблію по своему інші по своему.

і Земля крутиться ;)

20. Сергій аспірант

фактично усе. выдвыдайте сайт свідків єГови питання про які ви писали там пояснені докладно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)