Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. harmony

harmony Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Пупере, а ви просто напевно не уявляєте собі моєї радості розмовляти з вами. Ви для мене, як останній з Могікан, від кого можна почути щось таке, що не знає ніхто на форумі. Це я вам чесно пишу. Ви - це своєрідний контраст на сірому фоні життя, один хто хоч трохи вносить просвітління в суть СЄ.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

відзначаю у вашому характері певну іронічність...
    це великий плюс, оскільки згодом ви врешті-решт усвідомите помилковість вашої релігії і зможете стати справжнім християнином -- тобто свдком Єгови...

3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

геть попів! Пупере, але ви мені ще не дали відповідь стосовно"сарани" та подвійних стандартів.Ви напевно ще не порадилися із старєйшинамі ,але нічого почекаємо до завтра . Тоді дозволю пару цитат з "недоторканої"Сторожевой башни -мова оригіналу бо тоді не було українського варіанту
    "...Библия - книга для организации и принадлежит собранию христиан, как организации, а не отдельным людям, как бы искренне они не верили, что могут истолковывать Библию. По этой причине Библию нельзя понять правильно, не[/U] считаясь с видимой организацией Иеговы" (Сторожевая Башня, 1 октября 1967 г., стр. 587).
    Цитую тіко те шо ви просили- доступно і з посиланням на першоджерело.
    Так що ж тепер нам робити без СЄ ??? чи може у вас там знов все помінялося?
    тут от і про нас нещасних таке пише :
    «Мир Сатаны – это организованное человеческое общество, которое существует отдельно от видимой организации Бога» (т.е. все люди, не входящие в организацию «Свидетели Иеговы»).(. Ты можешь жить вечно в раю на земле. Нью-Йорк, США, 1989)
    Скажіт шось не ховайтеся))))

4. duncan

ну, як таке взагалі можна коментувати?. [​IMG][​IMG][​IMG]

питання до вас за таким самим принципом:
    чому, щоб бути священиком КП-релігії (католицько-православної релігії) тре бути гомосексуалістом?...

[​IMG][​IMG][​IMG]

5. франц-йосип

Прошу пана першоджерело )))))

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, і в мене така реакція щодо деяких твоїх слів про церкву та попів.
    Але в другий бік воно у тебе не працює чомусь... [​IMG]

7. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Зеніте, це єдиний форум, з форумів де я приймаю участь, де я знаю, що свідки є. Тому я і розраховува (і як виявилось, небезпідставно :)), що мені хтось з вас дасть відповідь.
    Я пояснив, що мене, цікавить саме, як свідки в це вірять, а не питання самі по-собі.
    В чому саме це виразилось? Які переваги з’явились, в людей по-смерті Ісуса(ас)?

8. duncan

опа!..
    ми вже про першоджерело балакати почали!... [​IMG]
    як писати бздури з претензією на щось -- то вам можна..... [​IMG]
    ой, принаймні я КП-релігію вивчав довгі роки, до "церкви" ходив...
    а ти?..
    про свідків знаєш зі слів пана миха?.. [​IMG]

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я пана миха не читаю.
    А якщо читаю, то ... ну, то таке...
    Я про свідків знаю мало і завжди це визнавала.
    Вони мене не цікавлять і це я теж чітко сказала.
    Як мені в моїй Церкві тісно стане, я маю де піти. У свідки, хіба як здитинію зовсім. [​IMG]

10. франц-йосип

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сорі за офтоп.
    Як??? Ви мої дописи "всліпу" з гілки - на гілку тягаєте? :cools:

12. duncan

13. harmony

harmony Well-Known Member

У Свідків не менше бздур: про близький кінець світу, про церкву останнього дня, про боротьбу з "антихристом" і т.д...

14. франц-йосип

Пупере,вам явно бракує свідківської практики,наразі ви можете тільки зіскакувати з теми,тре вам певно в Брюховичи на стажування.Але от перед тим прочитайте і зважте на таке:
    Мы считаем, что лучший способ выйти из секты - это туда не попасть. Мы убеждены, что если бы сегодняшних жертв сектантства вовремя предупредили, если бы им предоставили достоверную информацию о той организации, куда их столь настойчиво приглашали, если бы им рассказали о том, что с ними в этой организации произойдет, большая часть из них ни за что не пошла бы за столь "искренне" лгущими им вербовщиками.Російською бо то певне всьо московськи попи пишуть,але заперечити важко.І ось друге -це висновки експертів ,згідно яких була обмежена діяльність організації "Сторожевая Башня"їх ніхто не гнобив ,не гнав,просто закрили банківськи рахунки.Але то всьо в Раші,а в нас при високому рівні корумпотолератності маємо що маємо.

