Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Частково згідний. Але всі знають, шо є Біблія. Хто хоче, той сам візьме і прочитає.

А якби до Вас підійшли пару разів православні священники, то Ви би стали православним? А якби підійшли греко-католики, то би стали греко-католиком? А як Ви знаєте, що саме ті люди, які до Вас підійшли праві і саме їхня віра правильна? А може то не дуже хороші люди, які шукають таких як Ви (як я і казав, з нестійкими погладами, таких, що ще не визначилися), і навіюють: гарними словами говорять про свою віру чи ще про щось, головне, щоб гарними словами, чим викликають позитивне ставлення до себе... І всі, хто потім говорить про цих людей не дуже добре, викликають у Вас бажання заперечити.

Вірте в що хочете. Наздоров'я :)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

дякую...
    всі знають, тільки кожен вірить у те, що хоче...
    наприклад, у мамону...
    мене (навіть!) в православній церкві (київського патріархату, у московський би не пішов принципово :)) охрестили у 2000-у...
    і що?..

3. ihorweb

Ну то це ж просто чудово! А свідки до цього як поставилися, шо Вас не в них охрестили, а в УПЦ КП?

4. Forpost

Forpost Стоїк

5. ihorweb

А ЩО? :o Не кумекаю...:D

6. Forpost

Forpost Стоїк

туть десь вище хтось висловлював думку ,що якби він народився в Індії ,то поклонявся би Вішну.хоча ієрархія богів в Індії є набагато складнішою ,видно теж не ходив до ЦПШа.
    Бог признає тільки свідомий вибір

7. ihorweb

Ну не знаю, шо Він признає. Як не знати про Христа ні слова (там десь в високих Андах серед тубільців прожити), але всім своїм єством відповідати суті його заповідей, то я думаю, що також можна попасти в Рай. Як кажете?

8. Forpost

Forpost Стоїк

Щиро радий за Вас,почали думати.Таке питання і я собі задавав.Єдине зауваженя,з Біблії знаєм, шо напряму в Царство небесне попав розбійник ,який висів поряд з Христом,(пряма обіцянка) .Персон остальних не знаємо(тобто всі люди не знають) Папа каже шо знає, але то його проблеми.Поняття раю в Біблії є ,але якщо Ви його сприймаєте як ,місце протилежне"пеклу" ,понятю висосаному з пальця і до сих пір офіційною церквою застосованованому до страхання своїх прихожан,то туть без коментарів з моєї сторони.

9. ihorweb

Я думати почав давно, але щиро радий за Вас, що Ви це тепер помітили ;). А ще точно знаємо зі Старого Заповіту (та й з Нового теж), що Там - біля Бога - є Мойсей (також, доречі, вбивця). А що "пекло" висосане з пальця, то Христос казав, що як скаже хтось один на другого "свиня" або ще там якось, то горітиме в геєні огненній. А ще казав, що Содому й Гоморі було легше, ніж Іуді буде (де буде? в Раю Іуді буде погано?) за його зраду.

10. Forpost

Forpost Стоїк

Проблематика Іуди ,то може бути темою окремої гілки ,якщо Ви чуєте себе в силі.Мене вона мало цікавить.Єдине ,що варто було би Вам врахувати ,що той вислів ,що Ви приводите ,не стосується Іуди ,а всього ізраїльського народу,який ,коли питав їх Пилат: На кому буде кров цього невиного чоловіка(Христа)?.Вони відповіли :На нас,і на наших дітях"
    Туть не люблять, як і всюди цитат з Біблії ,але раджу Вам скачати будь яку електронну з нету.Їх досить багато .я неодноразово надавав посилання.Якщо є потреба ще раз пошукаю.

11. ihorweb

Хай так. А про геєну огненну? А про те, що Христос вино скуштує вже аж в Царстві? А про те, що праведним багато чого наготовано в Царстві, що ніхто таких чудес і уявити не може...

12. Forpost

Forpost Стоїк

Там якраз ви знайдете де і коли буде геєнна огняна в який проміжок часу і для кого вона назначена.Але ніде не знайдете що там буде Іуда (так як памать про нього стерто)подумайте над тим висловом.Ну звичайно не знайдете визначення пекла з чоттами смолою і т.д.

13. ihorweb

Ніхто так і не каже, шо з чортами і т.д. Але пекло є і Рай є. Одні вже відібрані (в білих сорочках), а тоді всі воскреснуть...

14. Forpost

Forpost Стоїк

То Ви не хочете володіти в Новому світі ,телепортацією,не хочете страждати від фізичого, чи морального болю,не хочете займатись тим чим хочете ,а не тим, що хоче ваш роботодавець.Не хочете переживати своїх дітей,а може надієтесь на зустріч з своїми рідними,які зара не з Вами і при теперішнії системі речей Ви їх ніколи не побачите?Вам вибирати....

15. ihorweb

Вибрано: хочу в Рай! Але бажання іноді розходяться з можливостями. Свідкова "діяльність" мені не подобається. А хто як уявляє Рай, то десяте питання... Буде сюрприз :)

16. Forpost

Forpost Стоїк

Вас так від Церкви відлучать....слава Богу що не середньовіччя ,а то б спалили під гарачу руку...

17. duncan

а що до цього свідкам?...
    якби на мене наклали анафему у католиків, що було би?...

нічого!

18. duncan

я скажу, що ви можете прожити навіть серед негрів — якщо вірите в Бога, а не в у різну фігню, яку люди придумали, щоб гроші заробляти — неодмінно втрапите до раю...

19. Forpost

Forpost Стоїк

Тоді приходіть "І беріть воду життя безкоштовно

• Подобається Подобається x 1
  20. duncan

так, тільки пан іхорвеб проживає не у ві львові...
    треба знайти щось у тернополі...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)