Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Тільки не хрест християнський, а анти...
    У сатаністів теж хрест, перевернутий.
    То все одне й те саме?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ітак...
    нехристиянський....
    добре....

ми показали, що як би не було - а був хрест, а не паля.

зараз то є основне у дискусії.

Фактом і є те, що СЄ дурят народ: то хрест, то паля.

який хрест це питання, але інше, не менш важливе.

Додано через 1 годину 44 хвилини
    Пупере, пробудись!!!!

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хто носив?....
    коли носив?... [​IMG]
    мало знаків оклику, пан мих, і кегль недостатньо великий... [​IMG]
    [​IMG] "... вирішили між собою два католики"...
    "ми показали"?....
    "ми ніколай второй"?.. [​IMG]
    "ми" в дописах використовується в одному випадку (якщо мова йде про допис від однієї людини, в іншому випадку це манія величі): якщо це дисертація...

пан мих, питання до вас: ви пишете на форумі самостійно чи вам хтось допомагає, або: ви цитуєте якусь попівську дисертацію?... [​IMG][​IMG][​IMG]
    ні, це для вас основне в дискусії...
    для мене це не основне, оскільки відповідь була, була вона кілька разів, і навіть адвокатство лілі романової не виправдовує той факт, що ви "висмоктали з пальця" "смажені факти" про хрест....
    де відсканований журнал, з якого ви почерпнули "компромат"?...
    малюнки в гуглі?...
    ну-ну...

якщо мені не буде нині ліньки, зроблю спеціально для вас кілька таких компроматів.... [​IMG]
    пан мих, мало знаків оклику![​IMG]

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

еее, а скани з книжок Рутерфорда, котрі Ліля виклала - то нічого? теж исертації попів,чи й Рутерфордові праці так само ніц не мають до СЄ, як і Расел?

5. duncan

те, що виклала ліля романова, це її справа, де вона те взяла, і яким чином це потрапляло до України, якщо потрапляло...
    питання було до пана миха.
    пан мих доказів не навів!

пс. вас четвертою записати в адвокати пана миха?..

• Подобається Подобається x 1
  6. Ука

а то на Ваш розсуд. мені від того ні тепло, ні зимно.

7. Liliyah Romanova

Я ніц не показувала. То мих тобі показав примірники вартової вежі із хрестом в короні, перстень та могилу Рассела, на якій той самий символ.
    Чи знову ж таки - нє вєрь глазам своїм? Раз пупер не бачив, значить не існує. ;)
    Я говорила про інше. Я говорила про їхні книги ранні і про те, що слово "хрест" вживається без жодних застережень. Очевидно, вони його додали вже згодом, аби мати щось своє і не бути схожими на решту християн.
    І перестань мене вважати чиїмось адвокатом. Це якось дуже вже по-дитячому. Скінчилися аргументи? Чи просто ти не надто добре вивчав історію організації СЄ, а лише КЦ?

Додано через 22 хвилини
    Дуже сильно сумніваюся, аби така дисертація існувала. Але оті фото мають бути згадані в якихось брошурках. У мене така підозра теж є. :)
    Я говорила про ранні матеріяли свідків. Ранні журнали та книги. Книги можна вільно купити або почитати в неті. До України то відношення не має, лише до діяльності свідків єгови там, де їх було засновано. Чи то до організації не належить? Вибач, але я не зовсім розумію твою позицію.
    Чим так погано те, що слово "хрест" вживалося і говорилося, що Христос спас смертю на хресті? Чому конче треба заперечувати, що таке існувало і досі збереглося в примірниках книжок?

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

піар на сенсації... для того, щоб про них говорили. Згадайте, для чого назначалася дата кінця світу? Для того, щоб народ казав: Ви чули, що казали СЄ? Вся діяльність СЄ - то є піар, популяризація себе. Чому їх легко впізнати серед перехожих? Чому чоловіки у білих сорочках? Піар!

Додано через 8 хвилин
    Пупере, Пупере, я вам хто? слідчий? Я Вам подав інформацію, з координатами звідки взялося воно, а яким чином воно потрапило - не знаю і знати не хочу, а вам раджу просто перевірити інформацію, а не шукати яким чином воно потрапило в Україну.

