Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Вельмишановний представник СЄ,пане Пупер,чи то ви їх адвокат,я вже не знаю як то до вас звернутися.
    Крові-не можна,добре,про здохлих тварин теж зрозуміло,(хоча не зрозуміло з чого роблять ковбасу по 12грв)
    А от чи дозволено пересадку органів згідно вашего(чи там їхнього вчення)
    що кажуть?

2. harmony

harmony Well-Known Member

Сьогодні хочу вповісти досить повчальну історію, як один СЄ, який є по рангу старшим від своїх братів і сестер /типу кущовий старійшина/ "по-божому" поступив з односельчанами.
    В одному з сіл Львівщини, де проживають мої батьки, перестала існувати селянська спілка. Залишилась двохповерхова контора, яка стала таким собі майновим паєм колгоспників. Тобто власником її стало близько 40 чоловік з двох сіл. Люди ніяк не змогли збагнути, що робити з цією канторою... Це питання допоміг вирішити власне цей вищезгаданий свідок. Організувавши в двох селах схід села, пообіцяв, що віддасть кожній людині ту суму грошей, яку становить її майновий пай, а в приміщенні контори, враховуючи, що там 700 м2, плюс 0,40 га землі, організує мале підпреємство, на якому зможуть працювати кілька безробітних місцевих жителів. Люди проголосували одноголосно. Погодились на сумі, яку встановило БТІ ще 8 років тому. На протяжі 2 тижнів кожен власник майнового паю отримав грошову компенсацію, про що кожен написав розписку про те, що жодних претензій до нового власника немає. Загальна вартість даного будинку сягнула 17.000 у.о. .
    Найцікавіше те, що тиждень назад теперішній власник виставив цю контору на продаж і хоче за неї 270.000 у.о.. Люди питають в чому справа, а він каже, що це його власність і що хоче те й зробить, кому яке діло.
    Коли я розмовляв з ним про майбутню покупку, то неодноразово наголошував, що скоріш за все нічого не получиться, тому що люди його не сприймають його серйозно, бо він належить до Свідків Єгови, на що він відповів: " Я вірю, що Бог Єгова мені поможе!". Бачу дійсно поміг...

3. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Щаз Пупер скажет, что это был не свидок ну или не такой какой-то свидок или свидок москаль:))) А, разве в простой церкви не бывает таких людей? У знакомого есть бригада мастеров. Так вот делали они священнику забор. А расчитывался он с ними постоянно мелкими купюрами по 2, 5 гривен. Редко попадалась 10.... Люди которые приносили деньги в церковь думали наверное, что жертвуют их церкви, а оказалось на заборчик в особняке...:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пупер ніц не скаже.....
    пан гармоні, "я вам розповім з історії свідків" -- це з серіїї байок про свідків?..

коментувати не буду. )))

5. mavka

mavka Well-Known Member

чудні слова - а для чого в церкві кадило ?... що Ви знаєте про вплив пахощів на людей під час Містерії ?
    одна трава особливо колись була у вжитку.
    я мало про це знаю, а ви - ще менше. :)

6. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

ь

Ну ж скажіть тоді будьте добрі про пересадку органів(трансплантацію)
    а то просто якійсь "мальчіш-кібальчіш" не видає тємницю і всьо.

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Пупере, маю питання. Який саме оригінал брали свідки для свого перекладу НЗ? Цікавить саме Новий Завіт.

8. harmony

Священник - слуга Божий. Якщо люди жертвували гроші на щось Боже, то гроші пішли по адресу. Священник видно посередник між Ісуосм Христом і людьми, а Ісус Христос - Посередник між священником та Богом. Тільки через священника ми можемо вийти на Ісуса Христа і наблизитись до Єгови.

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

о_О без сто грам не розібратися...

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То Ви взяли зі Священного Писання чи видумали? Я, наприклад, в Писанні нічого подібного не бачив.

11. harmony

Чого ? Це звичайний шлях Свідків Єгови.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо гроші ви дали на церкву, але вони пішли за непризначенням, але ви зробили все, щоб вони пішли за призначенням, то напевно вам то зарахується, як пожертва, але те , що пішло воно за не призначенням несуть відповідальність безвідповідальні особи.

Ну як? Все ясно?

13. harmony

Пупере, прошу подзвонити по тел. 8-068-135-756-7 Ірина. Запитайте скільки коштує контора, хто власник. Зараз вона вже коштує 250.000 у.о..

Як це зробити ?

Останнє редагування модератором: 10 жов 2008
  14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та бо від жертвоприношень у жидівських храмах страшенно смерділо. Отам кадили, бо мусіли... :)))

Виділені слова просто супер, так сподобалося. Це як вийти? Певно, тільки по блату... :haha:

Останнє редагування: 10 жов 2008
  15. harmony

Чому по блату ? Через посередництво священників. Ми раби Божі. а священник - слуга Божий.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То священник є так як наглядач за рабами? З нагайкою в руці...о_О

• Подобається Подобається x 2
  17. mavka

mavka Well-Known Member

вражаюче гірко читати такі слова. Ви не раб Божий, Ви разом зі священником - діти Божі, рівноцінно однакові.

коби ж то було все так з естетичних міркувань!....

Останнє редагування модератором: 11 жов 2008
    • Подобається Подобається x 4
  18. Robin

Robin Well-Known Member

Тепер про свідків. Ну то слухаємо, звідки церемонімейстер Пупер бере гроші?

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ух-ти!.. :)
    ви навіть на моєму форумі побували!.. :)
    цікавитеся історією?.. ;)

звідки пупер гроші бере?.. о_О
    уточніть: а яким боком це стосується питання про свідків?...

20. Robin

Robin Well-Known Member

Так сам же казав: Якщо вас так цікавить питання фінансування свідків Єгови, я можу і розповісти...

Мене цікавить :)

А історичний форум пристойний, Думаю, матиме розвиток.
    Ось тут Пупер молодця :good:

Поки Пупер збирається з думками, щоб розповісти про фінансування СЄ, пригадаємо собі релігійну етимологію. У Старому Завіті юдеї називали вищі сили кількома іменами – Елогім, Адонай, Ягве і Єгова.

Елогім – передавало поняття Бога всемогутності й творчої сили.

Адонай – поняття триєдиного Бога.

Ягве – поняття Бога, що відкрився Мойсею.

Єгова – поняття безособового буття, порожнечі. Дехто вважає поняттям антибога, протилежності Всевишньому.

Питання до Пупера: А що про це кажуть у громадах СЄ?

Останнє редагування модератором: 15 жов 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)