Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я це дуже добре знаю. Я тому й написала, що
    Бо середній клас не існує.
    Просто я багатьох знаю. Так склалось. :)))

2. Yur

Yur Well-Known Member

Зцілення маємо розуміти у визначальному з'єдинені душі і тіла.
    От "виздоровіє" дитина, втративши розум, кому дякувати будете?.

Виходить і дякувати маємо за все, а не тільки за зцілення ..

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Просто необхідність" - золоті слова. Обітниця убогості звісно зобов'язує, але не треба це доводити до абсурду. В нашого настоятеля автівка не своя, а надана орденом (бо він є монахом, TChr). Якраз нещодавно її довелося поставити на ремонт. Так от, потерпають саме парафіяни. Щиро додаємо до щоденних прохань до Бога справу того ремонту. :)

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для людей, які серйозно займаються духовною практикою, а тим більше мають високий духовний сан, левитація не проблема. Якщо хтось з них купує машину - це знак того, що він не має бажання вдосконалюватись, а користується тим, що його навчили в семинарії. Недавно чув, що серед СЄ є такі люди.

5. SatYr

SatYr Well-Known Member

Цікаво, а то він біля станка стоїть, чи то корову доїть, чи хату мурує ? Звідки така розкіш ?
    Йдеться не про машину, як таку а про її марку і ціну. Якщо всі навколо бідні, а тут один отець роз'їжджає на крутій машині, то тут є над чим задуматись. Не працюча людина має право на мінімум, але аж ніяк не на максимум і розкіш.

• Подобається Подобається x 2
  6. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

та шо там "непрацююча людина" пишіть вже-"міровой захрєбєтнік",то все ж таки випробувана термінологія комуно-атеїстів. А мінімум і максимум буде визначати такий собі "комітет бідняків"?
    А взагалі тут тема про СЄ.і до чого тут попівські авта?

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дійсно! Краще обговоримо, на які кошти божевільними накладами друкуються кольорові брошури СЄ, що після чергового їхнього рейду переповнюють усі смітники у нашому дворі?

• Подобається Подобається x 5
  8. Лучше бы эти деньги потратили на благотворительность! :ireful1:

9. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В законі який Бог дав євреям суворо заборонявся звязок з окультизмом. Лв 19,31 20,6 27
    Ця ж заборона стосувалась і християн. Тому свідки Єгови уникають практик які мають окультне походження. Подібні речі як яснобачення екстрасенсорика та інше засуджуються усіма християнськими конфесіями. Займаючись подібними речами ви наражаєте на духовну небезпеку себе і тих хто користується вашою допомогою.
    Стосовно подібних дарів прочитайте Дії 16,16-18
    Щодо автомобілів у свідків Єгови то районні наглядачі часто мають автомобілі але для них це засіб пересування а не розкіш.
    Крім того старійшини свідків Єгови працюють на світських роботах або ведуть власну справу.

Ніхто не робить з цього таємниці, якби ви прочитали ці журнали то дізнались би і не намагались створити сенсацію на рівному місці.
    Те що журнали опиняються в смітниках ви або дещо перебільшуєте або це свідчить про рівень культури ваших сусідів. Ці журнали окрім релігійної містять інформацію з найрізноманітніших сфер. Вони написані просто і доступно і є цікавим для людей з різним рівнем освіти.
    Варто згадати що саме протестантські громади а не традиційні церкви провадили компанії розповсюдження Біблій після розпаду СРСР.
    Щодо благодійності то Свідки Єгови організовують допомогу в місцях стихійних лих. Вони ніколи не намагались привернути до себе віруюючих гуманітарною допомогою як це робили і роблять деякі конфесії. Крім того що потрібніше нагодувати жебрака чи навчити його працювати

Останнє редагування модератором: 16 лют 2009
  10. coolzak

coolzak Well-Known Member

нащо така довга назва.напевно тяжко простим людям вимовляти-називайте просто капо

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

извиняюсь, но это только в некоторых - особкашерных районах ...

