Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Свідки

[​IMG] що й треба було довести....
    всі "правовірні католики" з цього починають...
    з претензій...
    питання лишилося без відповіді...
    спитаюся так як ви:

то може ви мені скажете, чому у ваші й церкві є образи сатани?!!!!

сподіваюся, що вам вистарчить дотепності хоч щось придумати для відповіді...

• Подобається Подобається x 1
  2. Іриска

Іриска Well-Known Member

В таких питаннях бути дотепним - щонайменше ГРІХ! Вам мабуть цього не зрозуміти! :sad: А щодо зображення - то було зображення боротьби проти сатани і лише до 17 ст. Зараз цього не знищать, бо це пам"ятки архітектури і культури.

3. duncan

це ви самостійно вирішили, чи підказав хто?...
    придумувати собі божків -- не гріх?..
    присвоїти собі права Бога і придумати собі "чистилище" -- не гріх?..
    мордувати і вбивати тих, хто з вашої "церквою" не погоджується -- не гріх?
    так, мені цього не зрозуміти...
    вважаю гріхом тільки те, що порушує правила, які вказав Бог, а не попридумували попи, ксьондзи, різного робу "посередники" між людиною і божками...
    розумію, після тих подій багато минуло часу, "церква" повернулася нарешті лицем до людей, але сатана нехай буде, мало там що....
    власне, вашої "церковної" культури!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

СЄ дурять людей кінцем світу:

Хрест на символіці СЄ:

Символ бога Сонця Ра у символіці СЄ(може то язичництво, нє?)

Ті ж крила на залі когресу залу царства СЄ

Згідно заповіту засновника СЄ Рассела, його поховали на вулиці масонській. Рассел дуже захоплювався масонським вченням.

Похований Рассел у могилі масонської піраміди

Додано через 36 хвилин
    Інструкція видана центральним офісом СЄ для весіль:

Инструкции, которые касаются свадеб.

(Инструкции взяты из одной статьи журнала).

1) фотограф. «Если запечатлеть свадьбу приглашен фотограф, также важен порядок. Будет уместно потребовать от фотографа, чтобы он пришел в пиджаке, галстуке, приличных брюках, а также чтобы съемка не мешала речи. Нельзя снимать во время молитвы. Наша организованность будет чтить Иегову и даст прекрасное свидетельство. Не нужно пытаться соблюдать брачные обычаи, которые затмили бы настоящее значение происходящего».

2) стол. «Чтобы свадьба была успешной, необязательно устраивать застолье, хотя и нет библейских возражений против такого радостного мероприятия».

3) навес. «Нет необходимости сооружать навес, отдавая дань местным обычаям. Если для удобства или из-за погоды кто-то решает построить навес - это личное дело».

4) приглашения. «Как показывает опыт, хороший метод ограничить количество гостей - разослать письменные приглашения. Разумнее приглашать отдельных гостей, а не целые собрания, и мы, как примерные христиане, должны уважать такие ограничения. Письменные приглашения также помогут нам избежать неприятной ситуации - прихода на празднование человека, который лишен общения,- ведь тогда многие братья и сестры, возможно, из-за этого уйдут».

5) присутствующие. «Если молодые приглашают мирских родственников или знакомых, то их количество, конечно же, будет ограниченным,- большее предпочтение будет отдано «своим по вере». «Некоторые решают пригласить мирских знакомых или неверующих родственников только на свадебную речь, но не на торжественный ужин».

(Родственники и мирские «аут»! Предпочтение «своим».).

6) просто обед. «Некоторые молодожены ограничивались только небольшим обедом с близкими родственниками и друзьми-христианами».

7) музыка. «Приятная музыка бывает и без сомнительных стихов, чрезмерного шума или неистового ритма. Многие считают, что лучше всего, если кто-нибудь из старейшин заранее прослушает музыку».

(Старейшины заранее контролируют музыку).

8) танцы. «Танцы могут стать западней, так как многие народные танцы произошли от танцев культа плодородия и отличаются неуместной чувственностью».

(танцы – минус!)

9) разрезание торта и шампанское. «Момент «разрезания торта и угощения шампанским» иногда служил для мирских людей сигналом к необузданным действиям. Вообще, многие молодожены-христиане решили не подавать алкогольные напитки на свадебном ужине, избегая таким образом проблем».

10) одежда. «(«Сторожевая башня» от 15 января 1969 года, англ.) было сделано интересное замечание по вопросу одежды:

«Свадьба - это особое событие, и, конечно, все стремятся выглядеть радостно и привлекательно. Однако это не означает, что непременно следует надевать платье или костюм особого типа. Хорошо учесть местные фасоны, цену и свой вкус. Некоторые невесты с радостью воспользовались платьем подруги или родственницы. И совершенно уместно вступать в брак в своей лучшей обычной одежде...».

