Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Це з 3-ї версії пояснення Брукліном, цього питання. (данна версія - це розмиття часових кордонів настання армагедону, для виходу з релігійної кризи)

Попередні 2-версії наголошували на смерті "помазаних християн" до настання армагедону

Є таке поняття як репрезентативна вибірка.

2. Valeo

Valeo Well-Known Member

Вибачте, я просто давно не був на форумі.

В Дії апостолів 2 розділ описується як це сталося. Я не буду описувати, прочитайте 2-4 вірш.
    Після цього ті, на кого був вилитий Святий дух, почали говорити іншими мовами.
    З чого ви взяли, що це не може бути правдою? Тому, що в той час думали, що вони всі п’яні?
    Народ тоді дуже дивувався, і далі апостол Петро, з 14 вірша говорить, що саме сталося, і він цитує пророцтво Йоіла 3 розділ і пояснив, що це пророцтво саме зараз (на той час) сповнюється.
    Це означало, що час, виділений єврейському народу, закінчувався. Тому Петро говорив, що в зв’язку з наближенням цього пророцтва, євреї повинні були змінити свій неправильний спосіб поклоніння для того, щоб врятуватися.
    Тут було два сповнення пророцтва.
    Перше- це те, що Єрусалим з його храмом був знищений, і це сталося вже 70 року н.е.
    Друге- це те, що Бог буде зливати свій дух на людей у спосіб, який нагадував 1 століття.
    Те, що це не жарт, стало видно з 1919 року на конгресі в Сідар – Пойнті в Огайо.
    Християни були зміцнені і почали ревну діяльність. Світ одразу це побачив, тому що всі присвячені християни,- чоловіки, жінки, старі і малі- почали «пророкувати»,- тобто проголошувати «великі діла Божі», як і описує Дії 2 розділ. Без допомоги святого духу вони ніколи не змогли би так зробити. І так це повинно продовжуватися до певного часу.
    В Біблії говориться про дві групи людей, з небесною та земною надією життя.
    Спочатку головним чином набиралися до небесного, але в 1930 роках почав набиратися також і земний клас.
    Так само як і колись, святий дух був вилитий не на всіх людей, а на певну кількість, так само і сьогодні всі не можуть бути помазаними духом християнами.
    Якщо перед знищенням Єрусалиму і його системи поклоніння , було передречено, що будуть проголошувати про Божі діла, і що потрібно їм було робити, щоб врятуватися, так само сьогодні перед знищенням цієї злої системи проголошується, що потрібно робити.
    Це все робиться завдяки Божому духу.
    Головну працю виконують помазані християни, а всі інші допомагають їм в цьому.
    Ісус Христос показав зв’язок між проповідуванням , і дією Божого духу, коли сказав своїм послідовникам в Дії1:8: «Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.»
    То спочатку учні отримали дух, а тоді взялися за всесвітню працю проповідування.
    Ісус сказав, як це буде, і як цей Дух буде допомагати: Івана 14:16,17; також Івана 16:13.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

"Лже брати" - свідкі у свідків

У 2007році Керівний орган релігійної організації Вартової башти Біблії та трактатів виділив нову групу серед членів релігійної організації - Лже брати

Тепер зустрічаючи свідків на вулиці, я не знаю, це свідки брати чи лже брати.

Думаю, що тим хто цікавиться релігією, буде цікаво знати:
    1. хто такі лже брати
    2. звідки беруться лже брати
    3. яка різниця між братами і лже братами

4. Valeo

Valeo Well-Known Member

Дійсно, про помазанців таке розуміння могло виникати. І дійсно так дехто міг думати, що зі зменшенням помазаних на землі зменшується час, передречений для знищення злої системи. Але Біблія про це не говорить.

В Матв. 24:21, 22: «Скорбота велика настане тоді, «якої не було з первопочину світу аж досі» й не буде. І коли б не вкоротились ті дні, не спаслася б ніяка людина; але через вибраних дні ті вкоротяться».
    Тут не говориться, що всі «вибрані» будуть забрані в небо, перш ніж почнеться велика скорбота, як ви бачите. Але це може вказувати на те, що декотрі з них, разом зі своїми товаришами в тілі, переживуть ту велику скорботу на землі.

