Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так, застосовувася. А не хочете перерахувати, у яких саме випадках?

2. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

про які норми ви говорите??? віра без діл мертва, ви можете вірити а ділами відрікатись.

"кожен сам верішує"---- я думаю не канає)))))
    Еф. 4:11-13
    11. І Він, отож, настановив одних за апостолів, одних за пророків, а тих за благовісників, а тих за пастирів та вчителів,

12. щоб приготувати святих на діло служби для збудування тіла Христового,
    13. аж поки ми всі не досягнемо з'єднання віри й пізнання Сина Божого, Мужа досконалого, у міру зросту Христової повноти,

- - - - - - - - - - - - - - - -- - -- - - -- - - -- - -- - -- - - -------- - --
    не знаю які там норми....... і які обряди....... і регулярна присутність в Церкві.......... але читаємо що:

Гал. 5:17-25
    17. ибо плоть желает противного духу, а дух -- противного плоти: они друг другу противятся, так что вы не то делаете, что хотели бы.
    18. Если же вы духом водитесь, то вы не под законом.
    19. Дела плоти известны; они суть: прелюбодеяние, блуд, нечистота, непотребство,
    20. идолослужение, волшебство, вражда, ссоры, зависть, гнев, распри, разногласия, (соблазны), ереси,
    21. ненависть, убийства, пьянство, бесчинство и тому подобное. Предваряю вас, как и прежде предварял, что поступающие так Царствия Божия не наследуют.
    22. Плод же духа: любовь, радость, мир, долготерпение, благость, милосердие, вера,
    23. кротость, воздержание. На таковых нет закона.
    24. Но те, которые Христовы, распяли плоть со страстями и похотями.
    25. Если мы живем духом, то по духу и поступать должны.

Останнє редагування: 6 тра 2009
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я писал вам в послании - не сообщаться с блудниками;
    10 впрочем не вообще с блудниками мира сего, или лихоимцами, или хищниками, или идолослужителями, ибо иначе надлежало бы вам выйти из мира сего .
    11 Но я писал вам не сообщаться с тем, кто, называясь братом, остается блудником, или лихоимцем, или идолослужителем, или злоречивым, или пьяницею, или хищником; с таким даже и не есть вместе.
    12 Ибо что мне судить и внешних? Не внутренних ли вы судите?
    13 Внешних же судит Бог. Итак, извергните развращенного из среды вас.
    1-е Коринфянам, глава 5

4. Liliyah Romanova

тепер ще опишіть засоби, якими вигнати. :) Як із козою-дерезою, чи як? На воротях в червоних чоботях стати й не пускати в церкву? І як перевірити? Певно, довідку видавати 'справжній християнин'. Бо як інакше? То ж не первісна церква, що зграйка людей і все. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Я б не хотів вказувати як чинити в таких випадках -знайти спосіб вирішення таких проблем це обовязок дущпастирів.

У свідків Єгови особу позбвалену спілкуцвання не вітають на зібраннях, її не допускають до жодного виду служіння і спілкування з такою людиною намагаються обмежити тільки діловим.

6. Liliyah Romanova

Тут ви не вказуєте, а в тому, що гнати їх треба, чомусь вказуєте?
    Це мені страшенно нагадує омишів. Там теж екскомунікують часто, правда, за багато абсурдних речей також. Як на мене, то це звірство. Я проти такого.

7. Сергій аспірант

тим не менше такий метод був запропонований Павлом. Крім того його застосовують як крайній захід і старійшини регулярно відвідують таких людей допомагаючи їм виправитись.
    В громадах омишів це справді жорстоко бо живуть вони замкнутими групами і людина яка покидає таку громаду здебільшого не пристосована дол життя в суспільстві, подібна ситуація у меннонітів.

8. Liliyah Romanova

Та до життя вони пристосовані. Адже вони фермери переважно. Усе вміють руками зробити, що лиш їм треба. Але жорстоко, коли екскомунікують за бажання читати Біблію.

Зрештою, багато речей в нашому часі складні до виконанння, а то й цілком зайві.
    Просто треба бути свідомими, що в традиційних церквах є три (може, й більше) 'види християн': християни-християни, християни-язичники та християни-буддисти. :pardon:

9. Нецікавий

Тоді ці церкви є тіпа-церквами...
    2 Коринф. 6:14-18

14. Не преклоняйтесь под чужое ярмо с неверными, ибо какое общение праведности с беззаконием? Что общего у света с тьмою?

15. Какое согласие между Христом и Велиаром? Или какое соучастие верного с неверным?

16. Какая совместность храма Божия с идолами? Ибо вы храм Бога живаго, как сказал Бог: вселюсь в них и буду ходить [в них]; и буду их Богом, и они будут Моим народом.

17. И потому выйдите из среды их и отделитесь, говорит Господь, и не прикасайтесь к нечистому; и Я прииму вас.

18. И буду вам Отцем, и вы будете Моими сынами и дщерями, говорит Господь Вседержитель.

УХ тут іде таке викриття.!!!! всякого фальшу.

10. Liliyah Romanova

Ви зрозуміли мої слова на свій лад. Зрештою, це навряд чи має значення.

11. Нецікавий

це має значення.

12. Liliyah Romanova

Гаразд, тоді так.
    За Христом ходив натовп людей. Чи він мав для них квитки, пропуски? Чи він дозволяв слухати всім?
    Чому Церква раптом має виганяти когось через його неправильне розуміння? Я знаю багатьох людей, котрі навернулися вже в дорослому віці. Вони справно ходили до церкви, але не мали розуміння чому. Але одного дня Бог промовив до них і вони навернулися, саме в храмі навернулися, слухаючи Слово Боже і проповідь опісля. :)

13. Нецікавий

ви зауважили, що я здається не казав, що церква має когось виганяти, ви ж бачите що написано...

ці люди покаялись я так розумію...

і що тепер, вони впевнено можуть сказати, що вони не під законом а під благодатью і Дух Святий живе в них?

14. Liliyah Romanova

То була відповідь на ваше тіпа-церква.
    І на яку відповідь ви чекаєте?

15. Нецікавий

ту яку дасте, таку і чекаю.

а ви поступаєте по Духу?

16. Liliyah Romanova

А ви зібралися мене судити? :)))

А про інших взагалі тяжко сказати. Я би не бралася принаймні. :)

17. Нецікавий

ні, бо один Судья.

це звичайне питання? чи я вас засмутив ним?

вибачте тоді.

задати питання називається тепер СУДОМ????))))))

18. Liliyah Romanova

Ні, але не маю звички пробиватися на одкровення з чужими мені людьми.
    Хм... А де я таке написала? ;)

19. Нецікавий

я задав питання, а ви відповіли на це, що я судити зібрався вас...

откровення приходять в Дусі чи не так ?

вас ніхто не пробиває.....))))))))))

20. Liliyah Romanova

Саме так. Аж ніяк не на форумі. :)))
    Не так. Але мене втомлюють перекручення, не люблю їх виправляти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)