11) сопроваждающие. «Друзей жениха и подруг невесты, сопровождающих молодоженов на церемонии, также необязательно должно быть много».

12) присутствие бывших свидетелей иеговы. «Хотя человеку, лишенному общения, и можно позволить присутствовать на речи в Зале Царства, в «Сторожевой башне» от 15 апреля 1984 года (англ.) указывалось: «Было бы неуместно, если бы на свадебном ужине присутствовали лишенные общения..».

13) картеж автомобилей. «Иисус Христос был на свадьбе, но не представить, что он одобрил бы популярный сегодня обычай проезжать по городу с большим шумом в сопровождении кортежа автомобилей».

(Христос в понимании ОСБ – Великий теократ и цензор на проведение свадеб).

14) другие люди. «А что можно сказать о посещении свадьбы соседей, сотрудников по мирской работе, дальних родственников и знакомых? Хорошо помнить о ценности нашего времени - ведь время нужно нам для служения, личного изучения, семейных занятий и дел в собрании. По выходным у нас встречи собрания и проповедническое служение, и мы не хотим все это пропускать».

15) поздравление мирских молодоженов. «Всегда можно поздравить мирскую пару, послав открытку или ненадолго зайдя к ним в другой день. Некоторые использовали такую возможность, чтобы свидетельствовать, делясь с молодоженами некоторыми подходящими библейскими стихами».

16) «они (о свидетелях иеговы – молодеженах) не позволяют, чтобы свадьба помешала регулярной теократической деятельности».

Вот такие «советы», которые сделают свадьбу очень и очень «радостным» событием!

Источник. Сторожевая башня 1997 15 апр. Стр. 24

Призыв из Сторожевой Башни:

«Я говорю "спасибо" Свидетелям Иеговы, а многим таким, как я, советую: "Прежде чем насмехаться, давайте прочитаем побольше"».

(Сторожевая Башня 1994 1 мар стр. 32 «Прежде чем насмехаться, давайте прочитаем побольше»)

Но «читать дальше» надо сторожевую башню. А материалы о самих свидетелях можно читать? Или надо насмехаться над людьми, которые покинули организацию? Или этот призыв относиться только к чтению материалов, изготовленных в Обществе Сторожевой Башни?

Описание Второго президента Общества:

«Брат Рутерфорд хорошо готовил и с удовольствием угощал друзей. Однажды вефильские повара при резке цыплят раздробили цыплячьи кости. Рутерфорд большими шагами прошел на кухню и показал поварам, как нужно резать цыпленка. Он не выносил, чтобы в пище были осколки костей!»

Сторожевая Башня 1994 1 авг стр. 23 «Сотрудничество с самой прогрессивной организацией»)

Интересно, Иисус показал бы этим горе-поварам как нужно резать цыпленка?

Однажды Христос сказал «все же вы братья». Однако в Обществе Сторожевой Башни старейшина (епископ) выше чем служебный помощник (диакон). Вот цитата:

«Богоугодное смирение и скромность помогут служебному помощнику сохранять уравновешенность, если у него есть незаурядные способности или преимущества в отношении образования, или в общественном положении. Каким искушением могло бы стать для него желание затмить старейшин или выставлять свои собственные способности!»

(СБ 1994 15 авг стр 29 «Как старейшинам и служебным помощникам сохранять согласие»)

Так что «затмевать» старейшин нельзя. Потому, что они старейшины. Так что сначало стань старейшиной (епископом), а потом уже будешь сиять на сцене как учитель!

Как по вашему, правда ли это?

«Свидетели Иеговы не повторяют бездумно то, что говорится в их публикациях.»

(Сторожевая Башня от 1 сентября 2003 г. стр.21)

Общество Сторожевой Башни осуждает фарисеев за их личные комментарии основанные на Писании.

«Фарисеи утверждали, что раввины в каждом поколении должны были толковать заповеди Писаний в соответствии с передовыми взглядами их времени. Поэтому в «Иудейской энциклопедии» говорится, что для фарисеев «не составляло большого труда сочетать учения Торы со своими прогрессивными взглядами или находить в Торе косвенные указания или намеки на свои идеи».

(CБ от 1995 г. 15 мар. Стр. 26 «Берегитесь закваски фарисейской и саддукейской»)

Интересно, а чем заполнены журналы у «Свидетелей Иеговы»? Разве не своими т.н. «прогрессивными» знаниями и толкованиями Библии?

