Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. harmony

harmony Well-Known Member

Немає жодного бізнесу, щоб давав прибутки тільки з розрахунку собівартості. Якщо є, то це не бізнес, а спосіб вижити. Так само і СЄ.
    Завжди потрібно дивитись хто стояв " у руля " на початку. Ніколи ще яблуня не вродила кавун. Людина з бізнесовим складом розуму не може заснувати справедливу релігію, а тим більше Рассел.

2. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Хіба СЄ приходять до людей тільки за якимось особливим розкладом? Хіба не щоденно стукають у ваші двері?

Завдання СЄ не наголошувати на несправедливість традиційної церкви, а допомогти пізнати Чого насправді навчає Біблія і тільки після того, як зацікавлена людина зрозуміє, засвоїть та почне жити у відповідності з тим Чого навчає Біблія вона може стати СЄ. В СЄ не вступають як в партію, і не хрестяться як у православних чи католиків, маю на увазі, не досить просто виконати якийсь обряд - і ти уже СЄ. Це спосіб життя, що вимагає щоденних зусиль, і часто самопожертви.

СЄ дуже шанують особисту думку кожного. ми не нав"язуємо жодних теорій. Вивчаючи Біблію, ви переконаєтеся, наскільки ваш спосім мислення далекий від Божого. І тут уже від особи залежить, чи взмозі вона визнати власні помилки та гріхи і прийняти Божу точку зору на добро і зло і як наслідок виправити свій спосіб життя. (тим більше, що сповіді подібної як в традиційних церквах у СЄ не існує. Кожен сам спілкується з Богом без посередників.)

Спільна молитва існує для спільних справ. спільно ми молимося також за тих хто потребує допомоги. Але ніхто не може нікого позбавити права особистої молитви

Ще не чув такого, щоб СЄ кому-небудь відмовили в похованні . Тим паче щоб брали за це гроші.

Буває, дуже зрідка правда, що священик ховає безкоштовно, а здебільшого за гроші - і то хороші! Крім того задумайтеся, що краще: навчити жити так, щоб мати життя вічне, чи безкоштовно поховати ?

3. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Якщо Ісус для вас авторитет, то перечитайте його слова записані в євангелії від Івана розділ 17, зокрема вірш 3-й. Або хоча б Об"явлення 1:1

Останнє редагування: 20 вер 2008
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені сподобалося. Ми нічого не нав"язуємо, але ви помиляєтеся і живете не по-Божому. [​IMG]
    Дуже християнський підхід, а я думаю, про яку справжність пупер постійно говорить... [​IMG]

А це взагалі цікаво...
    Теж будете, як пупер, притягувати за вуха винятки і робити їх правилом?
    У вас статистика є? Священиків не стільки, що в окремому селі чи місті. Паршиві вівці є всюди, хіба ні? [​IMG]

5. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Згідний статистики немаю. Але буду. На ваше прохання. Невелику, але достатнью.

6. Liliyah Romanova

3 Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його.
    4 Я прославив Тебе на землі, довершив Я те діло, що Ти дав Мені виконати.
    5 І тепер прослав, Отче, Мене Сам у Себе тією славою, яку в Тебе Я мав, поки світ не постав.
    (Iван.17:3-5)

А як свідки пояснюють 5-тий вірш?

Окремо на православних, східних католиків та римо-католиків? Чи як?

• Подобається Подобається x 1
  7. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

[QUOTE=ZENIT;382919]чушь........
    Навідь сторонні люди давно помітили, що незважаючи на усі сьогоденні проблеми від яких СЄ також не застраховані, саме вони є щасливими людьми у своїй массі, що саме у них міцні, щасливі сім"ї, що на відміну від більшості їх молодь добре вихована та культурна, що вони добре дбають про батьків, що саме у СЄ немає злочинності, сварок, пиятик....[/QUOTE]
    Чушь-???????
    Підключилась важка артилерія СЄ?Так само можна сказати про будь-яку протестантську деномінацію і свідомих католиків,греко-католиків і православних.Пусті балачки про високоморальністьСЄ.А чому тоді згідно вашої статистики виключають із СЄ 30-60тис.членів на рік?Але облишимо це-бо всі люди і всі недосконалі.
    А от скажіть будь-ласка чим є зараз організація Сторожева вежа?Бо ви називали себе -видимою організацією Бога на землі.Якщо так то як Бог може довільно змінювати основні засади?Про це далі якщо завгодно.
    "чушь"-не аргумент,прошу пана

