Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Шановні теологи :) (свідки і не свідки). Смішно читати ваші суперечки на такі високі теми, які чуть до бійки не доходять. Це нагадує суперечку двох сліпих від народження, які ніколи не бачили взагалі нічого, а сперечаються чим відрізняється зелений колір від червоного. Біблія настільки мудра книга, що ми всі, прості смертні, ніколи не зможемо її до кінця осягнути своїм розумом. Колись при розмові зі свідками чув їхню версію, що Ісус був розп'ятий не на хресті, а на стовпі. Хіба це має якусь суттєву різницю. Суть в тому, що Він виконав свою місію на землі, яка була призначена Богом. І це стосується також інших предметів суперечки. А ця роздробленість на конфесії, секти чи як там ще їх назвати - то (на мою думку) від лихого.
    Чого сперечатися? Нам дано Божі Заповіді - от і давайте їх виконувати, і буде нам щастя і в цьому житті і в іншому.

• Подобається Подобається x 1
  2. хто я

хто я Member

не оминіть

скажіть будь-ласка де у Львові проводяться зібрання свідків !!!!!будь -ласка вкажіть адреси

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви купили автомат?

4. хто я

хто я Member

це ви до мене?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так....

6. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Центральний дім - на Левандівці, але вони якось там по групах поділені, в кожної групи є старший (не знаю як точно вони там називаються) і кожна група проводить по домах (у когось із групи).

7. хто я

хто я Member

а ви не знаэте точної адреси?

8. хто я

хто я Member

а чоми ви так проти свідків

9. Inka Blond

Точної не знаю, хоч поблизу була, але дуже давно. А можна поцікавитись для чого вам?

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Навіть дуже суттєву різницю. Стоїть питання визнавати хрест, як символ перемоги над смертю, знамення захисту від злих сил і т.п., чи ні ? Одне діло стовп, інше діло хрест. Особисто хрестне знамення мені завжди допомагає і я до кінця життя відстоюватиму теорію про його значимість в житті людини, інші хай собі живуть, як хочуть. Хто не вірить в силу хрестного знамення, хай вірить в силу стовпа, якщо йому це допомагає.

Ви що, з Марса впали, чи приковані недугою до ліжка, недай Боже. Пройдіться вулицями Львова і Свідки Єгови сами вас знайдуть. Звертайте увагу на тих. хто тримає Біблію або якусь релігійну брошурку в руках, в більшості випадків це Свідки Єгови.

11. хто я

хто я Member

я не знаю може це не правильно та мій хлопець свідок і я не знаю чи мені дійсно потрібно піти туди подивитись,оскільки я християнка

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

он воно шо..... важкий випадок... так запитайте свого хлопця...

13. Yur

Yur Well-Known Member

Якщо любите хлопця і хлопець вас любить -- не бійтеся нічого!

Звідки знаєш ти, дружино, чи не спасеш чоловіка? Або звідки знаєш, чоловіче, чи не спасеш дружини? (1-е Кор. 7:16)

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я, ну ясно, пупера не було, то вже розквітнуло "ооо, свідки погані", "ииии, свідки погані", "бееее, свідки погані".... :))

масою тиснете?..
    та нормально, така сама маса Христа розп’яла, я не дивуюся...

:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тиснете меншістю?

16. Inka Blond

Мій хлопець -християнин, але друзів - багато Свідків. В принципі, не такі вони вже й погані, якщо не врховувати те, що з самого дитинства намагались затягти мене на свої зібрання. Мої батьки були в шоці: приходили їхні "брати і сестри" "розказати про Бога" практично кожен день і це все на протязі багатох років. Можливо вам і варто піти, якщо хочете бути разом, але...
    На скільки мені відомо їм заборонено шлюби з іншою вірою. Поки ще ми вчились у школі виглядало це смішно, коли дівчина 14р. казала, що не буде навіть зустрічатись з "відуючими в диявола"(це так між собою вони називають християн), а має собі знайти СЄ:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  17. duncan

вах, оригінально сказано!...
    дивно, що вам трійошники ще плюсів не наставили.... :mocking:
    поржав...
    я вгадаю: вам п’ятнадцять?..

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та невже? І що далі? Яка перспектива? Ходити з кантичкою по хатах і вербувати людей? Дітей виховувати нехрещених?
    Краще залишатись одній, ніж вийти заміж за СЄ. Ні життя нормального, ні спокою в душі, одні нагадування про кінеь світу і наближення Царства Божого. Не спішіть, хлопців, як і дівчат багато. Ви нічого не втрачаєте, а навпаки набуваєте шансу більш кращого вибору.

19. Inka Blond

Чому Ви так агресивно настроєні? Ви не вгадали, мені далеко не 15!

20. duncan

1. не агресивно, бо регочу, а не пишу про вас чи ще когось бздури, очікуючи на схвалення.
    2. (логічне продовження пункту 1.) перед тим, як робити якесь судження -- поцікавтеся предметом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)