Пример одного Свидетеля Иеговы, который описан в Сторожевой Башне:

«Иегова благословил мои усилия. Однажды, например, на термометре было 27 градусов мороза по Цельсию, а на улице - еще холоднее из-за ветра. Я как обычно свидетельствовал на улице и часто менял озябшие руки: в одной руке я держал журналы, а другую отогревал в это время в кармане. Ко мне подошел человек. Он объяснил, что уже некоторое время наблюдает за мной, и спросил: «Что же такое важное написано в этих журналах? Дайте мне эти два, я хочу почитать их».

Между тем я замечал, что общение с семьей стало угрожать моей собственной духовности(«вот это да!» прим. авт), поэтому я написал запрос в Общество Сторожевой Башни и получил новое назначение в город Майлс-Сити (штат Монтана). Там я исполнял обязанности председательствующего надзирателя в собрании (т.е. этот человек занял руководящую должность, а кем он работал? Прим. Авт). Я жил в автоприцепе размером два на три метра и обеспечивал себя, работая неполный рабочий день в химчистке. Время от времени я нанимался на работу, которую любил больше всего, - на уборку урожая».

(СБ от 1995 1 апр. Стр. 22 «Я РЕШИЛ ИДТИ ВПЕРЕД К СОВЕРШЕНСТВУ»)

Только в этом маленьком отрывке, на примере этого человека, ОСБ показывает:

1) Раздавать журналы надо в любую погоду.

2) Общение с семьей может быть опасным делом.

3) Нужно стремиться к работе на Общество, так как сделал наш герой, т.е. написал заявление.

4) Жить можно везде: в автоприцепе, в фургоне, в сарае а еще где?

5) Одна из подходящих работ для руководителя высшего звена – уборка урожая.

Призыв к пенсионерам!

«Вы в пенсионном возрасте? Не исключено, что вас привлекает возможность пожить без напряжения, однако это не принесет духовных благословений. Поразмыслите молитвенно над тем, как вам распорядиться своей жизнью. Не исключено, что вы воспользуетесь возможностью больше служить Иегове»

(«1996 г. 15 июл. Стр. 25 «Выход на пенсию—Открывается дверь теократической деятельности?»)

Так что даже на пенсии без «напряжения» ни как. Придется напрягаться!

• Подобається Подобається x 2
  5. duncan

пан мих, чесне слово, ваші інсинуації набридли вже....
    тут є гілочка, називається "відфотошопте", оці малюнки тре туди...
    ви ж не хочете, щоб вас назвали прямо брехуном?..
    то подайте незалежне джерело, де можна побачити фото, про які ви говорите...

тут вчора появилася "ревносна католичка", також видихалася, коли треба було на питання відповісти....
    якщо ви і надалі будете демонструвати напіврозмиті фотографії, які знаходяться на файлопомойках чи лінки, які збережені в кеші гугла -- я назву вас таким самим словом, як і "ревносну католичку"...

дякую за увагу.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм.... то як ви даєте матеріали - то свята правда, а як матеріал розходиться з вашим уявленням - то вже брехня. Цікавий підхід....

І взагалі, де ви побачили брехню?
    У тому, що кінець світу 1914 року? Так ви навіть самі заявляли, що то був кінець світу....

Може у тому, що Рассел похований у масонській гробниці? Так пошукайте в тому ж Гуглі інформацію, яка б підтверджувала протилежне... це ж дискусія, давайте свої докази. Напишіть, що Рассел похований не там, приведіть фото його могили і доведіть, що там нема хреста. Хто вам боронить?

• Подобається Подобається x 1
  7. duncan

я даю матеріали, які є:
    1. публічні...
    2. незалежні...
    3. легко перевірити..

бачите різницю?..
    чому я маю спростовувати те, що вами не доведено?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

давайте-давайте
    я чекаю, про кінець світу і про могилу Расела - залюбки подивлюся.

9. duncan

шо вам дати?.. [​IMG]

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Пупере, а Вартова вежа початку 20-го століття в Інтернет книгарні з хрестом і короною на обкладинці - теж не є публічним незалежним джерелом?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

не косіть... під зайця, а читайте повністю мій допис 3707.

13. duncan

а чому фото розмите і є на файлообміннику?..
    невже попи, які так бояться свідків Єгови, не змогли зберегти кілька журналів і викласти їх скани в паблік -- на незалежній конференції?..

поясніть мені це...
    чому всі "докази", або на анонімних фрі-хостінгах, або на файлопомийках, або від вашої "церкви"?..

