Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В чому Ваша упередженість - в тому що ви цитуєте сумнівні джерела і не завжди замислюєтесь над тим, наскільки ця інформація відповідає дійсності. Приклад - я написав два коментарі щодо висновків Інституту дослідження тоталітарних релігй,
    і використав цитати з публікацій свідків Єгови - ваша реакція- Ви звинуватили писемницький відділ у підтасовці інформації. Це по вашому не упередження? Логічно булоб замислитись над достовірністю інформації яка подається Дворкіним та іншими антикультистами - які розраховують на те що їх дані перевіряти ніхто небуде. У експертних висновках щодо свідків Єгови в Росії є масса викривлень, перекручувань грубих неточностей і тим неменше суд взяяв це до уваги- ви ніколи не задумувались чому? і чому це можливо саме в Росії?

Якщо вас справді цікавлять що представляють свідки Єгови - відвідайте зібрання, поспостерігайте за ними - і навітьякщо ви прямо скажете що ваша мета лише спостереження і критика ніхто вас не вижене. Поспілкуйтеся зі свідками які працюють у філіал - екскурсії по ньому відбувабться щодня. І тоді робіть висновки.

2. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Хіба можна по обгортці взнати смак??
    Настільки поверхнево діти сприймають.

"зовні вони як гроби прикрашені... а в середені гниль" Ісус Христос

3. Сергій аспірант

Поверхневість? Недумаю - якщо свідків Єгови звинувачуюють у промивці мізків, психічних розладах тошо то найкращий спосіб чперевірити чи відповідає це істині чи ні поспілкуватись і поспостерігати а потім співвіднести побачене із прочитаним у Двроркіна чи Кирилової. Врешті состереження є визнаним методом дослідження релігійних рухів - соціологи релігієзнавці часто проводять деякий час в общинах які досліджуюють

4. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

:) з точністю до навпаки

Бруклін свідкам промиває мізки і контролює їх свідомість, інших людей це не торкається

5. Сергій аспірант

може ще напишете як саме він це робить? Та й свідомість людини неможливо контролювати-)))

6. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Можу подарувати дзеркало :)

7. Сергій аспірант

А може все жтаки покажете на конкретних прикладах - кидатись заг фразами завжди легко

8. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Тему контролю свідомості Брукліном СЄ ми вже обговорювали
    мені вже не цікаво про це говорити

В мене навіть нема Вашої фотографії.

9. Сергій аспірант

звичайно нецікаво - коли переконання є а довести змоги нема.

10. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Час Вам доведе.

У Вас була можливись "вчитись на чужих помилках"

11. Сергій аспірант

Наскільки я зрозумів свідком Єгови вине були і до релігії ставитесь критично.
    Я 12 років спілкуюсь зі свідками Єгови і не бачив щоб вони справляли негативний вполив на мене чи інших людей. Вони ставляться до людей більш толнрантно ніж деякі люди ставляться до них.

12. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Чому Ви не СЄ??

Насправді контроль свідомості використовується у кожній галузі соціального життя (перед контролем поведінки йде контроль свідомості) але в регігії це якось кумедно виглядає :) Мета контролерів свідомості не вплинути на когось негативно а заставити працювати на себе - це не тільки в релігії.

13. Сергій аспірант

Тут я згоден з вами - в будь якый органызованій групі існують певні правила і механізми соціального контролю, тільки от навіщо подавати це так ніби це виключна ознака релігій.
    Чому я не свідок Єгови? Здається писав що збираюсь ним стати

14. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Тобто, чому за 12 років, Ви не прийняли рішення стати СЄ??

Станете чи ні - це інше питання.
    Те що контроль свідомості це ознака релігії, я не писав, Ви так сприйняли.
    З правдою не бігають по людях!! Ви не прочитаєте про те як держава, банки, армія контролюють свідомість громадян.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Іноді своєю "толерантністю", можна мертвого вивести з рівноваги. Толерантність деяких свідків є наслідком їх зазомбовано-гіпнотичного впливу їхніх наставників. Все що вони проповідують, не має під собою ніякого підгрунтя, крім звинувачень, що теорію в Біблії свідомо викривили на відміну від оригіналу, хоч самого оригіналу вони теж ніколи не бачили. Шкода мені їх, бо непогані люди є між ними...:sad:

16. Сергій аспірант

Поняття контролю свідомості і соціального контролю - зовсім різні речі. Врешті будь який обмін інформацією впливає на нашу свідомість.

Я думаю ви знаєте що таке гіпннотичний вплив. Поясніть будь ласка, як це діє у свідків Єгови. У традиційних релігіях справді сожна знайти практики які сприяють підвищеннню навіюваності субєкта- монотонний спів, піст , проказування молитов сотні разів - ці ознаки є в християнстві, будизмі, індуїзмі. Проте свідки Єгови е застосовують подібних методів впливу на свідомість.
    Щодо того чи мають їх ідеї підгруннтя - то перегляньте джерела на які вони зсилаються.
    оригінал біблії нажаль не зберігся. Проте єврейський та грецькі тексти можна легко знайти в інтернеті

Останнє редагування: 22 лип 2009
  17. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Наступне проігнороване повідомлення.

Дане повідомлення звертає увагу на причини, котрі змушують утримуватись від членства в СЄ

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Їх зовнішній вигляд, вираз обличчя та манера спілкування.
    Про що й мова.
    Це ті мови на якій читають свідки Єгови?
    Дякую Вам за відповіді, але прошу не ігнорувати питання Hitiky!

19. Сергій аспірант

Яке выдношення це маэ до гіпнозу? Чи повашому пристойний одяг і вічлива мова мають гіпнотичний вплив?

але кількість давніх рукописів досить велика щоб бути переконаним в достовірності тексту
    дивно булоб вимагати знань древніх мов від усіх. Достотньо користуватись якісним перекладом. Крім того довідкових матеріалів, словників тощо є достатньо багато, щщоб розібратись в усіх питанях.

20. Сергій аспірант

Тому що ці причини особисті і нестосуються дискусії. Але раз ви так наполягаєте поясню. Мої родні проти мого спілкування зі свідками Єгови, оскільки я будучи студентом тс залежав від них то мусив вроаховувати їх думку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)