Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Свідки

Ще згадалась одна добра традиція ....інквізиція.....

2. Ума

Ума Well-Known Member

лампочка у мене з датчиком руху, яка мета розбивати, я не знаю, можливо дратувала їх чи що? а можливо за те, що відмовилась від їхніх послуг - такий собі протест?. Але вона не перегоріла, а була розбита кусочком льоду чи сніжкою. З вулиці це зробити ніхто не міг, бо вхід у мене з подвір"я. Сусідів не було дома усі свята. Крім колядників ніхто в цей день не ходив по подвір"ї!

знаєте у Ісуса і учнів у першому столітті теж була файна традиція. Нє, не колядувати на новий рік, а ходити по домам і проповідувати "добру" новину :D

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Умо, а Вас не злить що кожного разу весною пташки прилітають і починають співати і це продовжується з року в рік. Хуліганьйо, нє?;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Ума

Ума Well-Known Member

Миху, якщо Ви думаєте, що в тих п"яних вертепівських колядників ангельські голоси... то у нас з Вами різні уявлення про пташиний спів :)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Новий Шрек, пані Зет і Ви глибоко помиляєтесь.
    ------------------------------------------------------------------
    Згадався один анектод.
    Закарпаття. Злива. Потоп.
    -Вуйку, тікаймо, бо потонете!!!
    - Та шо мені боятися, я вірю в Бога, він мене врятує!
    Пливе човен, а на ньому люди.
    -Вуйку, сідайте з нами, бо потонете!
    -Мені нема чого боятися, Бог й так мене врятує!
    Зрештою надійшла хвиля і вуйко потонув. Приходить його душа до Бога й питає: "Господи, як так у Тебе вірив, а Ти допустив, щоб я потонув?"
    На що Господь відповідає.ї
    Я посилав людей, але ти відмовився йти з ними, тоді я послав людей на човні, але ти й це відкинув, що я мав робити?

--------------------------------------------------------------------

Коли людина говорить наступні слова: "мені посередників не потрібно, я сам розберуся з Богом", то вона вже грішить, бо це говорить в людині гординя, а всякий гріх і в тому числі гординя не зближає людину до Бога, а віддаляє її від Бога, а віддалившивсь від Бога як можна "розібратись з Богом"? Бог часто говорить до людини устами іншої людини. Тому навіть якщо Вам говорить навіть останній грішник, то прислухайтеся до нього уважно і запитайте себе: а що Бог хотів мені тим сказати? Може у його словах є Боже звернення до мене? Навчіться слухати себе та інших.
    А щоб навчитися слухати Божі слова, які йдуть і від інших і як думка приходять від себе, треба бути досконалим, боротися з своїми вадами. Тоді Ви почуєте Божий голос.
    Ще одне, Ви ніколи не "розберетися з Богом", якщо не буде Божого благословення на це. Тобто це зближення треба просити у Бога, щоб воно Вам далося.

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Що до колядників, то зізнайтеся, вина не доведена. Хоча серед колядників є теж хулігани. Молімося за них, щоб вони такого не робили.
    Різдво - це є радість для тих, хто є справжнім християнином. А коли ця радість є щирою, то хто може її в мене відібрати? Умо, чи може народження Ісуса затьмарити Вам розбита лямпочка?

2. Ісус та учні ходили і проповідували добру новину. Звідси зовсім не випливає, що будь-хто може ходити по хатах і також проповідувати добру новину. Адже Ви, Умо, не будете сперечатися, що Ісус та учні ні разу ніде не згадали про Вартову башту. Ісус з учнями не міг колядувати, бо коляда - це прославлення народження Спасителя, а Ісус не прийшов на землю, щоб прославляти своє народження, а для того, щоб спасти людей.

