Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Свідки

а те, що вони намагаються людині дати віру в Бога — це по вашому що?..

2. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Це нав'язування методом легкого навіювання :D - ду-у-у-уже погано ;) :).

3. duncan

я вже питався, що ви маєте на увазі під "навіюванням", спитаюся вдруге: що?...

4. ihorweb

Ну, може... трохи і некоректно... Але я від свідків більше прикладів не бачив, тільки ходять і пхають під ніс книжечки, які 90% людей не потрібні і вони (свідки) це розуміють, але далі ходять і агітують.

5. ihorweb

Заговорити людині з нестійкою нервовою системою баки, шо ми вас врятуємо своїм вченням - приблизно це я мав і маю на увазі (а Ви ніби і не здогадалися, шо означає слово "навіювання").

І не треба заперечувати, бо ж роздягають цигани людей догола, виносять у їх присутності все золото, гроші і т.д. Ну свідки не так нахально, але метод майже той же.

6. duncan

ноу коммент

тепер всі теперішні свідки виявилися "нестійкими психічно" до того часу, доки не стали свідками?!....

скільки я з ними не спілкуюся, ще нічого не зникло... :)

7. Svitlyk

Svitlyk Well-Known Member

Так, між іншим, без особливих претензій, і бажання когось образити, просто спало на думку: я не прихильник Свідків, проте дуже дивує, чому в нашій країні "на ура" сприймаються всякі там фен-шуї, сахаджа-йоги і інші кама-сутри :) , але спробуй комусь почати розповідати про Бога ( комусь, хто вважає себе християнином), як тут же тебе обізвуть антихристом чи сектантом, звинуватять в чиненні тиску чи навіюванні,в кращому випадку просто зігнорують...

• Подобається Подобається x 4
  8. duncan

я думаю: тому що відчувають підсвідомо за ким правда...

9. Росинка

Росинка Well-Known Member

Думаю,що тут ще справа у тому,що люди просто не звикли самостійно думати.Нащо ім шукати Бога ,якщо він ось вже є готовий.Достатньо тільки до церкви регулярно ходити і все - спасений..

• Подобається Подобається x 3
  10. Forpost

Forpost Стоїк

Устами Росинка глаголет истина!

• Подобається Подобається x 1
  11. duncan

власне, а свідки змушують читати Біблію, перечитувати, думати надодним та іншим...

12. ihorweb

От-от... ЗМУШУЮТЬ! А як Я почну тих жіночок до чогось змушувати? Хто переможе? Я думаю, шо я... От просто не треба до людей чіплятися, то і не було б такої реакції на них негативної, а реакція є: шляються по домах без запрошення і розказують, шо вони вірять в те, бо вони найрозумніші, а ми віримо не в те, бо ми дурніші... Не можна так.

13. zet

zet Дуже важлива персона

А я таких знала... :) А потім якось стали більш контролювати....

14. duncan

ага, Біблія це фігня?..
    а навіщо це, так?.. ;)

а раніше ви говорили про те, що проповідувати треба...

15. Forpost

Forpost Стоїк

Чесно Вам скажу путаєте,0% вірогідності,в1991 офіційно зареєстрована організаціяСвідків в Росії, через пів року в Україні .Розумієте про що я .Не хочу туть кивати на інші організації ,але то тільки з них.Тре було віддати туть все майно і ти в США.До речі по тій схемі виїхав родак,котрий потім перестріляв пів -родини в США.

16. duncan

ваш "родак"?!!...
    чув колись про українця — серійного вбивцю, виїхав він завдяки (здається) євангелистам чи п’ятидесятникам...

17. ihorweb

Де в мене таке слово є "фігня"? Я кажу і казав, що проповідувати треба тим, хто сам прийшов слухати, а не "змушувати" (як Ви самі і виразилися) читати Біблію. В Царство Небесне палкою не загониш!

18. Forpost

Forpost Стоїк

Наскільки памятаю, він був з Тернопільщини .Слово" родак " має щось від російського "земляк",так як я не памятав точно звідки він був, то вжив слово в значенні "Людина родом з Західної України".Якщо помиляюсь в слововживанні, прошу мене виправити

19. duncan

проповідувати і слухати?...
    може дискусію починати?...

якщо дискусія — є сумніви, тоді яке проповідування може бути, якщо є сумніви?..

в наш час змушувати людей читати Біблію — позитив, тому що все менше людей Нею цікавляться...
    палкою не загодиш — Біблією загониш...
    я, наприклад, довгі роки був атеїстом...
    кілька разів мене спинили свідки, дали почитати журнали...
    а ще сумнозвісний шкіль про них відгукувався негативно — а це багато що означало... :)

20. duncan

ви все правильно написали....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)