Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Які ж ви молодці! Вивчайте, вивчайте.

• Подобається Подобається x 3
  2. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Взагалі baks правий!!!
    Ми повинні припинити принижувати свідків.
    Хоч вони і настроєні проти християн, це не означає, що й ми повинні робити те ж саме.
    Давайте будемо вчитися любити своїх ворогів (хоча я свідків не вважаю ворогами, але вони мене вважають)!!!

• Подобається Подобається x 6
  3. baks

baks Member

звідки такі думки.ворог це той проти кого навмисне вчиняються дії що шкодять комусь чи то фізично чи морально. Чи свідки з кимось ведуть війну?? Звичайно що ні..

4. Олена_ua

А давайте начистоту.
    Між собою називати церкву повією, а в очі лукаво посміхатися і щиро вітатися це по-вашому як називається? Мені така оцінка не шкодить, бо я знаю ціну церкві, але від лицемірства гидко.

5. baks

baks Member

ніколи ніхто не скаже що якась конкретна релігія є повією, у Біблії використовується образ повії (релігійної) у вигляді міста Вавилон, і свідки використовують цей термін не таємно, а відкрито на зібраннях і у журналах стосовно імперії фальшивої релігії. Вавилон Великий--"мати розпусти і гидоти землі". Об 17:5

наприклад В.Б 15.12.2005 Подібний жахливий кінець чекає й на символічну повію, що має ім'я «Вавилон Великий». Ця повія зображає фальшиві релігії світу Сатани, які беруть свій початок у стародавньому місті Вавилоні. Після того як буде покладено кінець фальшивій релігії, Бог Єгова зверне свою увагу на всіх людей, з яких складаються нерелігій-ні елементи світу Сатани. Вони також будуть знищені, і тоді настане праведний новий світ

6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

то все так, але на картинці про "повію" чомусь лиш християнські храми...чому?....а іслам,юдаїзм і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

може, мають підстави?
    а може - це у вас є переконання, що свідки вважають вас ворогом - і відповідно, ви їм по-християнськи - тою ж монетою?
    Он пупера всім кагалом заклювали - тільки тому, що вирішили, що пупер до свідків належить?
    ==
    До речі - підзабув - чому працівники-свідки - сумлінні та недорого беруть, спокійні, розважливі та начальству/замовнику не хамлять?
    і чому традиційні християни - пихаті криворукі нероби, що пиячать на роботі та пискують до замовника/начальства?

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А я напевно повторюсь: є люди ,а є людиська,до якої релігії,партії чи організації не належали б.

цитата Афтерстепа(інакше не спрацьовує):"і чому традиційні християни - пихаті криворукі нероби, що пиячать на роботі та пискують до замовника/начальства?"

дякую за характеристику:D:D:D

• Подобається Подобається x 4
  9. afterstep

тим не менше - як майстрів на будову/ремонт треба - то краще за баптистів/свідків - не відшукати :)
    і навпаки :) = хочеш завалити справу - підшукай село понабожніше :)
    останнє речення - винятково з одним заводом у львівській області пов'язане - не більше і не менше. З заводом з іноземними інвестиціями - інвестор все ніяк не міг зрозуміти, які ж дні робочі, а які ні, і чому....
    Ага, і ще - ніяк не міг зрозуміти "ємкого" терміну "та ж бульба!" - і чому виробництво має зупинятися, коли бульба садиться, підгортається, прополюється та копається...

• Подобається Подобається x 2
  10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

маю троха інший досвід, правда не так кардинально.

Додано через 3 хвилини
    мені доводиться розуміти. це визначається приналежністю до села/міста, а не релігією. Свідки теж бульбу в селі садять, ви не знали? просто свідків в селах значно менше, це суто міська хвороба - відсутність плинної традиції

Додано через 5 хвилин
    а п'янство - так, проблема, з цим не сперечаюся, але це, знову ж, визначається не релігією. просто тих, хто не може не пити, в свідки не беруть.

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут є два варінти.

1. Ви свідок.
    Чого обмовляєте ближніх?

2. Ви -традиційник.
    От і чому ви, будучи традиційником так вчиняєте?

12. afterstep

беру приклад зі знаменитих, заслужених форумлян :)
    а ви ніколи не задумувалися, що навіть у монети, крім аверсу та реверсу - є ще ребро? а при підкиданні монети - четвертий варіант - у повітрі зависла?
    ==
    хоча можете не відповідати - я теж переконаний, що Земля плоска, тільки ті фарисеї та книжники нас зі шкільної лави дурять, і розказують якісь небилиці, яких і близько в Біблії немає :)
    ви завжди вірите своїм очам?

