Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Ну Христос же святкував дні народження, а свідки святкують? Ні! От вони не повністю беруть з нього приклад. Вибірково беруть ;) .

2. ihorweb

Вживати алкоголь не мона: багато алкоголю випив - багато мозгів в унітаз зранку спустиш, мало випив алкоголю - мало спустиш, але шо спустиш, то це 100%! (Це з док. фільму) Але Христос святкував дні нароження і винце попивав на них, не горілку, не спивався до чортиків... а свідки не святкують, вони навіть роблять навпаки: кажуть: "О! Вже знов свято!" - тобто агітують, чіпляються до людей...

А брошурки їм хто роздає, чи вони кожен окремо роблять замовлення на фабриці, тоді кожен окремо іде на ту фабрику, бере там одну книжечку і ходить з нею по домах... Я думаю, шо є в них "куратор", "керівник", "священник" - назвати мона по-різному, які наставляють їх кудою ходити і шо носити

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

день народження?..
    у кого?...
    коли?!!!

4. Forpost

Forpost Стоїк

в ЦПШа голуба в ЦПШа!

5. Forpost

Forpost Стоїк

в ЦПШа голуба в ЦПШа!

6. ihorweb

Та ж у нього - Христа - і святкували його ж день народження. І інші свята (а їх дуже багато в році) Ісус теж святкував, наприклад, Пасху. То хай і свідки святкують як не християнську Пасху, то хоч єврейську ;)

7. ihorweb

:D це як "бздур" - весело, а точного змісту не второпаю :) :confused:

8. duncan

говорите хороші речі, тільки не зовсім достовірні...
    говорите майже як свідок...
    надмір алкоголю — однозначно шкідливий...
    свідки алкоголь вживають, тільки культу з цього не роблять: "треба випити, давай вип’єм"...

є старійшини, на яких відповідальності найбільше...
    але "старійшина" не означає, що це "єпископ", який вказує іншим, що робити, який сидить у своєму палаці, вдягається у пишні шати, носить корону...
    старійшину можна впізнати у найбільш скромній людині, яка ходить завжди у найбільш скромному костюмі і витрачає найбільше часу на церкву...

9. Forpost

Forpost Стоїк

Ага і Різдво і Покрову,День солідарності всіх трудящих світу.....

10. duncan

пейсах — вихід юдеїв з єгипту...
    який ми маємо стосунок до цього?...
    а "наша" пасха — що це?..
    розп’яття Ісуса?...
    це треба святкувати?..

• Подобається Подобається x 1
  11. ihorweb

Культу не роблять, але коли інші святкують і ше не п'ють, але вже готуються :) то вони пхикають, шо шо то за свят стільки понапридумували, робити не мають шо... - чіпляються до людей.

Я писав "куратор", "керівник", "священник", а Ви таки придумали іншу назву - "старійшина" - ну той грець з тими назвами... А християнські священники теж в поті чола скромно гасають по дитбудинках, лікарнях і т.д. - дуже скромні люди. Я теж думав колись, шо то вибрана каста, шо вони не такі, а вони - звичайнісінькі люди, тільки доброго більше роблять.

12. ihorweb

Ну дав чоловік... Це ВОСКРЕСІННЯ Ісуса... а на розп'яття ми всі в жалобі - найстрогіший піст на весь рік.

13. ihorweb

Не порівнюйте непорівнюване

14. duncan

а піст навіщо?...
    ще й найстрогіший?...
    не ліпше постійно молитися Богу, шанувати Його?..
    проповідувати його звістку?...
    треба поститися, щоб потім добре випити та закусити після посту?.. ;)

15. duncan

під час "вечері" Ісус сказав: ОЦЕ РОБІТЬ НА ЗГАДКУ ПРО МЕНЕ...
    а хто сказав, що треба святкувати воскресіння?... ;)

16. ihorweb

Ну, про алкоголь я вже свою думку висловлював...
    Я не наю шо там у свідків за "звістка", а Христос вчив, шо робіть все чого Я вам розказую... Він не казав моліться і проповідуйте, Він казав, шо не мати гріха - то робити ВСЕ, шо Він вчив: творити добро, не творити зла. Ви маєте заперечення такому вченню? Я впевнений, шо не маєте... То нашо ж вони ходять і навертають інших на нову віру, фактично, відриваючи від старої? Чіпляються до людей, я тіки проти цього і протестую. Хай собі вірить кожен в шо хоче... і я народився б в Індіїі, вірив би в Вішну... Кожен хай вірить і робить те в шо вірить, а не наставляє інших. Хіба шо інші самі просять (як от у християнські церкви люди самі йдуть і вчення слухають).

17. ihorweb

Христос казав, але і про інших казкарів (це просто звучить поетично) не забув: Ісус лишив Церкву своєю наступницею на Землі. Церква сказала, шо треба святкувати Пасху, і віруючі так роблять.

18. duncan

ага, бо "так прийнято"...
    запитайте у першого-ліпшого парафіянина про символ віри, звідки він і чому його треба знати...
    жоден не відповість...
    у ліпшому випадку промовчить, у гіршому — може й в писок дати, бо це ЄРЕСЬ!!! якщо питаєш — єретик!!!

19. duncan

кого кого Він лишив?...
    церкву?...
    а точніше?..
    тих людей, які самі себе вважають церквою?...

20. ihorweb

Так і в свідків "так прийнято" як прийнято. Так і свідки вірять, бо так свідки ДАВНО вірять. І це весь аргумент, але я не про віру, а про методи. Всі хочуть, шоб було добре, але комусь добре, коли його шось болить, і як йому допомогти? Набити? :) Свідки обрали метод проповідування... а мене це іноді дратує.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)