Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:haha: :haha: :haha:
    Думаю, пупер точно не це мав на увазі. :haha:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:)) ага, а оці дописи про ганяння свідків, бо вони не роблять показухи з відвідувань цвинтаря...
    та сама показуха, як і хрещення коло церкви...
    щоб всі бачили які ми "справжні хрестияни"!...
    знаю-знаю, "главноє штоп чєлавєк хароший", показушник...
    сто разів повторив на форумі, що тре вірити, і всі "оооо, це хороша людина"... :))
    ага, брехня.... :)))
    ну звісно, а що ж ще!...
    мені просто ліньки відкривати попівські сайти і цитувати самі бздури, що там написані, бо всі це чудово знають...
    про "боротьбу “церкви” з чаклунством", про "пошук грошей", про "незначні відступи попів зі шляху істинного", про хабарництво попів і так далі і так далі....

мені ліньки говорити про це, тому що всі форумні дописи складали би попівські події!..

ага, а можна ж сказати, що пупер в наглу бреше...
    як в селі, де я колись бував дівчина повішалася (не доведено), то місцевий піп (упц мп) сказав, що ховати не буде, то дали грошей попові зі сусіднього села -- він і "відспівав" і "помолився"...

релігія трійошників зводиться до простого правила: не можна то не можна, але якщо сильно хочеться то можна.

"легенда каже"...
    без коментарів.
    і що спільного між стовпом, де на горі прибита дощечка, зі свастиками? ;)
    нічого?

Останнє редагування модератором: 4 січ 2009
  3. duncan

піп іван, церква на розі любінської\виговського видає журнал (назву не згадаю), в якому чорним по білому обзиває свідків сектантами, закликає свідків "притягнути" тощо.
    узагальнення?
    така пауза вже свідчить, що ти заглянула і проконсультувалася.

та ну, пане, в харкові мешкає сім’я, з якими я мав колись дуже хороші стосунки...
    вони розповіли, як свідки проповідують...
    перше запитання: ви вірите в Бога (так\ні), якщо "так" -- чи хотіли ви би дізнатися те-то і те-то (так\ні)...

якщо "ні" -- "не потривожать" протягом кількох років.

Останнє редагування модератором: 4 січ 2009
  4. Liliyah Romanova

Це не догма. Те, що люди з чогось роблять надважливість, то це ще догмою цього не робить. Пишеш бздури і з того гордий. Смішно читати.
    По-перше, ти знаєш, що я так не вважаю. По-друге, віру видно не по словах, а по ділах. По-третє, сумно читати тебе останнім часом...
    Чи інші люди винні в тому, що я не маю миру зі собою?
    Завваж, я не сказала, що все, що ти пишеш брехня. ;)
    Є багато пересмикування та узагальнення. Випадки про те, що священики зловживають своїм становищем, я сама знаю стільки, що за голову схопишся.

Ну, але то таке. Ти й так бачиш і читаєш, що сам хочеш. Так що, не має значення, що я пишу.

Як із тим, аби щодо хреста "тауруса" виправитися? ;)

Це було написано саркастично. Тому добре, що без коментарів. Погано, що ти подумав, що я вважаю це легендою. :)))
    Спитай, хто ще знає історію хреста та багряниці, а остання теж із Костянтином пов'язана.

Останнє редагування: 4 січ 2009
  5. Liliyah Romanova

Ні, я не це мала на увазі, а твої пересмикування. Ти так добре знаєш всю традиційну релігію, що я навіть не коментую ніц, просто хіхікаю біля компа.
    Свідків наша церква (як і протестанти) вважають сектою. Окрім того, якщо люди питають, що робити, аби свідки до хати не приходили (а вони як у телемаркетинґу, за розкладом), то й з'являються відповідні тексти. Я теж вважаю, що ніхто по хатах не має права ходити і можна брати в них їхні координати, аби на них поскаржитися. Якщо дадуть звичайно.
    Я тобі скажу, що до мене й прохачі "на церкву" ходили. Там із кількох питань ставало, які вони "на церкву" і я їх геть гнала. І то зі свідками я була привітна, із такими ні. Мій Роман взагалі тих прохачів геть гнав, навіть не чекав, що скажуть. Свідкам ми чемно дякували й казали, що не зацікавлені.
    Ні, ще не заглядала.
    Перше, що мені на думку спадає, це те, що Христові казали "зійди з Хреста".
    Бачиш, цей момент є ключовою темою Романової дисертації, тому по нього мені ніби не треба до СП заглядати. Ну, але може, ти мав на увазі інші слова, тоді шукатиму дослівну цитату.
    Або ж ти маєш на увазі не саме розп'яття, а раніше. Тут уточни будь ласка.

А чому ві Львові не так?
    До мене на Липову Алею дві панюсі 3 рази приходили. По разу щомісяця.

• Подобається Подобається x 1
  6. duncan

то посмійся!..
    коли люди зробили з цього культ -- навіть ваша КП-релігія нічого не вдіє...
    звідки всі ці цифри?
    6,5 днів, пів року, 178 днів?
    ага, зара піду на гілку про карму і стану кармоманіяком, тільки для того, щоб всім подобатися...
    "як виправитися"?... :mocking:
    нарешті, за два роки мого перебування на форумі, ти помітила неточність?
    ой, ще пан мих сотоварищи це прочитає і то почнеться!...
    я вже це бачу: олена_иа, мих, ромко, аксакал, джагуар, іхор_веб, консультант, йур, ука та інші-інші спеціальну прийдуть в ту гілку, щоб сказати:
    дивіться!!! пупер помилився!!! :)) (хоч і не факт, що помилився)
    я тобі розкажу іншу легенду, яку мені переповів один пан з кавказу: чому трійошники руками хрестяться...
    бо коли Ісус воскресав, то Бог зробив дзюрку в храмі, але Ісус в ній застряг, то Він говоре до Бога і показує рукою, що, мовляв, голова пролізла, а плечі -- ні!

