Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

черговий приклад підміни понять....
    я кажу про вашу релігію, яка є замішана на філософії та різних нечеснотах, а ви починаєте говорити про окремих свідків...

якщо я спитаю про конкретних свідків, яких ви хочете звинуватити, ви що відповісте?..
    ви відповісте, що свідки відокремлюють від збору "погану вівцю"...
    так?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Релігія у нас хороша, а носії - не завжди. Наша релігія ніби й ніколи не міняла догм на діаметрально протилежні, ніколи не говорила неправду про кінець світу, про хрест і т.д. .... на відміну від СЄ.

ну так... згрішив - викинули з громади, а по поняттям релігії СЄ, спасуться лише члени громади СЄ, а поза - ні. Отже роблять самосуд самі, не чекаючиХриста,вже тут, на землі.

Останнє редагування модератором: 23 вер 2008
  3. harmony

harmony Well-Known Member

Звичайно. що ні. Я розумію до чого ви хилите. Мова про свідомий і несвідомий вчинок. Я не те мав на увазі взагальному. У моєму питанні зброя - це релігія, злочинець - це той, хто в злочинних цілях використовує зброю і потерпілий - це людина, яка прийняла смерть внаслідок дій злочинця. Зброя сама по собі шкоди ніякої не робить, якщо її не використовувати із злочинними намірами.

P.S.: І навіть знаю ви напишете, що сама зброя - зло. Але це вже інша тема.

4. harmony

Якщо розглядати питання стосовно СЄ, то в них є традицією ходити по хатах і навіювати страх про наближення кінця світу, перестрівати людей на вулиці нав"язуючи утопічну теорію про Бога Єгову, замість того, щоб прославляти ім"я Ісуса Христа як це робили апостоли, вони назло всім, прославляють ім"я Єгови.

На щастя такі традиції відсутні в традиційній церкві: ніхто нікого не страшить, на вулиці нікого не пересрівають і славлять ім"я Ісуса, як це робили апостоли. Доброю традицією християн стало привітання " Слава Ісусу Христу!" і відповідь "Слава на віки !" Це можливо навіть своєрідний пароль і відповідь для християнина. Відповів - значить свій, не відповів - значить свідок.:borat:

5. duncan

а титулування попів -- ви вважаєте позитивом?.... :))
    а де скромність, про яку тут трійошники розпинаються?..
    правильно...
    треба нянчитися з рецидивістами?..
    а навіщо?..
    подивляться християни, що "ось цей “парубок\молодиця” дозволяє собі різним непотребом займатися, а мені чому не можна"?...
    чому ви про свідків ніц сказати не можете, а про трійошників і говорити ніц не тре -- достатньо відкрити першу-ліпшу газету і почитати про ваші діяння...
    і діяння ці ви називаєте "християнськими"...
    щоб не заплутувати дискусію у філософські пута, скажіть: сенс зброї, для чого вона?..
    хіба не для того, щоб робити шкоду іншим людям?

6. duncan

ви можете навести цитату, де апостоли прославляли Ісуса?..
    ви можете сказати, до кого молився Ісус?

пс. "утопічна теорія про Єгову"?!!!! ви в старий заповіт хоч заглядали?...

7. harmony

Сенс зброї в захисті когось або чогось. Майже такий самий, як сенс бога Єгови - мужа війни. Чому ж він муж війни, як всьо иак файно, всі праведні?

Згідно 2 посл. ап. Павла до Коринтян гл. 4.в.5. сказано: " Бо ми не себе самих проповідуємо, але Христа Ісуса, а Він - образ Божий".

" За це ми й молимось завжди, щоб Бог учинив нас гідними покликання і міццю наповнив усю добру волю добрости й діло віри, щоб прославлялося ім"я Господа нашого Ісуса в вас, а ви в Ньому, за благодаттю Бога нашого й Господа Ісуса Христа."- 2 Сол.1 11-12.

Виходячи з вищенаписаного, апостоли проповідували і прославляли ім"я Ісуса Христа, а ніякого не Єгови. Невже ви навіть написаному в Біблії не повірите ?

Що скажете, Пупере ?

Ісус молився до Отця. Це той самий процес християнської медитації. Медитація - означає " роздуми " або " роздумувати " на чимось духовним, своєрідний процес самозаглиблення, самоусвідомлення і самопізнання. Вам це буде важко зрозуміти, якщо не практикували медитацію і не хочете навіть чути про філософію.

Останнє редагування: 24 вер 2008
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для того, що все робиться за для конкретної душі, людини, а не за для "мнімої" організації.

9. harmony

Престиж фірми !

• Подобається Подобається x 1
  10. duncan

задам просте питання: ви Біблію хоч відкривали?
    популізм...
    а ваша КП-релігія багатьох врятувала?..... :rofl:
    нікого?... :rofl:

це ж чудово видно, коли серед маси брехунів, злодіїв, насильників появляється якийсь більш-менш порядний піп (про "паству" я просто мовчу) -- то всі трійошники одразу галас здіймають: не говоріть мені, он, подивіться, який хороший "отець" якийсь там!..... :rofl:

вашу КП-релігію можна порівняти з фільмом "чужі 4", там ціла планета була таких "трійошників", сігурні вівер в якості спокуси, а чужі -- як пряма небезпека, і як тут не згадати приказку "доки грім не вдаре -- мужик не перехреститься".... :rofl:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну який популізм? Судити будуть конкретну душу, чи організацію?

12. duncan

конкретну особу, а не душу....
    і якщо цій особі було багато і багато разів сказано: "ти є в нехорошій організації", а вона скаже "а, шо я?!! мої баба і дідо ходили туди"?... :rofl:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та як завгодно.
    Не фарт, що баба з дідом робили зле.
    І я думаю, що справа не стільки куди ходив, а стільки ЩО я там робив.

14. harmony

Не відкривав, бо не знаю з якої сторони.:redface:

15. duncan

як завгодно?...
    якщо вчитель виховує дитину і каже: не чіпай гарячу праску, вдягайся тепло взимку, то це означає не чіпати праску і вдягатися тепло...
    а дитина хапається за гарячу праску, вдягається як попало і каже: а мої батьки так робили і діди з бабами, у нас такі традиції....

а це ваша логіка така.
    дотепно...

16. harmony

Так само, як ваше питання...

17. harmony

Пупере, а ваші родичі, діди та прадіди хто по вірі ?

18. duncan

якщо у вас язик повертається називати Бога Єгову, якого ваша релігія просто називає "бог" або "бог-отець" "мужем війни":
    чи ви може забули слова Ісуса, яким ви підмінили Бога про новий закон?..

я розумію, що ви Ісуса згадуєте тоді, коли вам вигідно....
    Він вчив, що потрібно любити і пробачати...
    він вчив істинам Бога Єгови, тобто передавав людям знання Бога Єгови...

19. duncan

переважно православні московского патріархату, є також вірменська апостольська, є юдеї, є свідки, є мусульмани (здається, суніти)...

пропонуєте мені шанувати п’ятницю, суботу і неділю?...
    зробити бармецва\суннет, робити щодня намаз, зробити хадж і в місяць рамадан -- зарізатися, бо буду частково трійошником.... :))

20. harmony

Пупере, якщо щось пишу, то знаю, що пишу, тому що базуюсь на Біблії. " Господь -Муж війни, Єгова - Йому Ймення "- Вих. 15.3.

Прошу процитувати слова, де сказано, що Ісус передавав людям знання власне від Бога Єгови.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)