чому на незалежній вікіпедії є пояснення про хрест, а у вашій церкві немає?...
    тобто є, але приховується....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, у мене нема найменшого бажання, щоб ви визнали мою правоту і визнали свою поразку. Я просто хочу, щоб ви задумались над тим, що маєте... самі для себе, не для Миха, Уки, чи ше когось, а просто... самі для себе. Ще раз кажу, ніхто не хоче вам зла....

• Подобається Подобається x 3
  15. duncan

раджу вам добре пошукати "докази", бо те, що ви навели, можна на інтернет-смітниках знайти....
    вас піп навчив?...
    придумувати, якщо немає доказів?..

Додано через 2 хвилини
    в даному випадку -- це тільки ваші слова...
    пусті слова ні про що...
    ви не знаєте, що вчать свідки Єгови, ви ніколи не були в них на зібранні, ви не досліджували ніколи Біблію, більше того: ви Біблію якщо і читаєте -- то дуже рідко, сенс, який там закладений -- вам недоступний!...

то як ви насмілюєтеся критикувати свідків?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я вам вже писав, що я зі священником не спілкуюся на тему свідків, бо шкода його часу і свого і шкода його уваги. Є питання, які мене цікавлять більше.
    смітник... що таке смітник/несмітник? Я вам давав неодноразово докази і посилання прямо з журналу "Вартова Башта", то смітник?

Додано через 4 хвилини
    Те, що я вам пишу і чому пишу, то лише з поваги до вас. А воно не є пусте.
    Що до зборів у СЄ - визнаю. Ніколи не був і небуду. Але... при нинішніх інформаційних технологіях це й не потрібно. Я по неті, наприклад, можу побачити що робиться на хрещатику, не їдучи у Київ.

17. Ука

це вже смішно. Солідний Інтернет-магазин, котрий займається продажем рідкісної книги, буде виставляти на продаж видання з підробленим сканом? Та й не нафайлообміннику їхній скан лежить, а наїхньому власному сервері, що цілком логічно. Ну не смішіть мене.
    А диск на Амазоні з підбіркою Вартової вежі 20-х років? З якої радості їм би було придумувати той символ?

Знаєте, якби мені йшлося пр то, що я маю намір вступити до організації, а їй закидають масонство і отаку "змінність поглядів", а сама організація це б заперечувала, я б не пошкодувала тих 50 доларів, і купила б і диск, і стару Вежу. Просто, щоб розібратися. Мені б то було важливо.
    До речі, там на i.biblio є й інші старі видання Свідків, скажімо річні збірники.

Звісно, тратити гроші з сімейного бюджету, просто аби щось довести Пуперові, я не буду. Мені того не треба. Мих правий, просто подумайте, чи не брешуть Вам в тій організації.
    Якщо ж така мінливість, використання масонських символів тощо, на Вашу думку, і на думку організації, є нормальною справою, скажімо так, еволюцією вчення - що ж тоді нема питань. От лише не закидайте будь ласка нам, що ми щось придумуємо чи підтасовуємо, фотошопимо, інсценуємо.

• Подобається Подобається x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

власне... сиджу я тут за компом сканую, підправляю, щоб Пуперу фігню підсунути.... типу нема роботи....

• Подобається Подобається x 2
  19. duncan

насмішніше те, що пан мих вам плюс за це поставив....
    фото -- на файлопомийці, а саме -- радікал-ру...

істина для вас неважлива...
    зібралася групка традиційників та підспівує один одному...
    пан мих показує фото з файлопомийки, йому підспівує ука, каже, що "це смішно", бо вона так вважає...
    та зрозуміло...
    зара ще прийде "справжня віддана католичка" і скаже щось типу: "католики не брешуть, як можна сумніватися в правдивості фото, взятих невідомо звідки!!!" (з трьома знаками оклику)...

успіхів вам, панство...
    можете брехати та перебріхувати скільки вам влізе...
    самі ж знаєте, що пишете, і пан мих знає, хто йому ці "докази" підсунув...

[​IMG][​IMG][​IMG]

традиційники у своєму "репертуарі": обман, підтасовки, заперечення всього, що сказано, ігнорування прямих запитань.....

тут "справжня віддана католичка" (та, що з трьома знаками оклику пише про свідків) заявляла, що я ніби-то не відповідаю на питання, а на прямі запитання відповіла "я що, на екзамені"?!!!

що тут ще сказати!..
    браво!..
    ваші божки це оцінять!..

20. Ука

оце? http://i.biblio.com/b/006l/82435006-0-l.jpg
    я Вам про цю інтернет-книгарню, а Ви мені про якийсь радикал

Тобто Ви стверджуєте, що на виданнях Вартової Вежі ніколи не було знаку хреста з короною?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)