Напевно кантрабасом....:crazy:

9. Liliyah Romanova

Та ну. Я не схильна засуджувати свідків єгови. Думаю, кожен шукає щось своє. Я от почитала книжку Рутерфорда. Гарно пише, глибоко. Відчувається, що людина глибоко вірила...

Додано через 24 секунди
    А ви з мормонами не плутаєте?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І в чому та віра? У відкиненні хреста?
    Я думаю, що Рутерфорд, звязався з масонами сатанинського спрямування і різко поміняв у вірі, тоді і хрест відкинули..., а грецька мова - то відмовка... не серйозно.

11. Liliyah Romanova

Ну, ви ж книжку не читали. :)

12. Ука

На Амазоні можна купити на диску видання Вартовоїї Вежі з 1920 по 1929 рік. http://www.amazon.com/Watchtower-1920-1929-Research-Applications/dp/0972465057/ref=pd_sim_b_4

А ось тут є обкладинка Вартової вежі за 1909 рік http://www.pbs.org/independentlens/knocking/history.html

А в цій інтернет-книгарні Вартова вежа за 1914 рік http://www.biblio.com/books/82435006.html

То як Пупере, хрест і корона були?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

віра не у читанні, нє?

14. Liliyah Romanova

Без читання - то не віра. :p

Додано через 2 хвилини
    Бідний пупер, він навіть не у свідках ще, а тут уже такі пристрасті киплять... :D:D:D

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправда. Всі неграмотні без віри?

16. Liliyah Romanova

Залежить від неграмотних. Вірити можна в різні речі, чи не так?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

то правда.

а тут ви намагаєтесь викрутитися, але я не перечитиму.

18. duncan

не роби із тата вар'ята....
    пан мих видасть перл, потім прийде (вже) чотири адвокати і починаються "роздуми на вільну тему", що пан мих мав на увазі....

я задав питання: звідки такі дані, доки ти не почала постити, знову ж таки, якісь інтернет-джерела з невідомим автором, пан відповісти не спромігся...
    між іншим, він і досі не спромігся, два лінки на фотографії, де немає джерела, ці фотографії лежать в інтернеті невідомо де...

пан мих, ви коли англійську мову почали вивчати?...
    (на питання відповідати не тре)

підсумуємо: традиційники -- все заперечують, навіть те, що самі традиційники кажуть (наприклад, про повернення дупою: лілія романова каже одне, пан мих інше, зануда ще інше і так далі)....

цікава у вас "церква"...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, та вже йдіть в ту організацію СЄ і не морочте голову.... чесне слово.

Та ж ні я, ні Ліля, ні Зануда зла вам не бажать, а навпаки стараємося пояснити, допомогти. Дали вам вже і питання, дали цитату з Вартової Башти, то вам ще подай як та інформація потрапила в Україну.... знущаєтесь, чи що? Яка вам різниця ЯК вона потрапила, краще відшукайте ту брошуру, почитайте і подумайте.
    СЄ носили хрестики і поважали хрест - то є відома інформація, а потім заклинило... може з часом знову розклинить... там нема правди і все.

Додано через 12 хвилин

Старий, а я думав, нас тут ніхто не відшукає.....

20. duncan

1. ви не довели, що хрестики носили...
    можливо і носили, але ви цього не довели...
    як було видно з ваших дописів -- ви регулярно консультуєтеся у когось, дуже часто не вповну міру переносите думку, це означає, що ви ні в чому не впевнені, є завдання -- ви його виконуєте...

2. 184 сторінки, і все, що ви "страшного" знайшли, це (можливо) носили хрестики, проповідують про наближення апокаліпсису...

порівнювати зі злочинами проти людства, які робила і робе ваша "церква" просто неможливо...
    але ваш бог вам суддя!..

карикатуру та анекдоти про хтивих, брехливих, алгольнозалежних попів я постити не буду, всі і так це все чудово знають та неодноразово бачили та бачать.....
    а про "хороших" парафіян говорити взагалі не варто...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)