Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Свідки

На вулиці? Я би зразу подумав, шо це свідки чіпляються, або ті, кому свідки імпонують... І навряд би довго спілкувався.

2. ihorweb

А Ви уявіть, шо я б запитав один раз який рік зараз. На наступний день знову спитав би те саме, а тоді знову, і все до Вас би підходив... Ви би рано чи пізно подумали про мене те, шо подумали про New Shrekа, коли він спитав про Пасху...

3. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

тобто, якщо я правильно зрозумів, — відповісти не змогли...

4. duncan

нормальне проповідування...
    одразу зрозуміло, що вони хочуть поговорить про Бога...

священиків православних чи греко-католицьких видно у моєму будинку на різдво чи на пасху....
    тоді, коли вони приходять збирати гроші на церкву, або освячувати приміщення...
    тобто, теж гроші збирають...

5. ihorweb

Я фізик за освітою, але як хто починає говорити про задачки, ноухау, я зразу тікаю, бо відповісти - це не так просто: БАХ! - і "ізрьок" істину. До Святої з Біблії явився Ангел, коли та досліджувала Святе Письмо. Тобто вона вже була Святою, але все-одно досліджувала Письмо, тобто це не так просто знати відповіді на всі запитання. Це тіки в свідків все наперед заготовано.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, в пекло!:D

Треба попробувати переконати, нє? А як не надасться.....

7. duncan

тобто свідки на питання відповідь дати зможуть...
    а що бракує вам мати змогу відповісти на питання, яке для вас є принциповим?...

8. ihorweb

Це ненормальне проповідування. Один раз вручили книжечку і хана. Як мені сподобається, то я сам їх буду шукати. А вони знов і знов - чіпляються...

Не збирають гроші, а їм добровільно дають.Або добровільно не дають. Але до чого тут це?

9. duncan

нормальне — коли його взагалі немає?..
    о, гарні бані! сюди піду...
    а чого піду?..
    та Бог його знає...
    ... бо бані гарні...

10. ihorweb

Ну як вони можуть відповідь дати - це я теж знаю: не святкуємо, бо не хочемо спиватися, не постимо, бо листівки важко розносити - це відповідь?

Я вже писав, що для мене є проблемою відповісти. Не знати, не означає бути грішним, я вже писав Нью Шрекові: якби людина і слова не чула про Біблію, але була б приємною Богові, то певно попаде в Рай. Знати - це безумовно ПЛЮС, але для кожних знань тра часу. Кинути все і йти проповідувати - це не робота. Так би всі загнулися.

11. ihorweb

Як це немає? Під "банями" є :) І не тому, що вони гарні, вони тепер і не дуже гарні - пооблазила вже вся фарба... Скіки вже в нас в УГКЦ Малюють стіни - років з 10 і домалювати не можуть.

12. duncan

для того, щоб щось стверджувати, або щось заперечувати — треба бути переконаним у своїй правоті...
    а якщо аргументів бракує:
    -1

13. duncan

шкода грошей парафіянам?..
    а ви подивіться на зібрання свідків — їм грошей не шкода...

14. ihorweb

Аргументів - завалісь! Христос постив? Постив!!! Перед розп'яттям. А Ви чого з нього приклад не берете? Ви берете, але якось дуже частково. Як "на спомин про мене", то дослівно берете риклад, а як поститися, то він не просив, шоб ми постилися...

А -1 то і я можу ;) В мене +1 не йде, я вже жалівся адміністратору, а -1 йде шо нада :)

15. duncan

постився перед розп’яттям...
    а ви чого?..

16. ihorweb

Завтра скажу. Гуд бай :)

17. spm1950

spm1950 Well-Known Member

А у них все решто у місті так гарно що залишилося тільки одне питання це свідки Егови ,і після того буде в УКраїні ,а особливо У Львові повний коммунізм. Сам дебіл бачив дебілів но таких вперше зустрічаю.

• Подобається Подобається x 1
  18. duncan

якби ж я зміг зрозуміти про що написано у попередньому комменті...

19. ihorweb

Доброго ранку, пупере! Я це питання написав у "Чи критикувати церкву":

От Ви "робите на спомин" (як свідки), бо так в Біблії написано. І не постите, бо в Біблії не написано. А в Біблії десь написано КОЛИ "робити так на спомин про Мене"? ОДИН раз на рік... ДВА разаи, може ТРИ? Якого числа має бути "спомин"... в якому залі має бути... Там нічого цього не написано, але ж Ви підете на нього, еге ж? Отже, Ви зробите не так як написано в Біблії...

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ігоре, Ви процитували Пупера,а Ви самі зрзуміли, що той пан SPM1950, що всюди кричить "Слава КПУ!" хотів тут на цій гілці своєю реплікою сказати?:eek:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)