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о, перші слова, які мають сенс...
    так би мовити, ваші перші слова...
    і знову фантазії на вільну тему.... [​IMG]

9. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Як бачите сам Ісус каже, що єдиним Богом правдивим є Єгова, його Отець, а Ісус лише його посланець.
    А що його іще потрібно пояснювати? Взагалі-то СЄ не пояснюють Біблії, вона не має в цьому потреби. Скоріше ми допомагаємо людям самим знаходити відповіді у Біблії. Як я розумію вас цікавить, хто ж такий Ісус? Тоді прочитайте Откр. 3:14, Колос. 1:15-20, А якщо іще залишаються сумніви то і Івана 3:16
    Не цитую. Тому що електронної версії на українській не маю, а російська, як відомо дратує Миха. Друкувати -шкода часу.

А що, між ними така велика різниця? Колись на початку девяностих, я намагався вияснити яка ж усе-таки різниця між різними конфессіями, один знайомий священик сказав: "Різниця тільки у тому куди йдуть гроші в Москву, Київ, чи Рим."
    Але постараюсь врахувати і ваше побажання.

10. Liliyah Romanova

Зеніте, я для вас зацитую.

14 І до Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива:
    (Об.3:14)

15 Він є образ невидимого Бога, роджений перш усякого творива.
    16 Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено!
    17 А Він є перший від усього, і все Ним стоїть.
    18 І Він Голова тіла, Церкви. Він початок, первороджений з мертвих, щоб у всьому Він мав першенство.
    19 Бо вгодно було, щоб у Нім перебувала вся повнота,
    20 і щоб Ним поєднати з Собою все, примиривши кров'ю хреста Його, через Нього, чи то земне, чи то небесне.
    (Кол.1:15-20)

16 Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.
    (Iван.3:16)

11. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Щиро вдячний за допомогу.
    Як іще потрібно пояснювати Івана 17:5? Ісус - найперше твориво Бога, тому і названий Однородженим, що був створений особисто Отцем, перше усякого творива, а усе інше появилося через нього і для нього. Тому то і мав він незрівнянну ні з ким (крім самого Єгови, зрозуміло) славу.
    І сьогодні він після воскресіння займає таке ж високе становище, навідь вище. (1 Коринтян 15:23-28)
    Буду вдячний Якщо і тут допоможете з цитатою. Хоча краще не зловживати, звичайно.

12. Liliyah Romanova

23 кожен у своєму порядку: первісток Христос, потім ті, що Христові, під час Його приходу.
    24 А потому кінець, коли Він передасть царство Богові й Отцеві, коли Він зруйнує всякий уряд, і владу всяку та силу.
    25 Бо належить Йому царювати, аж доки Він не покладе всіх Своїх ворогів під ногами Своїми!
    26 Як ворог останній смерть знищиться,
    27 бо під ноги Його Він усе впокорив. Коли ж каже, що впокорено все, то ясно, що все, окрім Того, Хто впокорив Йому все.
    28 А коли Йому все Він упокорить, тоді й Сам Син упокориться Тому, Хто все впокорив Йому, щоб Бог був у всьому все.
    (1Кор.15:23-28)

13. франц-йосип

"один знайомий....."-це безперечно дуже авторитетне джерело,схоже на байки з Пробудітєсь!
    Так СЄ не пояснюють Біблію,бо вони переказують статті з "Вежі",статті, зауважимо -анонімні,
    Іще раз прошу пояснити -чим або ким є організація Вартова вежа???
    І чи може помилятися журнал "Вартова Вежа" у своїх статтях і хто ж іх автор? Ждєм-с

Останнє редагування модератором: 21 вер 2008
    • Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Человек на земле постольку не может избавиться от влияния тех демонических небес по-скольку он не может при помощи самолета или ракеты, или других средств, вознестись выше покрывающего его воздуха, который окружает наш земной шар и которым человек дышит. Единственно только Бог может и освободит человечество из под такой контрольной власти демонов (Истина освободит вас, 1950, с. 308).(Видавництва СЄ)

15. Зануда

Зануда така зануда

Даремне витрачання часу. Всеодно все перекрутять на свій лад. :boredom:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чему учила Сторожевая Башня?