12. Сергій аспірант

:ireful1::ireful1::ireful1::ireful1::ireful1::ireful1::ireful1:
    якби ви хоч раз неупереджено поспілкувались би із свідками то н писалиб такої нісенітниці про те чого не знаэте

13. artobstrel

в Украине это не предмет, это статус, уровень, лакмус, ну а кому мечта ...

общался, к сожалению идиологи не попадались в основном рядовое звено, так прикольно как они сначала пытаются завязать разговор, а потом так пытаются его закончить (имею склонность как говорить мой папа - "три деревни перебрехать") ....
    подошли две девочки в больнице:
    - (си) здравствуйте!
    - (я) здравствуйте ...
    - (си) а вы хотите чтоб все болезни исчезли!
    - (я) а зачем?
    далее у (си) следует пауза, потом сбивчивые объяснения что как было бы хорошо если бы ...
    потом я им пол часа рассказывал о болезнях как необходимом регуляционном процессе численности населения и т.д. ....
    к сожалению пришел отец, и мы вынуждены были уехать, девочки облегченно вздохнули ... :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Сергій аспірант

оцінювати людину по тому на якій машині їздить? далеко ми підем з такими установками

легко писати таке коли це неторкнулось вас або ваших рідних, якби захворіла ваша кохана або дитина ви б теж казали що це необхідно для регуляції чисельності популяції?
    І де у вашій розмові неупередженість? Ви ж навіть не немагались зрозуміти що і чомувам говорять

15. artobstrel

человека нет, а уровень его жизни - да, практически 100 % вариант ...

я согласен с Вами и мне на болезни не плевать, только это Мне, когда несчастье с близкими - готов молится кому угодно, и делать что угодно, только жлобство когда кто-то этим пользуется ...
    к сожалению очевидно что избавление от всех болезней невозможно, это лозунг и не более, "вот тут плохо - а там полный рай" ... вот только свидетелям хуже, меня если не дай бог подрежут - хоть перельют кровь, а вот им увы нет ...

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо для одних розкіш, то для інших засіб для пересування.

17. франц-йосип

Так навряд чи література свідків довго пролежить на тротуарі чи в смітнику ,бо вони її підбирають звідусіль,бо мають пряму вказівку своїх "старших".А от стосовно того що ця писанина цікава "для людей з різним рівнем освіти" то маю великий сумнів,бо вся література побудована за методою комуністичних дешевих агіток,плюс приховане нав"язування певних висновків.

Справа в тому що спікуватися "неупереджено" із свідками можуть лише самі свідки.

18. Сергій аспірант

Свідки Єгови коли говорили вам про звільнення від хвороб мал наувазі слова Ісаї 9,6
    Матвія 6,10
    Вони не пропонують зцілення вірою і негайного вирішення усіх проблем.
    Щодо переливання крові то існують альтернативні методи лікування і лікарі які готові їх застосувати.
    Ніхто не дасть гарантії що переливши кров вас не інфікують гепатитом Вілом або ще чимось
    Від переливання крові часто відмовляються євреї. В багатьох країнах серед пацієнтів які відмовляються від переливання крові Свідки єгови становлять лише 1 процент

Ніколи не чув подібних вказівок, можете дати зсилку де таке прочитали?
    щодо висновків то свідки єгови викладають факти і роблять свої висновки справа ваша погодитись чи ні.

ваше твердження свідчить про брак толерантності у нашому суспільстві але ви помиляєтесь є достатньо багато людей різних релігійних поглядів які прислухаються до них

19. франц-йосип

Я, нащастя, приватна особа і тому можу дозволити собі бути нетолерантним до певних речей.А доречі тотальна толерантність наших европейських сусідів-толерастів не найкращий приклад для наслідування.В цьому вже переконалися ті ж самі поляки.Так що продовжую не "прислуховуватися" до сентецій свідків,бо вважаю їх за деструктивну тоталітарну секту,що має негативний вплив на духовний і психічний стан своіх членів(цитат не навожу)

• Подобається Подобається x 6
  20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Які? Мені цікаво почути, які нове відкриття зробили свідки Єгови, бо про кінець світу я вже знаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)