Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині вийшли з малою гуляти...
    Їдні...тоті..з "баштами" так привітно усміхаючись:
    - Правда,важко зараз виховувати дітей?
    На що я,абсолютно не покрививши душею відповів
    - Якщо здорові,то нема нічого легшого!
    Нє палучілось..:nea:.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це ви переплутали, бо ваша віра -- придумана язичницьким князем, а свідки -- єдині справжні християни.

3. duncan

:good: це пречудово, що ви хоч відкрили Біблію, і не читавши, скористалися пошуком!...
    тішить, що все-таки хоч якось але мені вдалося зацікавлювати людей знімати Біблію з поличок та хоч відкривати...

але "довіряй та перевіряй"... ;)
    ваша цитата:
    (огієнко) 1 тимофія 4:1 а дух ясно говорить, що від віри відступляться дехто в останні часи, ті, хто слухає духів підступних і наук демонів.

отже духи бувають різні, і у наведеній вами цитаті не сказано "дух Божий", про якого власне і мова. ;)

(нового світу) но вдохновлённьіе слова ясно говорят, что в более поздние времена некоторьіе отпадут отверьі.

в цьому перекладі взагалі дух не фігурує, але ладно -- ви ще почніть розмову, що це "переклад неправильний".

об’явлення 22:17 а дух і невіста говорять: прийди!

тут ви "не звернули увагу", що це за дух, але ж написано досить гарно і однозначно:

об’явлення 22:6 <...> а Господь, Бог духів пророчих, послав Свого янгола.. ;)

євреям 10:15 свідкує ж і дух святий нам, як говорить <...>

перепрошую, але дух, святий дух, дух Божий -- хіба це тотожні поняття? о_О

2 самуїла 23:2 дух Господній говоре в мені, а слово Його на моєму язику.

от над цією цитатою тре добре подумати... ;)
    "дух Божий в мені", -- про що це говоре?...
    хіба може одна частинка "трійці" бути в людині?
    тобто якщо бог-триликий, одна частинка цієї триликості потрапила в людину? о_О
    опанувала людиною?

"наступного разу", коли "таке" сталося -- марія завагітніла і народила Месію... о_О

висновок простий: дух Божий -- це ніякий не бог, це Божа дія!
    порівняйте: в здоровому тілі здоровий дух, духовна людина тощо.

4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Пупере, скажи є Бог, є Ісус, є Дух згідний чи нє?

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, от привели вам факти і шо? Мовчок?
    Я лише додам:

-Святий Дух навчає і пригадує (Йо.14:26 Лк12:12)
    -перебуває зі своїм народом (Йо. 14:17)
    -замешкав (1 Кор. 3:16 6:19)
    -заступається за нас (Рим.8:26)
    -є розумним, бо досліджує навіть глибини Божі (1 Кор.2:10-11)
    -надихає і покликує до служіння (Ді. 13:2)
    -любить(Рим. 15:30)

можу ще писати, але питання трієшника відмінникам: енергія може любити?заступатися? надихати і т.д.?

відповіді не буде відчуваю.....

6. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

http://www.watchtower.org/k/rq/article_13.htm6. Правдиві християни повинні проповідувати про Боже Царство. Так робив Ісус. Він завжди говорив про Царство (Луки 8:1). Ісус звелів своїм учням проповідувати ту ж саму звістку по цілій землі (Матвія 24:14; 28:19‚ 20). Правдиві християни вірять‚ що тільки Боже Царство принесе на землю справжній мир та безпеку _______________________________________________________________ Христос сказав, що вiдбереться вiд них Царство Боже. А якого царства чекали i чекають юдеї i чому вони не прийняли Iсуса Христа? Юдеї чекали царства земного, їм непотрiбне було Царство Боже. Згадаймо, про що говорили ученики Христовi на дорозi в Еммаус. "Ми ж сподiвалися, що Вiн (тобто Христос) є Той, Хто має визволити Iзраїль" (Лк. 24, 21). Жорстокiй i владолюбнiй людинi Царство Боже непотрiбне, бо воно є духовним царством. На судi у Пилата Iсус Христос сказав: "Царство Моє не вiд свiту цього" (Iн. 18, 36).

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

придумані відстипником та єретиком Расселом...

8. duncan

назовімо деяких "відступників":
    - магомед;
    - мартін лютер;
    - кальвін;
    ...
    ...
    ...
    (сотні\тисячі\мільйони, які почали думати своєю головою і розуміти весь обман, який линув з амвону)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

скажімо так... що до ідей СЄ вони були теж далеченько.

10. duncan

а я хіба заперечував, що є духи і є дух Божий? о_О
    можеш мені вказати де я заперечував.
    :))) приємно поговорити з розумною людиною? (це я про вашу розмову зі самим собою)
    ви пост 4301 читали?...
    чи ігноруєте всі мої дописи, так як я ігнорую дописи франца-йосипа? ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

а-а-а.... то ви дали відповідь ще перед моїм запитанням.... ну... е-е-е.... нема слів....

12. Coffe13

Нащо вказувати, я ж просто запитала.
    Чи є Бог,Ісус,Дух - є оцих троє?

13. duncan

о_О цікаво сформульовано питання....
    мені особливо сподобався підсумок "оці троє".. :)

на це питання я відповідати не буду... ;)

14. duncan

це ви так вважаєте...
    поверхневе знайомство з мусульманством, наприклад, дало мені зрозуміти, що ця релігія якраз і виникла тому, що арабський пророк був щиро здивований "філософією трійці"...

15. Coffe13

Щиро дякую :)

16. duncan

рости велика!... :give_rose:
    у мене два питання до тебе (так само можеш не відповідати, якщо вважаєш їх підступними):

- Бог (якого називають Отцем) існував завжди?
    - Ісус Христос -- твориво Бога-отця?

17. Coffe13

1 - існував завжди
    2 - так само як слово є творивом людини

18. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Приблизно в такому стані перебуває людина що сповідує ідеологію організаціїСЄ

Человек разучивается воспринимать всё светлое и доброе, что есть в мире. Он разом отсекает в своём сознании всё, что его окружает, ставя на этом ярлык порочности и сатанизма. Таким образом, человеку внушается, что он живёт в полностью враждебном ему мире, мире, который преследует цель искусить его, сбить с "верного пути", в окружении людей, которым "Бог века сего" (Сатана) "ослепил умы", а потому они являются вольными или невольными его сторонниками. Таким образом, адепт должен быть постоянно настороже, в ожидании новых испытаний и искушений, исходящих даже от близких ему людей. Более того, угроза видится во всём, будь то рекламные щиты на улицах города или купола виднеющегося храма. Человек учится ненавидеть мир и с нетерпением ждать его уничтожения. О возможности наслаждаться жизнью при такой идеологии не может быть и речи. Сектантские издания постоянно смакуют происходящее в мире зло, акцентируют на нём внимание, не позволяя замечать хорошее, что само по себе с психологической точки зрения является крайне негативной и нежизнеспособной установкой.

А «полеміка» що точиться тут вже тривалий час –це скорше блюзнірство і прямо до такої проблеми як СЄ не має жодного відношення.виходить знов просто "приколюються чуваки"

19. duncan

тобто Ісуса -- створив Бог-отець....
    прекрасно!... :good:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хіба ні?о_О
    разом з Пупером,мною грішним,родом тотих...сапієнсів,птахами,звірами,кулькою пороху,що звецься Землею,Сонцем,зірками,галактиками,метагалактиками і т.д?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)