Воскресение жителей Содома (см. документы):

* 1879 - они воскреснут
    * 1952 - они не воскреснут
    * 1965 - они воскреснут
    * 1988 - они не воскреснут

“Высшие власти” в Римлянам 13 (см. документы):

* 1916 - земные правительства
    * 1943 - Бог Отец и Иисус Христос (на рус. яз. Истина освободит вас, с. 337-338)
    * 1962 - земные правительства

“Верный и благоразумный раб”:

* 1881 - все тело Христово
    * 1917 - Чарльз Тэйз Расселл
    * 1927 - все тело Христово, т. е. класс “помазанников”

Что говорит Библия?

…Чтобы нам уже не быть младенцами, которых бросает, словно волнами, и носит всяким ветром учения посредством человеческой хитрости, посредством лукавства в умышленном обмане (Эфесянам 4:14, НМ).

17. франц-йосип

іІ на додаток до того що написав п.Мих
    18:20 А той пророк, що зухвало відважиться промовляти Моїм Ім'ям слова, яких Я не наказав був йому говорити, і що буде говорити, і що буде говорити ім'ям інших богів, хай помре той пророк
    18:21 А коли ти скажеш у серці своєму: Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив
    18:22 Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це те слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його. Втор.18

18. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

А для чого вам їх прізвища? Вони ж уявіть собі гонорарів не отримують, працюють безкоштовно

А ви підійдіть до першого-котрий попадеться на очі Свідка візьміть у нього журнал "Вартова Башта" відкрийте його на другій сторінці. Там усе дуже чітко написано. І шрифт не занадто дрібний. Прочитаєте. В крайньому випадку одіньте окуляри.

Звичайно може. Це ж тільки Папа римський - непомильний. А ці - звичайні люди, хоча й з небесною надією, помаозані Святим духом. До того ж Єгова поступово відкриває таємниці рабам своїм.

19. франц-йосип

По-перше я не податкова і гонорари ваших анонімів мене не обходять,зазвичай анонімність позбавляє від відповідальності
    По- друге нашо мені перший-ліпший свідок та й ще на вулиці якщо ми з вами тут спілкуємось
    І зрештою що ж робити із брехливими обіцянками?
    Начало "последних дней" было перенесено с 1878 года на 1914-й. Присутствие Христа также было смещено на 1914 год, также как и официальное начало деятельного управления Христа Своим Царством с 1878 года на 1922-й. Начало воскресения было передвинуто с 1878 на 1918 год.

К середине 1940-х годов было решено, что во время президентства Рассела и Руттерфорда была неправильно рассчитана дата сотворения Адама. Поэтому конец шести тысячелетнего периода человеческой истории на самом деле приходится не на 1874 год, а на 1975-й.

"Сторожевая башня" за 15 августа 1968 года даже высказалась о том, что не нужно слишком серьезно относится к словам Самого Христа: "Не время играть словами Иисуса о том, что "О дне же том и часе никто не знает, ни Ангелы небесные, а только Отец Мой один." (Мф.24:36). Напротив, сейчас каждый должен хорошо знать, что конец настоящей системы вещей быстро идет к своему ужасному завершению. Не сомневайтесь, достаточно того, что Сам Отец знает "день и час"

В номере"Наше царственное служение", за май 1974 года говорилось о том, насколько "мало осталось времени": "Есть сообщения, что братья продают дома и собственность, планируя провести оставшиеся дни этой системы в пионерском служении. Несомненно, это чудесный способ использовать короткое время, оставшееся до конца этого развращенного мира

А так як цього не відбулося треба було розрулювати ситуацію і вирішили зробити так як в справжньму "лохотроні"

Некоторые члены Руководящей корпорации заговорили о необходимости сделать какое-либо заявление, признающее, что организация ошиблась, но Фредерик Франц решил, что наиболее разумным будет просто об этом не упоминать, чтобы со временем этот скандальный случай забылся как и другие
    Оцей останній хід -просто супер забудуть і поїхали далі і це так Єгова
    "поступово"вас вчить новим істинам?А як же тоді бути із "поколінням 1914р" і багато чого іншого.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоро будемо святкувати 100 років, як СЄ постійно говорять "кінець світу скоро"... ну помиляються... шо тут сказати....? прожили 100 років у брехні, проживемо ше 100....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)