7. Liliyah Romanova

33, 66 та 8 днів звідки? ;)

Ти і так всім подобаєшся. Карма значення не має. ;)
    Я тобі дзеркальце наставила, сонце. :tongue:
    Так і запишемо. Пупер не вміє визнавати свої помилки. Як і пан мих, між іншим.

8. duncan

хіхікаєш?...
    а, знайоме відчуття...
    це ти типу "щось таке супер-класне" про КП-релігію знаєш, що це не кожному дано усвідомити.... :))

спочатку людина має повірити в ритуали, які мігрували з поганських релігій, потім повірити в трійцю (те саме джерело), потім змиритися з тим, що мусиш робити так як попи сказали і всьо (аргументацію чекати марно, в найліпшому випадку дадуть прочитати якийсь "требник" чи "катехизис"), потім маєш ходити до "церкви", де твої кості перемиватимуть багато разів "люб’язні" парафіяни позапенсійного віку і так далі і тому подібне....

мені "подобається", як КП-релігія гарненько пристосовується до будь-якої влади і змушує своїх "думаючих" парафіян бездумно виконувати волю чергового царька (читай: цезаря), який не тільки тіло і душу собі забере, а й дух згубить...
    повторюю питання: що обіцяв Ісусові сатана?
    цікаво, до мене тут де я живу вже третій рік, заходили тільки раз.
    і на вулиці ніхто не шарпає за рукав. о_О

9. duncan

а що -- тяжко повірити? о_О
    головне для трійошника це вірити...
    хто, я?!!! о_О о_О о_О
    ну, дипломатично!...
    визнаю, ти молодець...

пс. а таурус -- це палка, на якій згори ще перекладина?
    хіба ні?

10. Liliyah Romanova

Поставили галочку, що вже "свій". :pardon:
    Ага, тоді треба дивитися в текст. Я подумала, що ти про спокушання Христа говориш.

11. Liliyah Romanova

У що повірити?
    Я ті цифри зі Старого Завіту виписала. ;)

Кинула в гугл таурус - кинуло на астрологію.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_(astrology)
    І на гілку про боксера
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Сайкс,_Таурус
    Результат видає лише на тау-хрест. :pardon:

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

Пупере не ображайтесь будь ласка але в Вас святкове загострення

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пупере,блін,до чого передозіровка доводить...:sad:
    Морозивом...ананасовим...:sad:
    Я багато що не переварюю в офіційній бюрократичній церкві,яка до Бога не має жодного стосунку..
    Але оті бідні створіння,з дикими очима...мають ще менше.
    ЗІ,А,щодо моєї віри,то не тобі судити.
    І не священникам,і не тим клоунам...свідкам.
    і,взагалі нікому.
    Це моє...
    І туди зась.

• Подобається Подобається x 8
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Намагалась завершити розмуву з початку категоричним "ні" - прийшли через тиждень з книжечкою типу "повір в бога":), не взяла-ходили далі кожного тижн, просто перестала відчиняти двері, при тому я завжди говорю вічливо і без образ.

А ще в нас на Сихові раніше свідки біля своєї церкви всіх зачіпали,Ю а того літа поставили біля брами два стільці, і чіплялись сидячи...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

інформацію внєдрив наглядач?

Як і Ліля Романова, між іншим.

Останнє редагування модератором: 5 січ 2009
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний на 100%, Ромку. Кожний буде відповідати за себе...
    Колись мені дуже подобалась відповідь Клінтона, хоча причина для цього була жахлива - афера з Монікою.
    Він сказав: "It's between me, my family and my God" (це між мною, моєю сімєю і моїм Богом). Я кілька разів просив, давайте не будемо вести міжконфесійних війн - Бог розсудить хто як йому служив... Але що зовсім неприпустимо, деякі "праведники" беруть собі на підмогу язичників-ідолопоклонників.
    Пупер, Ви критикуєте попів... Можливо Ви в деяких випадках маєте рацію. Але чим кращі попи(вожді) які керують СЄ? Не ті самі гріщні люди, які думають швидше про свої інтереси? І яким дреба глубоко розкаюватись перед Богом?
    Ми всі недосконалі люди і ідеальних конфесій немає. Ідеальний Бог.

• Подобається Подобається x 3
  17. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ну ми якось це вже з'ясували, що Taurus і Ταυ - це не стовп. І чому така впевненість, що це був стовп?

18. Фесько

Фесько Well-Known Member

А до мене прийшли і запитали, чи вірю я в бога, чи хочу буду прощеним, чи хочу я бути врятованим і все інше. Я сказав, що не маю часу і зараз настрій не той. Вони пришли знову. Я знову відмовився. Потім вони знову прийшли. Я попрохав не приходити, так як мені це не цікаво. Вони і потім прийшли... Хто зна, можливо я на якусь секту і потрапив, а не на справжніх свідків... ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

постійно...........

на свідків, на свідків....

СЄ сприймають його, як того, що відкрив їм очі, а всі решту думають, що він втер їм очі..... офтальмолог....

Останнє редагування модератором: 5 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Подумавши, я прийшов до висновку, що СЄ мають дуже багато спільного з москалями. Як і москалі свідки не визнають державних свят, не підтримують українських традицій, не визнають українську культуру, не мають бажання захищати інтереси держави і т. п.. Різниця лише в тому. що москаль - це свідомий шкідник, а свідок - пасивний, в загальному - два чоботи пара.:)

Останнє редагування: 5 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)