Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Они очень хорошие работники: не воруют. Но могут, скажем, отказаться продавать игрушечных Дедов Морозов...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ми й не вникаємо у релігію. Що до прав, то кожний має право мати право, але ходити по хатах і навязувати своє бачення.... Може це не підпадає під адміністративний кодекс, але з моральної точки зору - не файно так робити.

Що до збирання грошей, ходячи по хатах - це також зле, бо якщо хтось захоче дати жертву, то й так дасть, а коли хто дасть жертву, щоб відчепилися, то яка користь від цього?

• Подобається Подобається x 2
  3. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

До дружини чіплялись ці свідки, коли вона з донькою гуляла, я їй порадив задати парочку каверзних питаннь, відчепились...

4. Forpost

Forpost Стоїк

З цього місця подетальніше... можна?

5. Доброчин

Я думаю, що християни ображені будуть, як що розкажу;)
    Я взагалі поважаю усі віри, а от такі нав"язливі не сприймаю...

6. Ума

Ума Well-Known Member

Миху, все таки я не думаю, що стукати до чужої хати - то є порушення чиїхось прав - не хочеш - не відкривай, не слухай і т.п. Силою двері ніхто не відкриває і лекції насилу не читає.

Але я за те, щоб заборонити ВСІМ ходити по хатам. Нєфіг шо мене будити в 6 чи 7 ранку і починати мені колядувати, сіяти і т.п.. Зранку я зла дуже, повбивала б :D :ireful1:

7. Доброчин

нюню, діток до Львову не пущу:p

8. Ума

Ума Well-Known Member

діткам ще пощастить коли тітка Ума відкриє двері :D :D :D
    я ще сонна постою поки вони колядують, а потім просто подякую і йду далі спати :o

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

а до мене колись ще давно приперлись товаришi (пацани) сiяти теж десь в 7 ранку. Я не знаю чи дома ще хтось був, але я вiдкривати не збиралась, так вони так шалено у дзвiнок дзвонили i стулали у дверi, що я тим бiльше не вiдкрила. От нахалюги! Я завжди колядувала звечора, пiсля вечерi, так класно було... ех...

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

До нас колись приволоклись свiдки проповiдувати ще у далеких раннiх 90х. I моя мама по добротi душi вiдкрила їм, ну вони нам проповiдували 2-3 години, аж потiм ми вже почали збиратись десь йти, так вони разом з нами з хати i вийшли. На другий раз мама їх вже не пустила.
    Але є у мене i подружка i вона теж здається належить до якоїсь секти, але вона нiколи нiчого нам не нав'язувала i навiть не обговорювала нiчого такого з нами... Є нормальнi люди теж.

11. Доброчин

Колись до мене причепились на вулиці такі свідки, я вийшов на перекур, й тут підійшли двоє: "А вы знаете, что курить вредно, Ви читаете библию, это не просто так, что я к Вам подошел, это все в библии" і тд і тп я докурив сигарету й просто пішов.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, Умо! Ви не праві.
    1. Уявіть ситуацію - хтось постукав у двері.
    2. Уявіть ситуацію, що до Вас представники якоїсь однієї організації регулярно стукають у двері.

Це називається ХУЛІГАНСТВО! Адмінвідповідальність.

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кажіть адресу, я прийду сіяти.:p

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свідки Єгови декілька раз обявляли кінець світу, призначаючи конкретну дату, але як ми всі знаємо кінця світу не було. Це "правдива" релігія.

Мартіні, так нормально?

15. zet

zet Дуже важлива персона

Дело ведь не в вере. Я достаточно терпимо отношусь ко всем направлениям. Дело только в навязчивости, возведенной в правило.

16. Ума

Ума Well-Known Member

я теж кажу, що ходити на день по надцять разів і декілька днів поспіль, а регулярність - це щороку!!! ХУЛІГАНИ! Так що, Миху, не треба до мене йти й хуліганити :D :D :D Адмінвідповідальність! :p
    До мене свідки не ходять, ще й би католики і православні не ходили :p Тому пропоную усім заборонити ходити по хатам!

головне, що я щороку після таких колядників не дораховуюсь різного причандалля, яке залишаю в подвір"ї - то лопату потягнуть, то замки поламають, то лампочку розіб"ють... Хуліганьйо!

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

З таким підходом щодо правдивості церкви можна оголосити неправдивої релігією мусульмансто, іудаїзм (вони ж Христа взагалі не визнали) і т.д. Всі точки зору і трактування мають право на існування. А щодо навязливості - взагалі не розумію в чому проблема. Я коли гуляю з дитиною до мене теж часто підходять, переважно відшиваю навіть не зупиняючись. Просто мило посміхаюсь і кажу "Вибачте, не маю часу" або "Вибачте, не хочу обговорювати, мене це не цікавить". І все, ніхнто за мною ще не біг, не хапав за руку і не пробував щось розказати, теж ж саме і з дзвінками в двері.
    Мене неприємно вразила реакція традиційної церкви. це просто штучне нагнітання скандалу і істерії, розпалювання ворожнечі в суспільстві. Додумались фразу щодо руйнування фальшивої релігії трактувати як заклик до руйнування храмів і і т.п.
    Зі сторони дуже негарно і не по християнські виглядало коли вірні Московської православної церкви виступали проти пиїзду до Москви Папи римського, так само "не гарно" і не по християнськи виглядає і цей дешевий скандал з свідками, це просто дешевий піар.

18. Forpost

Forpost Стоїк

Дуже розсудливий і влучний коментар до даного питання.Особливо мені спобобалась остання фраза,"Скромність прикрашає....але залишає голодним".Зверніть увагу як вдало вибраний час для PR-ходу.Останні дні засідання депутатів на сессії ,питання це їм то лямпади.Напередодні великі жнива у всіх храмах.Хирляві спроби донести слово з Біблії офіційними конфесіями до прихожан,на фоні всесвітньої, давно проминувшої акції по розповсюдженню буклету формату А-4.Прийоми ідеологічної боротьби,як кажуть наші браття "НА ліцо" .Мало хто бере на вулиці буклети ,а "Високий замок"
    число 240 з приблизним накладом 100 тис. примірників(тижневий 464500)плюс он- лайн версія розходиться на "Ура!"(Стаття "Покарати"Свідків Єгови"на першій сторінці).То чи не проплачена вона ініціативною групою, що підписала звернення до депутатів?Висновок з класики "Что бы не было изжоги, не читайте перед обедом советских газет!"Як легко піддатись маніпуляціям з громадською думкою.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви, Умо, ситуацію сприймайте дуже гостро. Одна справа, коли заколядують: як-не-як традиція, а інша, коли Вам постійно хочуть сказати "добру" новину. А лямпочка... та невже лямпочки бють? Не вірю.
    Що до католиків і православних. Ну Ви ж самі залишитися, якщо тих відкинути, нє?

20. Forpost

Forpost Стоїк

"Мне посредники между мной и Богом не нужны. Мы с ним сами разберемся, а то, вдруг, еще переврете что-то, а мне потом отвечать " пише zet http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=20075&postcount=20
    Туть можна з нею погодитись,краще вже самому один на один з Богом залишитись,ніж перебувати у Вавілоні великому.Та й сам Всевишній радив нам чим скоріш з Вавілона вийти ,щоб кара за гріхи його(Вавілона) на нас не впала.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)