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Миху - респект. Була б репутація, я б додав. :) :) :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую, Samojlovu4, але те, що я написав, це не є мої думки. Так говорить саме християнство, така суть християнства, я ж просто повністю з цим згоден. :) :) :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви вчилися ще у радянській школі?:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що у пяних колядників ангельські голоси....:)

11. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Я думаю, що все оце неподобство з свідками викликане тим, що день Святого Варфоломія вже давно не святкувався так як слід. Якби належне святкування відбувалося з достатньою частотою, то проблем би не було :D

12. Forpost

Forpost Стоїк

Якщо не важко,поясніть будь ласка з якого боку туть.....
    Варфоломій – найправдоподібніше, одна і та ж особа, що і Натанаїл, народжений у Кані Галилейській, названий Христом „справжнім Ізраїльтянином”, хоча і вірив у те, що „нічого доброго із Назарету вийти не може” (Ів. 1, 45-51). Разом із іншими учнями, він також був у човні на ловитві риби після воскресіння Ісуса (Ів. 21, 2). Після зіслання Святого Духа він трудився в південній Аравії та Ефіопії та, згідно з деякими свідченнями, проповідував також і в Індії. Постраждав мученицькою смертю у вірменському місті Єровандашеть (Арванополь), розіп'ятий на хресті догори головою зі спущеною шкірою та побитий палицями. Його мощі спочатку спочивали у Нефергерді месопотамському, а пізніше були перенесені до міста Дара. Після завоювання цього міста персами, домовину з мощами було вкинуто в море. І так вони чудесним чином потрапили до острова Липарі, поміж Італією та Сицілією, звідки їх, по кількох століттях, було перенесено до Беневенту, а потім – до Рима. Літургійне поминання святого апостола Варфоломія звершуємо дня 24 червня за новим стилем, разом із святом святого апостола Варнави

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

"В своєму оці колоди не бачать".;)
    Наскільки я зрозуміла про колядників згадали тому що і вірні традиціних церков чинять не завжди правильно (не кажучи вже про позицію церкви в цілому), чи скажімо традиціїї теж можуть не однозначно сприйматись. То хто має право осуджувати чи судити, забороняти Свідків якщо самі далекі від досконалості?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте і алкоголізм не будемо критикувати, а то враз виявиться, що в своєму оці колода, нє?;)

15. Forpost

Forpost Стоїк

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що таке, оце Skype?

17. Samojlovu4

Мих, можна я спробую відповісти? Якщо не помиляюсь, то є доволі розкручена програма Інтернет-відео телефонії. Особисто я її не використовую для дзвінків з Європи до Львова, наприклад. По одній жирній причині: з іншоі сторони "дроту" треба мати також повний комплект. А мої батьки і найближчі колєги у Львові не те що компутера з камерою не мають, а й Інету дома в них також катма.:sad: А шоразу бігати в Інтернет-кафе не прикольно...
    Вроді є ще там можливість дзвонити зі свого компа на звичайний домашній телефон за кордон, але тарифи мені відверто не подобаються. Тому я собі накопав іншу програмку Інтернет-телефонії, з безплатними дзвінками до більшості так званих "цивілізованих" країн (Гамерика, по Європі, Австралія, Японія-Корея і так далі). В інші країни дзвінки від 2 до 5 центів. Ну і ще купа різних сервісів, включаючи присвоєння власного домашнього вхідного номера.:) :) :) Єдине, що мене в моїй програмці коробить: чому це дзвінки в Росію безплатні, а в Україну платні?! :sad: Справа не в тих пару центів, а в принципі... :D
    Отак коротко про той Skype. Але це моя субєктивна думка звичайного компутерного користувача, а не спеціаліста. Думаю, Новий Шрек більш професійний "хакер", тому мені самому буде цікаво вислухати також його версію...:D :D :D

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую, Samojlovu4, все зрозуміло. Це типу ІР-телефонія. :) :) :)
    Дякую за інформацію.

19. Forpost

Forpost Стоїк

Ні ,це типу інтернет пейджер.

20. Samojlovu4

От лише не розумію, чому ви це називаєте інтернет-пейджер?:confused: Маю на компутері домашній номер телефону, приймаю і роблю дзвінки по всьому світу. До чого тут пейджинг? :o Хіба лише то, що ще й СМСи висилати можу...
    Як на мене, це хронічний випадок інтернет-телефонії.:D :D :D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)