Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Свідки

Подарувати Біблію?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Шреку, для мене тут краще зацитуйте те місце і тоді всі разом розберемося, ок? :) Бо я не вмію швидко шукати вірші з Біблії в Інтернеті. :)

3. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

В мене є і не одна... І там не написано :p .

4. ihorweb

І взагалі... в Біблії багато про шо не написано, про "генетичне вирощування дітей з пробірки", про багато чого, бо тоді люди би не зрозуміли такого. Але як свідки тепер мають діяти в цій ситуації, якщо вони дослівно виконують слова Христа, а Він про це нічого не говорив?.. От в нас наступницею Христа на Землі є свята Церква. Що вона нам подає, в те віримо. А в свідків будуть великі проблеми з вірою, як вони будуть таких постулатів дотримуватися ;) ...

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Ігоре, не все спишете на те, що Вас не так навчили. ;) Тепер час свободи, людям дано право самим читати Біблію і задумуватися, чи все так, як вчить церква. А якщо часом не зрозуміло, то треба молитися і Бог відкриває до розуміння. :)

6. ihorweb

Не лише право, а це обов'язок кожного, хто має очі - читати Біблію (тобто з точки зору політичної ситуації - дійсно дано право...). А ще обов'язок кожної Неділі до церкви ходити (за кожну пропущену Неділю - гріх). Я знаю, що я є такий грішник, що нічого мені не світить в кінці тунелю :) :) :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ніяк. Коли питаєш, чому Різдва не святкуємо, відповідь - а Він не казав це робити. Мене взагалі дивує як свідки можуть їздити на авто, літати літаками, перебувати в інтернеті? Пупере, може робите щось не так?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Глибоко помиляєтесь.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, як є поважна причина, що не пішли, то нема гріху. Хоча я знаю по собі, як не піду нераз через те, що працюю, то ніби й неділі не було :sad:
    А за те, що так впевнено знаєте, що нічо Вам не світить вкінці, то покаятися ніколи не пізно. Гірше - знати і свідомо продовжувати то робити.

10. Forpost

Forpost Стоїк

От Луки 22 :19 И, взяв хлеб и благодарив, преломил и подал им, говоря: сие есть тело Мое, которое за вас предается; сие творите в Мое воспоминание.

11. ihorweb

Скільки разів на рік, друже? Якого числа? - в цьому була суть питань.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

То я чую щомісяця. У нас роблять Спомин, або Вечерю Господню кожної першої неділі місяця. Так заведено. А з чого Свідки зробили висновок, що треба раз на рік робити? :confused: Написано, що перші християни щодня робили богослужіння і перебували в Спомині смерті і страждань Ісуса Христа. То як має бути насправді? :confused:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

26 Як вони ж споживали, Ісус узяв хліб, і поблагословив, поламав, і давав Своїм учням, і сказав: Прийміть, споживайте, це тіло Моє.

Матвія 26
    27 А взявши чашу, і подяку вчинивши, Він подав їм і сказав: Пийте з неї всі,
    28 бо це кров Моя Нового Заповіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів!

Свідки відмовляються пити. Хоча сказано - ВСІ.

А ще: "Хто їстиме цей хліб матиме життя вічне". То ж виходить, що не лише на спомин, а й для вічного життя.

14. ihorweb

У тому то вся і справа, що Христос не міг, та й не в цьому суть Його вчення, щоб повстановлювати людям дати, конкретні обрядиі т.д. Він лишив по собі для цього Церкву, тобто своїх учнів (апостолів Петра, Павла, Івана та інших), а свідки не признають, шо апостоли мали право навчати людей - глибоко помиляються. Самі, головне, вчать по вулицях, а як інші вчать, то вони кажуть, шо то відступлення від вчення Христа :rolleyes: .

15. ihorweb

...і для відпущення гріхів, а вони і не сповідаються...

+1 Михові (в мене не працює, то хоч морально :) )

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вони напевно поставили себе, замість апостолів.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А що Свідки роблять? :eek: Тільки хліб їдять, як прообраз тіла Хриcтового?

Миху, а католицька церква вино вживає, чи сік виноградний при Спомині? :confused:

18. Forpost

Forpost Стоїк

Павло в першому листі до Коринфян з11:20 і далі пояснює що коли як треба з якою періодичністю і в який спосіб

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Зацитуйте це місце, будь ласка!

20. Forpost

Forpost Стоїк

Кагорчик креплений,а Ісуст о сухоньке пив!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)