Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Свідки

Вв"яжусь бо Ви тут таку галіматтью несете,Де вицарапали шановний ,шо на хрестах,піонером напевне кіно "Спартак "дивились.посиланнячко можна будь ласка ,чи ото все від фонаря

2. Forpost

Forpost Стоїк

А читали Ви ото отуть швидше всього http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22494 не знав шо Liliyah Romanova належить до Товариства Вартової Башти!

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я вражений вашою самовпевненістю... :eek:
    тобто, те, що придумало кілька людей у 4-5 сторіччі нашої ери "навіяно" Богом, а те що досліджують свідки — нічого не варте?...

вдумайтеся: уся сучасна церква побудована не на "чистій" Біблії, а на тому, як її трактують "отці" церкви...
    та й "отцями" їх вважають тільки тому, що наступні "пастори" вирішили їх так вважати, тому що інших дискутантів вважають єретиками...

а як відомо з історії — така ситуація буває тільки тоді, коли БІЛЬШІСТЬ або СИЛЬНА фракція перемагає, а більшість НІКОЛИ не буває права... ;) чи ні?.. ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

От іду я шоно на обід, а вони (все по двоє вештаються):
    - Добрий день...
    І без паузи ("і тут Остапа понєсло" - як писав New Shrek :) ):
    - ...а багато людей зараз говорять про прихід Христа... і тратата і траляля...
    От і як їх поважати після цього?.. Я на обід спішу, а вони (добре, шо хоч привіталися) і зразу в агітацію, в агітацію...

Потім вже йшов і придумав, шо серед навали народу аж двоє знайшлося, які "говорять про прихід Христа" - і це вже "багато людей" :rolleyes: (двоє - це вже групове, згідно Кримінального кодексу :) )

Най собі вірять в шо хочуть, але нашо іншим нав'язуватися? Казав наш викладач з етики: "Переконати когось можна лише силою... ...власного прикладу." А вони ходять і словами, і то побільше-побільше, а ше картинками, книжечками... Дістало трохи :sad:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо говорити про традиційну церкву, то вона формувалася і в тому числі на помилках 2000 років. Можна все відкинути і сказати: то всьо фігня - почнемо з початку(доречі, так само можна відкинути й фізику і почати все з самого початку). Що до побудови на чистій Біблії. Є тлумачення отців церкви і є тлумачення свідків(теж свого роду отців). Чи свідки скажете не тлумачать? Ще й як тлумачать і їх тлумачення відрізняється від тлумачень інших церков. І всі церкви кажуть, що вони тлумачать на чистій Біблії.
    Що до отців традиційної церкви, було б непогано їх перше почитати, а ніж просто критикувати.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке навязування ще ніколи нікого напевно не навернуло, хіба попадуть на людину, яка прибита горем, тоді і може піддатися, ну а ті, що затягнули мають бонуси від босів.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

посиланячка не буде, бо я не всю інфу в житті беру з інету.
    Що до хреста, можу додати, що хрест, де був розіпятий Ісус не так давно відносно був знайдений і ніхто (крім свідків звісно) не говорить про стовпа. От недавно на Закарпаття привезуть частинку цього хреста. Про це вже пташки співають, але є люди, які далі блукатимуть.

8. duncan

а реклама по телебаченню, радіо, на вулиці вас теж дістала?..
    плюєте на макдональдс, проходячи повз, бо сама будівля є рекламою мережі?..

вони ж не перегороджують дорогу зі словами "доки не прочитаєш цю брошуру вслух — нікуди не підеш"... ;)

мене у свій час теж так перестрівали і чомусь ніколи негативних думок щодо цих людей не було...
    а чого раптом?.. пропонують чудової (відмінної!!!) якості літературу бесплатно — чого нервувати?...

9. duncan

"формувалася" — означає, що підлаштовувалася до потреб слабких людей...
    чи все-таки це був пошук?..

10. duncan

і де він був знайдений?...
    у місці, яке туристи почали менше відвідувати?...

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

От читаю тут релігійні гілки, читаю і постає у мене питання: чого люди на релігієзнавстві дурять себе тим, що вони вивчають релігії безсторонньо?

12. duncan

на релігієзнавстві?...
    відколи "всесторонньо"?...
    пам’ятаєш чувака, який у нас викладав "етику"?...

він був з греко-католиків...
    а учні розвішали вуха і сприймали "за чисту монету"...
    навіть я...

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пупере, до чого тут школа? У школі етика. Ніхто й не приховує, що християнська.
    А я говорила про безстороннє релігієзнавтсво. Такого нас учили в універі.

--------------------------
    Часом заздрю мусульманам, от би й нам у церкві такий порядок.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Пупере, а Ви - Свідок, чи просто їхній прихильник? :) Бо знаю, що Свідки в політику не вмішуються, а Ви таки патріот...;)

15. Forpost

Forpost Стоїк

:eek:
    :confused: :) :D :D :D :D :D :D :D :D

16. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Макдональдса ше ніодного в Тернополі вивіски не бачив... Реклама дістала не вся, а та шо дурна і часто повторюється, а є і корисна реклама (в інформаційному плані або гарно зроблена)... І свідки такі ж: часто дуже вже вони повторюються зі своїми брошурками, та й цікавого там не дуже шось є, я навіть пару ризикнув почитати...
    А як же не нервувати, якщо людина спішить, а вони обмежують свободу пересування. Я ж не можу взяти людину і просто зігнорувати, а може вона шось спитати хоче... а вони цим користуються, і зразу тратататата і поїхали. Правильно каже Мих: гроші вони відпрацьовують.

17. duncan

ага!..
    "християнська"!..
    а яка саме?..

дітям зі школи нав’язували такий вид християнства, не пропонуючи можливості порівняти...

18. duncan

:D
    це ж не міліція, коли "стаять-баяцца"...
    коли у мене немає часу спілкуватися — кажу "дякую, поспішаю"...
    спробуйте таким чином, якщо вже принципово не хочете з ними спілкуватися... ;)

19. duncan

ні, не свідок....

20. Forpost

Forpost Стоїк

Молодий чоловіче !Не прислухайтесь до всяких бздур.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)