Взагалі є багато ознак, крім помазаних , які показують реальний стан речей.

Довідка: РЕПРЕЗЕНТАТИВНИЙ (рос. репрезентативный, англ. representative, нім. repräsentativ) – представницький, характерний, типовий для чого-небудь. Напр., репрезентативна вибірка – множина випадкових чисел (об’єктів), які характеризують генеральну сукупність.

Але це не є правильне визначення. Тут вказується на характерність, типовість, а цього немає. Повірте.
    Це було би неправильно жити, тільки чекаючи, наприклад, Армагеддона, вираховуючи час.
    Треба вести таке життя, щоб бути схваленим Богом,як пише апостол Петро в 2 Петра 3:11,12 - "11 А коли все оце поруйнується, то якими мусите бути в святому житті та в побожності ви, 12 що чекаєте й прагнете скорого приходу Божого дня, в якім небо, палючися, зникне, а розпалені стихії розтопляться?"

5. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

а хіба не все одно??? *шо в лоб шо по лбу*))

• Подобається Подобається x 2
  6. illia

illia Well-Known Member

цікавить відповідь на 3є питання

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Не бачу змісту обговорювати це в новій гілці.

8. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

А мені цікаво.
    То що є такі що зможуть дати відповіді на ці запитання або спростувати це?

9. Сергій аспірант

Ви можете навксти посилання на джерело інформації, цитати посилання?

10. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Зміст гілки "Лже брати" - свідкі у свідків,в обговоренні того, що відбувається з людьми в середині організації. ( Судові комітети, апеляційні комітети, списки помічених, свідки під обмежанням і т.д.)

Зміст гілки Свідки, в обговоренні зовнішньої діяльності свідків (питання віри, релігії, розуміння Святих писань)

11. Сергій аспірант

Можна поцікавитись чому вс це так цікавить? Адже ніхто не робить з цього таємниці і інформація про згадані вами речі є в періодиці свідків.

12. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Поняття "лже брат" почало формуватись з Р. Франца, колишнього члена керівного комітету Товариства Вартової Башти, який написав книгу "Криза сумління".

Відповісте на питання:
    хто такі лже брати
    звідки беруться лже брати
    яка різниця між братами і лже братами??

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

думаю відповіді слід шукати у
    автора такої думки

а ось моя думка щодо цього.
    Хочу Вам сказати що ще Ісус говорив про вовків в овечиш шкурах. Кожна релігійна течія і і ба саме загальновизнане християнство мають як фанатів, як простих прихожан так і перевертнів. Тут нічого дивного нема.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якими (конкретно!) іноземними мовами Бог дав здатність пророкувати? Саме дав здатність, тобто люди не вчились в звичайний спосіб, але змогли вчити інші народи?

15. грішна

грішна Well-Known Member

я не розумію,чому на Свідків зводять такий наклеп!хоч я і не є свідком ,та дуже хотіла б ним стати!на відміну від християн,вони не святкують язичницьких свят,не пють перед тим як йти до церкви,проповідують свою віру,бо Ісус сказав,щоб ми проповідували його релігію!вони ведуть здоровий спосіб життя,не те ,що християни,в суботу напилися до "срачки" а в неділю до церкви!вони не збирають з людей на нові машини,як священники!і про них ще можна багато чого розказувати!

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Даруйте! Плутаєте справжніх християн з тими, хто лише називає себе християнами. Будьте впевнені, якщо б країна вважалась не православною, а такою, що належить до СЄ, оті п'янички називали себе СЄ.

17. грішна

грішна Well-Known Member

ви не праві,вони чітко дотримуються Біблії,і живуть за її правилами! а щодо справжніх християн,то мушу вас розчарувати,їх майже не існує!справжніми були саме перші християни,котрі не робили собі ідолів!

18. Bear

Bear Well-Known Member

Так. Свого тата батьком не називають.. нє?

19. грішна

грішна Well-Known Member

в них є Єдиний Бог-Єгова!і в Біблії багато разів згадується про Бога на імя Єгова!а Ісус -це не Бог,а син Божий,як може син бути Богом!якщо твій батько лікар,то це не означає,що і ти лікар!

20. Bear

Bear Well-Known Member

А ваш особисто батько де? Хто він?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)