...........Создание и поддержание в адептах чувства страха и вины. Провоцирование психически неустойчивых состояний (в том числе и путем введения массы запретов), эмоциональных пиков (массовые мероприятия секты на стадионах и иных местах большого скопления людей) и спадов. Создается и поддерживается постоянная, истощающая индивида психическая напряженность, связанная с ожиданием конца света. Используются изнурительные циклы обучения, натаскивания новичков в доктринах секты.

Заключение.

Организация «Свидетели Иеговы» вполне подпадает под определение деструктивного культа (тоталитарной секты) по всем признакам такой организации, разработанным в настоящее время исследователями этого феномена. Налицо установка на глобальное противостояние «внешнему миру», всем остальным людям, агрессивное отрицание всей суммы человеческой культуры, не только в религиозном, духовно-нравственном аспекте, но и во всех иных: политическом, экономическом, национально-культурном, правовом, обыденном и т.д. Как следствие такой позиции и навязчивой ее пропаганды – разжигание религиозной и национальной розни, проповедь идей абсолютного пре- восходства одних людей над другими, разрушения семьи, государства, традиционных образов жизни людей, клевета, угрозы, оскорбление религиозных и национальных чувств, достоинства личности.
    Серьезную опасность для общества представляет деятельность организации «Свидетели Иеговы» по нагнетанию страха, нервозности, психоза ожидания конца света буквально со дня на день.

Так що всього найкращого ,підвищуйте свій морольно-ідеологічний рівень бійця теократичного фронту .

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

логіка фільму є зрозумілою.... [​IMG][/QUOTE]

доречі фільм знятий на основі реальних подій

він мав би привернути увагу ЗМІ та журналістів до того, що відбувається з людьми в цій організації :cry:

16. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

чушь. Є така байка в Езопа: Лисиця не могла дістати винограду, тому казала усім, що він зелений.
    Навідь сторонні люди давно помітили, що незважаючи на усі сьогоденні проблеми від яких СЄ також не застраховані, саме вони є щасливими людьми у своїй массі, що саме у них міцні, щасливі сім"ї, що на відміну від більшості їх молодь добре вихована та культурна, що вони добре дбають про батьків, що саме у СЄ немає злочинності, сварок, пиятик....

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

немає, бо таких звідти викидають, а не виховують. нєт чєловєка - нєт проблєм.

18. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Тут ви Миху помиляєтеся. Особисто знаю багатьох колишніх православних і католиків, котрі внаслідок вивчення Біблії з СЄ покинули погані звички, справді стали новими людьми.
    Буває, що і дехто з членів організації піддається згубному впливу цього світу. Таким допомагають зрозуміти помилку та виправитися, але робиться це з любовью, без примусу. А нерозкаянних як крайній захід відлучають від зібрання, (згідно 1 Коринтянам 5:1, 2, 6, 7 9-13) але це не значить, що позбавлений спілкування не може відвідувати зібрання. (2 Коринтянам 2:6-8)

19. duncan

ага, те саме казали люди в часи ноя....
    попи сказали: "ви не турбуйтеся", вони й не турбувалися...
    ну-ну... [​IMG]
    в школі про таких людей вчителька казала: "смотрю в кнігу -- віжу фігу".... [​IMG]
    вже навіть попи не приховують, що зі світом "щось не так", а "віруюча (в попів, не в Бога) паства" до сі каже: все нормально... [​IMG]

20. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Хіба ж це СЄ говорять? Це Біблія говорить про близький кінець світу, про церкву останнього дня, про боротьбу з "антихристом" і т.д... А також радіо ТV. Ви новини дивитеся? Порівняйте з тим, що написано в Біблії. Матвія 24:3-14. Зрештою не випускайте з уваги записаного в Матвія 24:36-44.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)