13. baks

baks Member

стосовно робітників і алкоголю. звичайно релігія не визначає хто як працює і скільки і коли має пити. проте у свідків наголос на тому, що людина усе робить як перед Богом(чи працює чи випиває)--вона під постійним наглядом Творця від якого не заховаєшся ніде. тому саме усвідомлення цього допомагає і працювати і не зловживати. Доречі був проведений цікавий експеримент: працівникам на певному виробництві поставили нагдяд, але не традиційний (камери , охорона) а дзеркальна стіна за якою ходив наглядач і спостерігав хто як працює.Таким чином довели, навіть коли там і ніхто не ходив продуктивність праці була краща (всі відчували невидимий нагляд)
    звичайно це примусово--справжня віра спонукує людину зважати на Бога як на батька і не робити, того що йому не подобається бачить це хтось чи ні. а щоб посправжньому любити Бога потрібно знати який він як особа, а для цього потрібно вивчати Біблію, бо можна побачити інколи суперечність у тому в що люди вірять. з однієї сторони Бог--любов, з другої вічно мучить когось і десь..

14. Олена_ua

Об.17:1-3”І прийшов один з семи ангелів, що мають сім чаш, і, кажучи зі мною, сказав мені: підійди, я покажу тобі суд над великою блудницею, що сидить над багатьма водами. З нею чинили розпусту царі земні, і вином її розпусти упивалися ті, що живуть на землі. І повів мене в дусі в пустелю; і я побачив жінку, що сидить на звірові багряному, сповненому іменами блюзнірськими, з сім'ю головами і десятьма рогами.”

Вона сиділа на звірові багряному, тому що своїми злими справами вона як би спочиває на дияволі, який радіє вбивству і крові, і через свої богохульства стає як би помічницею відступника.
    Багряність звіра вказує на жорстокість його і схильність до вбивства.

Хто ця жінка, ім’я якій "Вавилон Великий-мати розпусти і гидоти землі"?

Об.17:6”І бачив я жінку, п’яну від крові святих і крові мучеників Ісусових, і, бачивши її, дивувався здивуванням великим.”

Древній Вавілон названий блудницею, що веселиться (тобто що розважається своїм блудодійством, повелителькою чародіїв і волхвів)

У посланні Петра древній Рим називається Вавилоном (1 пет. 5:13).

Об.19:1-2”Після цього я почув наче гучний голос великого натовпу в небі, який говорив: Алілуя! Спасіння і слава, і честь і сила Господові нашому! Бо правдиві та праведні суди Його: бо Він засудив ту велику розпусницю, яка землю своєю розпустою, і помстив за кров рабів Своїх від руки її.

Ось як тлумачить це місце Кирило Ставровецький у своєму творі “Зерцало Богословія”
    http://litopys.org.ua/suspil/sus42.htm

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що трохи інакше. У СЄ дійсно строго з вживанням алкоголю. Але чому так? Перше, люди, які йдуть в цю організацію є свідомі свого вибору (не будемо обговорювати правильна/неправильна церква), тобто вони знають, що алкоголь не сумістимий з перебуванням в організації.
    Друге, давайте змоделюємо ситуацію. Людина в організації СЄ почала пити. Її умовляють, але не помагає. Що тоді? Її відлучають від організації.
    Отже алкоголіків нема. Проста справа. У традиційній церкві не відлучають навіть, якщо випиває людина, чому? Тому що традиційна церква не хоче людину позбавити свого впливу на неї. Зараз є у традиційних церквах є центри по роботі з людьми, які алкозалежні. Тобто робота ведеться, але ще раз кажу, людину не викидають і не хваляться, що у нас нема алкоголіків. Бо проблему не вирішити, закривши не неї очі.

