Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Вибачте я сам собі карму не даю і ніколи на карму увагу не звертав.
    Чому замість того щоб натякати і намагатись зїхати з теми не подати точної інформації.

Принаймі тут я не подавав неправдивої інформації ні про себе ні про свідків Єгови.

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Вчора свідки Єгови дали мені запрошення на свій когрес. Тема: як пережити кінець світу? о_О

Навіяло: :)
    Чоловік дружині: -Що ти все Армагеддон, Армагеддон! У тебе в самої на кухні Армагеддон !

Підходять два літніх свідка до молодих людей і говорять: А ви знаєте що скоро кінець світу?
    - А коли ж він буде? Набридло уже чекати. Скоріше б уже.
    Свідки здивовано:- А чого ви чекаєте? Жити треба, а не кінця світу чекати!!!

3. Сергій аспірант

Олено-))) А чуму б вам не піти і не послухати-))))
    Може тоді у нас буде що обговорити, окрім ваших анекдотів-)))
    Тема конгресу - Пильнуйте!

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Звісно, я можу піти послухати до сотень релігійних угрупувань. Але для чого?
    Вам я теж порадила б піти до церкви на Службу, Сповідь, Причастя, але чи ви послухаєте?
    Ви бачили це запрошення? "Як пережити кінець світу" написано в центрі листка великим шрифтом. Вся інша інформація значно меншим.

5. Сергій аспірант

Принаймі я робив це коли щось видавалось мені сумнівним і не зрозумілим - звик перевіряти усе. Я не хочу навязувати вам щось, але якщо ви хочете зрозуміти у що свідки Єгови вірять і як функціонують краще вам побачити і почути це особисто.
    Якщо вас задовольняює сумнівна інформація про свідків якої длстатньо в неті - справа ваша. Зверну увагу - формально вчення про судний день присутнє у традиційних, церквах, проте ніякого суттєвого впливу воно вже немає.

Запрошення бачив- Як пережити кінець світу назва однієї з промов,я кі будуть на конгресі.

6. Зануда

Зануда така зануда

Тобто інформація про свідків сумнівна, а про католиків чи інших традиційних християн - чиста правда? Ось тут і прослідковується маніпулювання свідомістю.

7. Сергій аспірант

Я цього не писав. Про католиків та інших християн теж можна прочитати багато чого
    неправдивого. Але зверніть увагу на джерела інформації. Зокрема якщо свідки Єгови пишуть щось по інші конфесії, то дають посилання на джерела і здебільшого ці джерела є визнанимиу науковому світі, або подають зсилки на релігійну пресу цих громад. В одному з останніх номерів пробудись була стаття присвячена Дню молоді в Сіднеї і вній небуло якоїсь образливої інформації про католиків
    Цікава теза. Чому звинувачують в маніпулюванні свідомості, зазомбованості тощо, усіх хто відстоює погляди і веде життя відмінне від решти суспільства.

Останнє редагування: 24 чер 2009
  8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

до нас вчора теж приходили. І це при тому, що вже двічі цього року їх просили внести нас в "ігнор-список". І це називається ненав'язування?

9. Сергій аспірант

Чому ви питаєте про це тут а не у свідків.
    До речі я не здається не зрозумів ваш допис 6135

10. Ука

в даному конкретному випадку - бо мене не було, а був чоловік. а от попереднього разу промимрили щось нерозбірливе і швиденько попрощалися.
    нема на то ради. то була звичайна логічна аналогія, але не всі дружать з логікою.

11. Сергій аспірант

Ви шо боътеся що вВаш чоловік сплкуватиметься із свідками?
    З логікою в мене усе гаразд. Не зовсім зрозуміле було формулювання

12. Ука

ні, він просто не здогадався запитати.
    а чи боюся? може троха й боюся. коли якось своїм приходом дитину збудили, обіцяв наступного разу зі сходів спустити. цього разу навіть дверей не відчиняв, уже в вічко зрозумів, що за парочка - на чолі написано.

13. Сергій аспірант

Свідки Єгови могли пропонувати запрошення на конгрес.

14. Ука

саме це вони і пропонували. після того, як їм тричі було сказано обминати нашу квартиру десятою дорогою.
    оригінальне розуміння ненав'язливості.

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вони думали - ви "ламаєтеся". Вони пробували подолати вашу сором’язливість.

• Подобається Подобається x 1
  16. Сергій аспірант

Цікаво чому у вас таке ставлення до свідків

Якби я замість наведення аргументів почав наводити анекдоти про священників
    що б мені на це відписали (про - в кармі навіть не згадую)

можете більш детально пояснити на що ви натякаєте?

Останнє редагування: 24 чер 2009
  17. Ука

останній аргумент? :)

а яким у мене має бути ставлення до людей, котрі постійно нахабно лізуть до мене в дім і намагаються втюхати непотрібний мені товар? Турбують мене у вихідні, будять дітей своїм приходом, забирають мій час і мою увагу після того, як їм декілька разів недвозначно було сказано, що тут пастися нічим. І їх спеціально просили це собі занотувати. Як би Ви ставилися до таких назойливих комі-вояжерів?

18. Сергій аспірант

Вибачте але хіба у вас просили гроші? намагались завлодіти майном ? щодо комівояжерів то якби я назвав церкву фірмою з продажу релігійних послуг це викликало хвилю обурення (притому що послуги дійсно платні).

Це були ті самі свідки що приходили до Вас у минулі рази?

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Як Ви таке могли написати (а спершу треба ж було подумати)? Отже, як Ви таке могли подумати?...А знаєте, так багато людей думають, тому часто можуть і не відкрити свідкам двері. :dntknw:
    Вибачте...але це був би вже кримінал, а не релігія. :)

20. Ука

це би не викликало обурення. для людей поза церквою, воно десь так і є. от лише ніхто нікого туди не тягне. От власне між церквою і свідками якраз та різниця, що між магазином і комівояжерами.

грубий натяк про платність послуг "посміхнув", але не вдаватимусь в повторне розжовування про добровільність пожертв в УГКЦ, Ви все одно знайдете якийсь окремий храм в якомусь селі, де священик собі встановив розцінки, і піде повторне товчення води в ступі.
    то мені чекати паломництва всіх свідків з мого району? чи міста?
    то були представники тієї самої територіальної громади, яка веде один і той сам облік візитів, і в якої після візитів до мене вже тричі мала з'явитися помітка про небажаність. Однак цього разу вирішили, що Конгрес - то достатня причина потурбувати людей, котрі їх бачити не хочуть. Минулого разу, підозрюю, такою причиною був Спомин. Ще перед тим, імовірно, той факт, що вже пару місяців в мене працювала няня-свідок - ану ж, як каже Афтерстеп, я "зламалася".
    Ще й як зламалася, особливо після інциденту на Миколая. Якщо до того я думала, що байдуже, якого віросповідання людина, якщо вона робить свою роботу, після того зрозуміла, що свідків у мому домі і поруч з моєю сім'єю більше не буде.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)