Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Думаю, що предмет знаю не гірше за вас, а пишу те, що знаю з власного життя, спілкування з людьми, які є СЄ. А як вже писала, спілкуюсь понад 15 років. Думаєте цього замало, щоб написати, те що бачу і чую від них?

• Подобається Подобається x 1
  2. хто я

хто я Member

розумієте,просто в нас дуже серйозні плани на майбутне а його батьки проти шлюбу в церкві а просто розписки мені мало.і я не знаю що мені робити,чи варто туди піти на зібрання !а може цим я зречусь своєї віри!підкажіть щось

3. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А для чого Ви хочете піти на зібрання?

4. хто я

хто я Member

для чого?!!!!я просто думала прийняти його віру та не знаю чи це є правильно!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви можете піти до священика і з ним порадитись.

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Запропонуйте йому прийняти вашу віру, тоді будете мати готову відповідь, чи варто міняти віру.

• Подобається Подобається x 2
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

з ким?!!!
    з попом порадитися?.. :)) :))) :haha:
    ага, а спочатку гроші запропонує нехай дівчина....
    і подивиться на блиск в очах попа.... :))
    можна прийняти віру попів, які заробляють на цьому гроші, бо ледарі та нероби...
    а тут поспівав у "церкві" -- заробив грошей...

свідком Єгови можна або бути, або не бути...
    якщо хочете бути -- знайте, що це велика відповідальність, бо десятки трійошників зі злобою на вас будуть завжди дивитися...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

вам - ні, вам дорога до наглядача.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви про Лілю?

10. консультант

Не велика відповідальність, а сама справжня гординя. Це люди, які ходять з високо піднятою головою в небо, не помічаючи прірви під ногами. Ніхто із злобою на них не дивиться, а навпаки із глибоким співчуттям.

11. хто я

хто я Member

я вже знаю наперед що він скаже що це диявольська віра так не хочу!

12. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Чому ж ви самі себе заперечуєте? У СЄ немає прибуткових галузей діяльності. Літературу вони також не продають. Звідки ж тоді надприбутки? З добровільних пожертв?

Впевнений що ви не знайомі ні з Біблією, ні з СЄ

Останнє редагування модератором: 4 січ 2009
  13. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Я не бачу протиріч,а от ви згідно вашої традиції,як не перекручуєте,то не до кінця цитуєте там далі про вашу "організацію"

Именно поэтому в подавляющем большинстве стран Европы «Свидетели Иеговы» вообще никогда не считались религиозной организацией. В начале 1999 г. секта была лишена религиозного статуса во Франции. Французские власти обязали «Свидетелей» выплатить налоги за последние несколько лет, что составляет более 50 млн долларов. До тех пор все имущество секты во Франции арестовано

І потім не йдеться про "надприбутки" а про звичайну несплату податків.А у Европі
    свідки літературу таки продають.
    Та і пожертви "доброчинні"-це нам знайомо іще з совітів(ваших ідейних побратимів)

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

Було колись. Мене ці єговісти дістовали... приходили постійно, дзвоніли у двері, ну такі настирливі, а голосять як... Навіть після прохання не приходити, всеодно приходили.:ireful: Одного разу я позичив у друга футболку з перевернутою пентограмою та черепами і прямо у цьому відкрив їм двері. Більше я їх не бачив...
    Десь читав колись, що хтось вів журналістське розлідування про цих "свідків". Їхнє логово було аж десь у Америці. Скільки вони людей обдурили, скільки їхніх квартир потрапило їм у руки... це бізнес не аби-який. А люди то не розуміють. Не розуміють і ті, що пропагандують цю фігню. Такі організації ні в якому разі не треба залишати без уваги!

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну не спішіть.... поговорити ніколи не зашкодить. От моя племіниця теж вийшла за лютеранина і священик дав дозвіл.

16. консультант

Священники ніколи не називають віру СЄ диявольською. Деякі сами не впевнені стосовно правильного імені Бога і наполягають, що Єгова - це той же Ісус. На мою думку, якщо ви дійсно справжня християнка, вам буде важко жити поряд із СЄ, в них своє ставлення до всього і до всіх, в більшості випадків зверхньо. Можливо цим самим вони компенсують брак уваги суспільства до їхніх проблем. З іншої сторони, робіть як наказує серце, можливо це ваш шлях випробувань, який ви повинні пройти, щоб зрозуміти щось важливе в житті...

17. duncan

:scratch_one-s_head: не можна залишати без уваги дописи, за які трійошники одразу ставлять плюсик:
    не дарма ж в "церквах" трійошників скульптури сатани.

всі релігії є людськими видумками і призначені для того, щоб тримати людей в покорі
    папа боніфацій 8

християнство -- найбільш прибуткова байка
    папа лев 10

я би уклав договір зі самим дияволом, якби це пішло на користь католицькій церкві
    папа пій 11

18. консультант

Цікаво, як СЄ сприймають Рассела, адже він заснував цю течію? Невже в них він своєрідний " Мойсей", який отримав послання від Бога Єгови?

19. duncan

чудова демонстрація невігластва. :))
    людина Біблію в руках не тримала, вірить попам на слово, решта трійошників за старою партійною звичкою: так-так, пан мих правду каже, бо інакше бути не може... :haha:
    з академії друкарства...
    є такий предмет "історія книжкової справи"...
    яким чином ви себе задовольнили -- мені не цікаво. :)))
    саме так!..
    але мислення людей змінити важко, спочатку вони засуджують тих, хто приходе в "церкву" не так, як тре, потім рахують попівські гроші, потім таким самим чином судять свідків.
    в яблучко!
    може хіба в руках потримають інколи, навіть не відкриваючи.
    в тому числі пп: мих, ромко, аксакал, інка блонд, артобстрєл ецетера ецетера.

кумедно бачити, коли задаю якесь просте питання, то відповідь буває тільки з наступного тижня (у ліпшому випадку), бо в попа тре спитатися... :))

пане зеніте, дайте, будь-ласка, ви відповідь на питання, яке всі трійошники на форумі проігнорували, бо, мабуть, терплячки не вистарчило відкрити Біблію і прочитати:

що обіцяв сатана Ісусові Христу перед Його розп’яттям?

20. duncan

ржу! :))

трійошникам обов’язково тре когось обожнювати, руцю цьомати, поклони бити...
    варто тільки подивитися на дурдом, який відбувається, коли якесь попівське цабе їде (про чергового "намісника на землі" я просто мовчу).

для мене (я не свідок) рассел -- видатна людина, яку я поважаю, бо він відкрив очі багатьом людям на Біблію, що в першу чергу тре читати Біблію, а не переповідати казки\байки\брехню попівську.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)