• Подобається Подобається x 2
  16. Олена_ua

Святитель Феофан Затворник “Повчання в духовному житті”
    Вам, здається, думається, що як скоро де Бог і істина Його, там все повинно бути блискуче - яскраво бити в очі і всім проказувати голосно - ось що є Боже! Чи не помічаєте ви, що, думаючи так, ви Богові наказуєте, як Він повинен вести діла Свої. А це, як самі погодитеся, не в порядку речей. Діла Божії самі в собі точно такі, але зовні прикриті невзрачністю, виражуся так. Навіщо так? На це нічого сказати, окрім: так Богові вгодно. Але що точно так є, що під невзрачністю прихована краса і під премрачністю - світло, в цьому немає сумніву. Розкуси горіх - знайдеш ядро - смачне і поживне. Бог не розкидатиме бісеру, абияк. Спаситель і до народу про Царство Своє говорив приховано, в притчах. Ті, що мали в собі завдаток духовного розуму негайно проникали всередину і розуміли істину. Так і у всьому. Ось візьміть, як з сім'я рослина виходить. Сім'я розкисне, розкладеться і ніби загниє, а тим часом, усередині розкривається зародок, помалу міцніє, дає паросток, виходить із землі...
    Як нещасний рід наш, коли для спасіння його необхідно було, щоб Сам Бог зглянувся на нього, прийняв його єство і в цьому єстві проклав йому шлях сходження туди, де Він Сам є одесную Отця. Що не всі вірують, не зменшує значення віри. Віра християнська - не система вчення, а образ відновлення занепалого людства через смерть Богочоловіка, благодать Духу Святого. Візьміть кого-небудь з тих, що йшли услід Господа і побачите, як він мало-помалу росте духом і стає великим при всій непоказності зовнішньої. Ось вас Господь зве до віри. Він хоче вам спасіння, і врятуєтеся, якщо підкоритеся голосу Його. Ради Господа, вас що так любить, подавіть сумніви. Цим принесете жертву Господу, за яку Він не залишиться у боргу. Сумніви на вас виходять з вашого розуму. Підходить ворог і усіває плевели посеред пшениці. Якщо це так є, то який сенс слухати ворога, загибель нам устрояющего, і віддалятися від Господа, руку нам що подає в порятунок? Змиріться і моліться. Господь поблизу і дивиться.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

/абсурд. так як свідки Біблію ніхто не вивчає.. 5 зібрань в тиждень по 40 хв. де вчася, а не йдуть у храм з палярушом в руках щоб пару копійок кинути //baks/.

Дійсно так, як СЄ Біблію ніхто не вивчає. Упереджено читаючи, всіляко намагаються будь-що підтасувавати під Єгову, безпричинно прославляючи ім"я Єгова. в той час коли апостоли згідно Юіблії прославляли ім"я Ісуса Христа.

/Ми повинні припинити принижувати свідків/ Лдена юа/.

Я ніколи їх і не принижував, а просто констактував факти і давав свою оцінку. Не маю звички на біле казати чорне і навпаки. Якщо я бачу осла, то так і кажу, а не називаю його слоном через те, що в нього вуха довгі.

/Чи свідки з кимось ведуть війну?? Звичайно що ні../baks//.

Звичайно,що так, безпідставно називаючи християнську віру фальшивою релігією і пророкуючи їй нібито кінець, всіляко осуджуючи священників та інших настоятелів християнських церков, намагаються людей відвернути від церкви. Це що, така любов в розумінні СЄ..?

/Он пупера всім кагалом заклювали/ afterstep.

По-перше, Пупера ніхто не закльовував, а навпаки, він наскільки міг, настільки насміювався над своїми опонентами, не маючи чим спростувати їх допис, крім власних здогадок, нічим не підтверджених.

По-друге, Пупер не такий вже і слабодухий, що його можна заклювати. В кожного в житті бувають різні моменти: і духовного піднесення, і моральної дипресії...

afterstep /ви завжди вірите своїм очам?//.
    Це щось нове... А що, можливо це що я бачу - брехня...?

/Ви, Шреку, упевнені, що ваша віра є суть любов, бо Бог є Любов, Той чий Син Ісус Христос./ Олена юа.

Дякую Олено, що підказали, що Торро - це Шрек. Я переживав, що Шрек пропав. Шреку привіт ! Думаю поміняти свій псевдо, бо консультант мені вже надоїв.

18. SatYr

SatYr Well-Known Member

Не зовсім брехня, але може бути не цілковита правда(тобто не 100%, а напівправда чи на чверть правда).

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте... 50%-на правда - це 100%-на брехня.:)

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ісус же сказав їм:" Я - хліб життя... Хто до Мене приходить, - не голодуватиме він, а хто вірує в Мене,- ніколи нет прагнутиме"- єв. від св. Івана гл.6. в.30.

То де тут Єгова...?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)