Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пупере,як я розумію.в свідків є спеціяльні курси,де вчать.як обливати брудом Віру людей,пам’ять предків?
    Чи туди йдуть люди в яких це вроджене?
    Ненависть,зневага до інших.
    Хіба Святе Письмо вчить принижувати честь і гідність священиків, обливати їх брудом, як це роблять свідки Єгови?

Last edited: Jan 4, 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

ага, це тільки трійошникам можна писати гидоту про віру, з якою вони взагалі не знайомі...
    он, товариш з харкова написав, що свідки змушують людей квартири продавати і трійошники радісно плюси поставили...

цитати про пап римських не сподобалися?
    це ж "живі втілення бога на землі", безпомильні папи, хто їх змушував таке говорити?

а також я пам’ятаю інформацію, як попи "стучали" в кгб і людей відправляли на заслання...
    пам’ятаю як попи освячували масові вбивства..

це ваша пам’ять?

• Подобається Подобається x 1
  3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

В тім то і справа,що туди не йдуть,а "попадають" а далі обробляються по найсучаснішим методикам,промивки мозгів от тоді вже "стають" такими як ви пишете.

4. Romko

Та ті прилипали вже всі вуха протарахкотіли,пр їхні постулати...
    Правда,крім того,що Трійці нема,що Ісуса розп’яли не на хресті(блін двоєшнікі!:ireful1:),що Бога звати ніяк,тільки Єгова,що вони найліпші.а всі найфіговіші,більше ніц не чув...
    Ага..ще шипіння на священників...
    і про то,як левики будут щипати травку...і сі тіііішити..:crazy:

5. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А чому Ви думаєте, що інші не читають Біблії???!!!

6. Фесько

Фесько Well-Known Member

Мета кожної секти - її окрема мета, а не людини, яка туда іде.

7. duncan

а чому ви думаєте, що я тільки "думаю, що не читають", а не бачу це на власні очі???!!!

задаю просте питання по Біблії -- відповідей нема, цитати з попівських сайтів...
    питаю про якусь подію -- ігнорують.

найкраще характеризують відсутність бажання читати Біблію слова пана миха (корифея трійошників на форумі): тре вірити, а знання (Біблія) потім.

8. duncan

пане, ви висловилися досить категорично щодо свідків, але ваші слова якраз і сказали, що зі самими свідками ви майже не спілкувалися, всі ваші висновки -- переповідання чиїхось слів... :pardon:

трійошники мені тут закидають, що я "очорнюю віру пращурів", "поливаю брудом їх попів", що "свідки десь там щось когось вчать неправильне" і таке інше...

але, по-перше, свідки мене не вчать "щось там таке", все, що отримую від свідків -- пояснення того чи іншого вірша з Біблії, який я ще сам обов’язково перевірю і порівняю з іншими перекладами...

що стосується попів, то хіба я хоч раз збрехав щодо них?

9. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Можливо, просто не всі досконало знають і розуміють Біблію, то це вже інше питання, але це аж ніяк не може означати що її взагалі не читають.

10. duncan

та невже!
    найпростіша перевірка правдивості ваших слів: що свідки говорять про Ісуса Христа, хто такий Ісус Христос?
    1. хрест -- язичницький символ.
    2. символом християнства кілька сторіч була риба.
    3. таурус -- це стовп, а не хрест.

вітаю, ви екзамен на найпростіші релігійні знання не склали.

11. Romko

Вони кажуть,що мені не потрібно доглядати могилу моєї бабусі,мого тата(таки було).
    А за то,я б таки роздер...
    Уподоблюся нашому Ворону(в депресії) і скажу,що колись буду гнати за таке копанцями черекз цілий район..
    Поки стримуюсь...рррррр

12. duncan

нагла брехня!
    свідки так не кажуть!..
    я знаю свідків, які провідують могили, є такі, що не провідують -- це не догма (культу померлих, як у трійошників)..

а ви знаєте, що в стародавні часи померлих спалювали на вогнищі та прах розвіювали?
    де і як тоді ви будете вклонятися предкам?
    не дивуюся, трійошникам це властиво, адже це так "по-біблійному": спочатку "гнати копняками", потім різати з-за рогу, потім лінчувати!

історія все пам’ятає!

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А це і є лакмусовий папірець на те, ХТО який християнин.
    Я вже це казала і повторю. Не бачу різниці між нападами твоїми та так званих "трійошників". Поміняти ваші ніки над дописами з нападами й більшої різниці не буде.
    Для правдивого християнина НЕ МАЄ значення те, ЯК і ЩО каже інший, бо правдивий християнин САМ робить свій вибір, а не є маріонеткою, залежною від слів співрозмовника.
    Якщо хтось каже, що "ви так кажете, а мені не можна" чи "я так кажу, бо ви так кажете", то це вже свідчить про невміння не піддаватися на провокацію, про невміння просто бути християнином. Та най собі говорять. Якщо чужі слова зачіпають, то значить є причина, але зовсім не в чужих словах. ;)

14. Romko

Єдине,що я(гм..:sorry:)скажу,що ніколи не буду переконувати когось,що його віра гірша від моєї
    Аби вона була..ВІРА.

• Подобається Подобається x 3
  15. Liliyah Romanova

Нема такої догми.
    Сонце, ти також пишеш багато наглої брехні, вважаючи, що це чиста правда. Ти теж не маєш поняття про багато речей, яких вчить християнство, але це тобі не заважає судити всіх підряд лише за приналежність до конфесії.
    Звідка така озлобленість? Спокійніше. У світі багато брехні й несправедливості. Чи будеш через це починати хрестові походи? Чи обмежишся словесними хрестовими походами на форумі? ;)
    А взагалі, купи собі Біблію й почитай, чи каже Христос говорити та трактувати інших так, як ти це тут робиш останніми днями. Я тебе не впізнаю останнім часом. Може, то у всіх чорна смуга...
    Вибач, за моралізаторство, але ти мене дуже дивуєш, то й не стрималася... :give_rose:

16. Фесько

Фесько Well-Known Member

Дозвольте поцікавитись? Якою мовою "таурус"? Латиньскою TAURUS ?

17. Liliyah Romanova

Та ні, то називають грецькою, а не латиною - Tau (Ταυ [taf]).
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_of_Tau
    То пупер, мабуть, помилився, або з якихось інших джерел узяв. :)
    Христос був на такому якраз розіп'ятий, а не такому, як вже потім почали використовувати після візії Костянтина. Легенда каже, що він побачив на небі саме такий хрест, який згодом став символом християнства. Правда, спершу його використали, як символ у війні. Ну, і він, звісно, приніс перемогу...

18. Фесько

Фесько Well-Known Member

Так, не спілкувався. Тому що не хотів, а вони були дуже назойливі :)

19. Liliyah Romanova

:haha:
    І не раз.
    Кожне узагальнення - хибне. А в тебе - суцільні узагальнення. :tongue:

Зеніте, дайте пуперові відповідь, бо він досі Біблії не купив і до "трійошників" по цитати бігає. :haha:

Пупере, а якщо я тобі скажу відповідь, без зазирання в Біблію? ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Фесько

Фесько Well-Known Member

Так це звичайнісінька буква "Т". До речі, Taurus з латиниці перекладається як "бик"! А ассирійці на клінопису бика відображували сами буквою Т ! Дякую за ссилку!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)