Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yur

Yur Well-Known Member

Це суто людський (в смислі світський) підхід.
    Істина -- у Бога, й отримуємо її від Бога. Не в суперечках між собою, а в каятті (самокритиці) перед Богом.

Якщо й так, то дружня :)

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

товарищщщь Вы чтото скушали не правильное и Вас пучит через форум????? Я Маркса с Лениным посадил бы на одну ракету и направил бы марс осваивать, впрочем на этом космосудне нашлось бы места и вашим героям, только причем здесь это к данной теме????? Вы понятия не имеете ничего о моей Религи так что выбирайте выражения .. читайте форум может опрос объявите кто здесь считает СЕ сектой? впрочем не уверен что это обидное что то, по сравнению с мировыми религиями и церквями - СЕ - не более чем секта (имеются ввиду численные показатели)

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот теперь спасибо, потому что раньше мне рассказывали что тот кто не в СЕ - обречен ...

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ну, всі секти обіцяють правду, але тільки у свідків Єгови говорять правду...

5. Yur

Yur Well-Known Member

В кожній секті -- своя правда :)))

Істина -- У Бога.

• Подобається Подобається x 4
  6. duncan

тобто паралельними? :mocking:
    тобто такими, які ніколи не пересікаються?.. :)))
    час би поміняти пластинку і подивитися правді у вічі: свідки все життя досліджують Біблію, тільки пан мих вважає, що достатньо шести років, а потім все життя можна сміливо бабло заробляти.. :)))
    погано ви свідків знаєте...
    це Божа організація, а КП-релігія створена штучно язичницьким князем...
    якщо я, чи хтось інший не розкаже вам, що істина це така, яку розповідають свідки, а не попи, то ви ж не дізнаєтеся про це!..

7. duncan

істина від Бога в Біблії, а не у попів!..

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пупер, може і СЄ є Божою (дозволеною Богом) організацією, але з тої інформації, що я маю, ця організація була створена Раселом.
    Моя порада, прочитайте його біографію, бажано з незаанґажованих джерел.
    Особливо його так 10 останніх років життя. За що його покинула жінка, про численні судові процеси.
    Та й і про його світогляд. І чому його постулати пізніше були змінені тими хто прийшов йому на зміну. Там кожен наступний вождь завжди міняв багато чого зі свого попередника.
    Про теологію як СЄ так і католиків чи інших гілок християнства я не маю бажання сперечатися.
    А взагалі була б добре ідея доручити Богу розбиратися, яка течія християнства правдива а яка не дуже. Так би мовити нехай він відділяє пшеницю від бурянів...

9. Yur

Yur Well-Known Member

А С.Є. тут при чому? Ні попів, ні Біблії на тримаються.

У попів хоч Біблія правдива, а у свідків -- липова. Й істина їхня липова.

• Подобається Подобається x 2
  10. duncan

покинула, чи не покинула, останні 10 років життя якогось пана рассела мене цікавлять якнайменше...
    причина проста: у мене немає душевного потягу до обожнювання людей чи навпаки їх зневажання; для мене найголовніше -- що хорошого зробила людина...
    рассел для мене дуже хороша людина, яка змусила людей серйозно задуматися над тим, що написано в Біблії.

і, до речі, "численні судові процеси" абсолютно не свідчать про те, що людина була поганою, точно так само, як про це не свідчить, що дружина (можливо) "пішла від рассела".

11. duncan

слова "знавця Біблії"... :mocking:

12. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Е,неправда.Ви ж тут майже через раз згадуєте то "попів-педофілів" то представників якоїсь кп- релігії.Це ваш стиль.

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тобто по суті відповісти невзмозі, а чесно визнати гордощи не дають. Мені цього цілком досить. Адже, анітрохи не агитую перебігати до нас, хай Бог буде з Вами будь-де.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цьому Расел навчився від католиків :tongue: В нас навіть календарики є з розкладом, що читати щодня протягом року.

Конкретно в нашій парафії священик провадить катехези для новачків і двічи на тиждень заняття з вивчення Біблії для практикуючих віруючих. Діють молитовні групи.

Останнє редагування: 27 гру 2008
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Створена Расселом, який зневажав свою дружину, що доречі було доведено судом.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тіки?о_О
    Про левиківтигриківягняток?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, точно, вчора був/була атеїстом, а через місяць вже навчає інших....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага і про черговий "кінець світу"... Пупере, коли там наступна дата кінця світу, бо ті кінці так проходять, що ніхто навіть не помітив, нє?

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Знаєте, чого я в принципі не люблю СЄ:
    тому що з ними сперечатись не можливо,
    недостатнію кількість знання вони заміняють впертістю, нехтують аргументами, чіпляються за одне і "як в стіну горохом",
    коли нема що відповісти - голосно кричать, що нас Бог накаже, бо ми нічого не розуміємо.

Не хочу нікого ображати,
    але з усіх знайомих в СЄ пішли усі з однаковим характером:
    самозакохані амбіційні неосвідчені люди, імхо.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)