Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

то може сходиш до свідків і подивишся, як все у них є?...
    впевнений, що всі питання відпадуть...
    в тому числі це.. :))
    ти народилася з хрестом на шиї?.. :))
    супер, апофеоз незнання.... :))
    свідки проповідують там, де люди хочуть слухати...
    якщо врахувати, що Ісус робив так само, то твої "мудрі слова" -- це в першу чергу про нього... :))
    до твого відома, свідки в канаді мало проповідують "від дверей до дверей" і в нас точно так само мало, і все по тій самій причині: людям цього вже не тре...

людям тре тільки гроші і матеріальні блага -- ось це і є першопричиною, тому люди прагнуть і їдуть в америку, канаду, європейські країни, рассєю і тд...

саме тому такі люди відмахуються словами "а чого вони чіпляються?", "краще б вони гроші пішли заробляти!", "мене не переконаєш, я знаю, що мені ліпше" і тому подібне....

2. harmony

harmony Well-Known Member

Для того, щоб свідчити, потрібно щось бачити, якщо не бачиш, то можна просто вірити. Апостоли свідчили про Ісуса Христа, тому що бачили Його. Не уявляю, як може наприклад свідчити щось людина на суді, якщо вона цього не бачила, а лише читала або чула. Про що свідкують свідки, якщо не бачили Ісуса Христа, значить це фальшиві свідки. Краще б називались проповідниками, а не свідками. Якщо вони свідчать про те, що написано в Біблії, то чому свідчать тільки про те, що їм вигідно свідчити, тобто помічаючи лише ім"я Бога Єгови, в той час, як існували інші боги. Це не є правдиве та об"єктивне свідчення - це свідчення побудоване на хибній теорії, яка немає твердого підгрунтя, лише догадки та примітивні висновки.

Last edited: Sep 30, 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех, як добре сказано!!! Про що вони насправді свідчать?
    Якщо про те, що написано у Біблії, то воно і так написано....
    Нема змісту...

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

:)) :)) :))
    без коментарів....
    один пан пофілософствував, другий потішився з цього.........

• Подобається Подобається x 3
  5. harmony

А третій радіє за них.

6. duncan

у третього від сміху буде розрив серця....

довго я чекав, коли ви вже нарешті продемонструєте знання:
    Біблійні;
    про свідків (ви ж написали, що мало не стали свідком, хоча насправді, судячи з ваших дописів, ви у свідків навіть не бували);
    КП-релігійні (а ви навіть не можете чітко визначитися у що вірять і як поклоняються у вашій громаді)....

а все нема і нема...:cry:

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я з ним не народилася і так склалося, що ніколи й не носила.
    Ну, та певно. Якби мені в двері періодично не стукали, я би ще щось казала.
    Я вже давно кажу, що має бути власне так, як ти сказав, що Ісус робив. Люди бігали ЗА ІСУСОМ, а не Ісус за людьми, аби його послухали.
    Взагалі не проповідуються таким чином.
    У Штатах таки проповідують так досі.
    А тут я вже тобі казала, як є. Ти якось дивно мій допис прочитав, цілком перекрутив. :dntknw:

8. duncan

ще нічого не втрачено!..
    купи такий великий -- на пів пуза, щоб всі бачили, яка ти хороша хрестиянка... :)
    і багато лишилося з тих, хто за Ним бігав?.. ;)
    аж ніхто?..
    тільки ті, кому Він проповідував?.. ;)
    шо?

9. Liliyah Romanova

А сенс? Зрештою, якщо, то рибку, швидше за все...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

до речі,що в Біблії пишеться за свідків Єгови?

11. duncan

а ви не знаєте?.. о_О
    "ви, свідки Мої", такі є слова....

гран пардон, а про "католицизм" чи "православ’я"?... о_О

12. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А про кого то по бруклінців? так іх тоді ніби ще не було.Хоча я не знаю боюсь у вас більш достовірна інформація,як звикле...

13. harmony

Я процитував вже багато цитат з Біблії Огієнка і кілька цитат з перекладу Нового Світу, якою користуються СЄ, тоді як ви Пупере не написали жодної. Не знаю, на чому базуєтесь ви, що дозволяє вам хизуватись над дописами інших. У свідків я бував і неодноразово. Наші дискусії по різних питання іноді тривали по 6-8 год. і в більшості випадків, коли їх заганяєш в глухий кут, починають з"їзджати на те, що мусять проконсультуватись із своїми братами, бо їм це невідомо. Їхнє наївно-дитяче мислення мене мало з рівноваги не виводило, іноді здавалось, що знаходжусь серед дітей початкових класів.

У моїй громаді значна частина взагалі не знає кому поклоняється, а можливо просто створює видимість поклоніння і це я не збираюсь скривати. Я не є їм суддею. Головне, щоб я знав кому поклонятись.

14. duncan

цитати чого ви хочете почути?... :)
    свідки не ведуть дискусії, вони проповідують...
    особливо "правдиво" ваші слова звучать про "6-8 годин"... ;)
    "заганяли в глухий кут" "знаннями", які ви тут демонструєте?..
    ви впевнені, що це були свідки?.. :))

15. Liliyah Romanova

Це погано?
    Як на мене, це краще, ніж коли наші починають молоти дурниці, підтверджуючи свою буцімто правоту словами "так Церква каже". А самі цілковито далекі від того, що вона каже. Я вважаю, що це сумно. І краще сказати, я цього не знаю, але можу довідатися, ніж вигадувати небилиці.

Last edited: Oct 2, 2008
  16. harmony

Інших свідків не буває.

Я ніколи не вважаю ксьондзів церквою. Це одна мільярдна від церкви. І ніколи не прикривався церквою, я маю свою думку, яка часто не співпадає з думкою деяких ксьондзів. Прикриватись церквою - не мій стиль розмови. Я кажу так, як мені підказує серце, а не зажирілі мозги ксьондзів.

17. Liliyah Romanova

Я про вас написала? Дякую, що сказали, бо я би й не здогадалася. :)))

Ви до речі, дві речі робите: 1. ототожнюєте Церкву і ксьондзів; 2. осуджуєте ксьондзів. Вам з тим добре?

18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А шо в викепедии пишут, мол свидели много раз конец света предсказывали? Последний раз на 1975г. Пупер врет викепедия аль нет? Во, шд еще пишут
    Бабло побеждает зло:haha:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

виходить, звернулися в суд СЄ, а нинішня влада від кого (за їх словами), тоді до кого вони звернулися?

20. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Нуу... когда речь идет почти о сотке евро, тут к кому хош обратишся:pardon:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)