Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ой, Мавко, і це Ви говорите про широку дорогу і тверду їжу?
    Ви там раніше писали про розчарування. Як я Вас розумію, оце мене щойно те саме спіткало...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все відносно. Все ж перші чуда почав творити у 30 років....

Останнє редагування: 20 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Я перепрошую,за те ,що не користуюся отими "колобками-смайликами,так от змушений пояснювати- це я ТАК ПОЖАРТУВАВ,я не сподіваюсь зайти для себе щось цікаве у СЄ,рівно як і в апокрифах,що ви Їх мені рекомендуєте.І так як ви мені даєте поради,то і я вам хочу порадити-якщо ви щось цитуєте ,то давайте зрозуміле посилання,не тре псевдовтаємниченності та недоговореного (великий колобок)

• Подобається Подобається x 1
  4. mavka

mavka Well-Known Member

Ви знаєте, як часом дратують цитати, вирвані з контексту, де паралельно ще треба пояснювати значення підмета й присудка іншими цитатами. (великий колобок!!!)
    хто б закрив ті релігійні теми.
    чи карантин оголосив.

(колобок повісився....)

5. mavka

mavka Well-Known Member

тому що не треба чекати, що Вам хтось щось пояснить з листків форуму, де той, хто знає - мовчить.
    я часом подаю цитати, які насправді, є приголомшливі:

"66. Иисус сказал: Я говорю мои тайны... тайна. То, что твоя правая рука будет делать, - пусть твоя левая рука не знает того, что она делает. "

"56. Ученики его сказали ему: В какой день наступит покой тех, которые мертвы? И в какой день новый мир приходит? Он сказал им: Тот (покой), который вы ожидаете, пришел, но вы не познали его.

57. Ученики его сказали ему: Двадцать четыре пророка высказались в Израиле, и все они сказали о тебе. Он сказал им: Вы оставили того, кто жив перед вами, и вы сказали о тех, кто мертв."

"44. Иисус сказал: Фарисеи и книжники взяли ключи от знания. Они спрятали их и не вошли и не позволили тем, которые хотят войти. Вы же будьте мудры, как змии, и чисты, как голуби."

"45. Иисус сказал: Виноградная лоза была посажена без Отца, и она не укрепилась. Ее выкорчуют, она погибнет."

"22. Ибо есть у вас пять деревьев в раю, которые неподвижны и летом и зимой, и их листья не опадают. Тот, кто познает их, не вкусит смерти."

й це про найближчих учнів! навіть з ними Ієгошуя не розмовляв прямо. найбільше знала Марія Магдалина. з нею він проводив найбільше часу, згідно апокрифів. а яка її роль в сучасному християнстві? а репутація ?

чи можуть Свідки Єгови прокоментувати ці слова ? ні, бо вони так само буквально сприймають Біблію, як традиційні християни.

Останнє редагування: 21 жов 2008
  6. франц-йосип

правильно пропоную - тему :стиль одягу Бреда Піта.
    А для вас "любітеля старіни" світобудова згідно епосу Манас(кажуть найдовший у світі)
    (колобки танцюють)

7. Robin

Robin Well-Known Member

Стібйошся з нас, християн?

Левачок до серця ближчий?

8. Robin

Robin Well-Known Member

Достеменно не відомо, коли Спаситель зробив перше чудо.
    Якщо ж мова про Кану Галилейську (весілля), тоді Ісусові вже сповнилось 36 років.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

як невідомо? по-моємо у Біблії про це сказано. А от друге ваше твердження сумнівне - це точно.

10. Robin

Robin Well-Known Member

А чим підтверджується ця точність?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

тим, що нема ніде такого віку - 36 років.... ніде про це не говориться

12. Robin

Robin Well-Known Member

Саме про 36 не говориться. Говориться: Мав років зо 30. Тобто, більше 30.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

так точно.

14. Robin

Robin Well-Known Member

І я про те саме: мав більше 30. Але скільки саме, коли почав проповідувати, Лука не говорить.

15. Robin

Robin Well-Known Member

Вирішив подати Богородичний символ віри, може представники СЄ скажуть, що найбільше їм дошкуляє у вченні Церкви про Богородицю.

Богородичний символ віри

I. Вірую у Пречисту Діву Марію, вірую твердо і з усього серця.

II. Вірую в Її Непорочне Зачаття, в Її вічне Дівоцтво, в Її Божественне Материнство і співучасть у Відкупленні пліч-о-пліч з Сином-Відкупителем.

III. Вірую в Її Успіня і прославлення в Небі разом з тілом і душею, бо Непорочна Діва Марія є прообразом Христової Церкви, яка матиме завершення і цілковите прославлення у прийдешньому віці.

IV. Вірую в Її духовне Материнство, в Її церковне Материнство, в Її дійсну Царственість.

V. Вірую в посередництво благословенної Діви Марії між Ісусом і Церквою, і в Її вболівання за спасіння душ наших.

VI. Вірую в Її милосердне ставлення до кожної людини як Матері, як Заступниці і як Рятівниці.

VII. Вірую у всесвітнє торжество Непорочного Серця Пречистої Діви Марії уже сьогодні, бо настав Її час.

16. франц-йосип

Виходить доволі цікаво,на цій гілці адепти СЄ намагалися (недолуго,правда)довести,що вони мають одноособну монополію на істину,а вона виявляється у католиків.

17. Robin

Robin Well-Known Member

Повнота істини є у Христовій Церкві, довкола якої люди набудували собі церковці і каплички, і кажуть, що це і є Христова Церква.

18. франц-йосип

Будьте добрі,наведіть ознаки,бажано аргументовані.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявляю колоритну відповідь Пупера....

20. Robin

Robin Well-Known Member

Ознаки, що Господь заснував Церкву, не достатньо?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)