Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Як завжди Пупер, Ви у своєму стилі... В чужому оці намагаєтесь навіть здалека скалку помітити, а в своєму колоди не бачите. Невже Вас так засліпив Єгова...?

2. Forpost

Forpost Стоїк

Як би пан консультант знав де дзвін ,то можна було би щось говорити...

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Єгова?..
    він вас засліплює?...
    для мене Він є світочем....

а хто обмовився про скалку?...
    чи не ви казали, що будете вбивати і віддасте стою душу цезарю?.. [​IMG]
    якщо не ви, то вибачте, мабуть, я вас сплутав з іншим консультантом....

4. JaguaR

JaguaR щасливий

От тобi й на, виходить, пан пупер записав мене в "психiчно нездоровi" :)
    Пора подумати про лiкування, може у свiдкiв на зборах мене вилiкують... :)
    Пане пупере, я в третьому класi... правда, унiверситету...

Додано через 1 хвилину
    Torro, то, може, Ви скажете, де дзвiн?

5. консультант

По-перше, я не можу нікому віддавати своєї душі, тому що я не маю до неї ніякого відношення, вона належить Богу і Бог вирішує куди її відправити.... по-друге, я не збираюсь нікого вбивати, а навпаки по житті іноді навіть втікаю, щоб врятувати нападника, по-третє, сказано:" Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом: час родитись і час помирати, час садити і час виривати посаджене, час вбивати і час лікувати, час руйнувати і час будувати...."-кн. Єзкл.3.1-3. Якщо ворог нападає, значить прийшов час захищатись, якщо він хоче вбити мене, значить прийшов час вбивати. Я ніколи не намагаюсь випереджати час, на все Воля Божа...

Додано через 24 хвилини
    Та що Ви не кажете... 45 років його слухали в Польщі та в Німеччині і не могли зрозуміти, що він придурок. Тоді виникає питання хто його слухав...? Рассел взагалі супер, пустив жінку з торбою по світі. Як кажуть:" Риба гниє з голови..." Тепер залишився тільки хвіст, який трохи напічнявів, поки голова гнила але все одно вже і хвіст починає гнити. Ейфорія СЄ, яка наступила після дозволу на її проповідування вже проходить, рожеві окуляри починають багатьом надокучати, виговорились
    про все що раніше їм заборонялось, а результату ніякого... В нас в селі кажуть:" Та корова, що ричить, молока не дає...!"

Додано через 28 хвилин
    Доводжу до Вашого відома, що дзвін лунає з Вартової Башти. Дивуюсь, що до сих пір Ви з Пупером та Мавкою не здійснили туди паломництво.
    На даний час ця торгова фірма на рахунок торгівлі непогано стоїть.:)

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

я не знаю, хто де вас записував і куди (може в церковний хор?)..... [​IMG]
    по-перше, можете, бо кров -- це душа (але для вас це не важливо, ви це навіть їсте [​IMG])...
    по-друге, ви, пане, за слова свої не відповідаєте:
    по-третє, кого слухали?...
    ви хіба не в курсі, що 0+0+0=0?
    1. така людина взагалі існує, чи це плід католицької уяви?..
    2.1. якщо справді існує, то чи біографія правдива (факти де)?
    2.2. за що вигнали зі свідків, чи не за гріхи, наприклад, за крадіжки, перелюб, хіть, жадобу грошей?
    якщо він існує, якщо він був свідком, то скоріше за все, що за останнє -- жадоба грошей, недарма ж книжку написав...
    гроші, просте пояснення, кому потрібен Бог, якщо пропонують гроші (не будемо називати організацію).... [​IMG]
    до порівняння, бо ви про скалку згадуєте частенько, пишете речі, які перевірити неможливо, то ось що показує гугл (два перших листа), і це цілком реальні люди і факти, якими ви не оперуєте в своїх доказах:

Церковь "в законе"
    Часто бывает так: когда этого требует ситуация, мы, священники, сами приходим к криминальным "авторитетам"

В Одессе священника УАПЦ хотят посадить в тюрьму за воровство
    Священника УАПЦ в Одессе хотят посадить в тюрьму за воровство трех бутылей с золотом и 250 бутылок „Кагора”.

Священника УАПЦ в Одессе хотят посадить в тюрьму (.ru)

Священник получил полтора года тюрьмы
    06.06.2008
    Суд признал виновным священнослужителя из с. Руднево Путивльского района в растлении малолетних.

Бывший священник-педофил убит в тюрьме

7. консультант

Доводжу до Вашого відома, що кров - це ще не душа, а лише вмістилище душі людської.

Можливо і мають місце ці факти в житті церкви але це ще не причина для зневажання всієї церкви. Болячки є в тілі і на тілі майже кожної людини, то чому ж їх не може бути на тілі церкви ? Невже СЄ такі досконалі...? Ті всі СЄ, яких я знаю по місцю проживання, взагалі не можу сказати про їх повносправність в розумовому відношенні, хоч дечкі з них на високому рахунку в організації. Про їх минуле взагалі мовчу. Опустившись на самий низ і відчувши, що їх люди не сприймають, примкнули до СЄ. Не вірете, приїдьте і я Вас познайомлю персонально.
    Ті самі частково розумово та психічно неповноцінні особи, які загорілись бажанням самоутвердження в очах громадськості, хоч на самому ділі самі себе тішать своєю дитячою наївністю...

8. duncan

+1.
    але ви її все-одно їсте і схвалюєте переливання!.. [​IMG]
    я міг би і не коментувати "неповносправність" і так далі, але все-таки....

шановний, це було елементарне порівняння...
    ви навели статтю, яку взяли невідомо де, я навів статті з чіткими джерелами, іменами і датами, і як усі могли зауважити: зловживання у вашій "християнській" громаді не є поодинокими, як ви тут намагалися показати.

далі...
    з вашого боку знову "звертання до несвідомого": десь хтось є свідком (тільки ви його знаєте), що десь щось колись можливо робив нехороше (знову ж таки, тільки з ваших слів)...

і ще одне порівняння... [​IMG]
    повернемося до "скалки"...
    я є свідок (поки не хрещений, але це буде цього року, я так вирішив), ви -- традиційник...
    мабуть, я буду поганий свідок і хтось потім скаже "пупер?.. та він 10 років перед тим, як став свідком, бабцю через дорогу не перевів, всьо, пляма на все життя"...
    це ваш традиційницький підхід!
    я персонально вас у цьому звинувачую.
    поясню чому...
    коли я кажу про вашу релігію, я кажу про те, що є зараз, в цю хвилину, що чинять ваші поводирі зараз, про паству я просто не буду говорити, варто тільки відкрити кримінальну хроніку і подивитися (ви ж знаєте, що переважно це ваші парафіяни)....
    коли ви говорити про свідків, ви говорите в минулому часі....
    наприклад:
    і так далі....
    а це я навіть не коментую:

9. консультант

Не рекомендую спішити, краще добре вивчіть обидві сторони, а потім робіть висновки.

Тут поводирі ні до чого. В церкві вони нічого дурного нічого не вчать, а те, що роблять поза церквою - це їх проблеми, а не наші. Вони за це відповідатимуть. Зрештою, Пупере, я вважаю Вас розумним чоловіком і тому ще раз Вам раджу перш ніж приймати остаточне рішення, придивіться і подумайте добре, не все те, що ззовні блистить - золото...
    Солідний вигляд і папка в руках - це ще не показник високої духовності, скоріше манія величності і самозакоханності....

Додано через 13 хвилин
    "Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх"-єв. від св. Івана 15.13. Так що власне і переливання крові є одним з проявів найбільшої любові, на що не здатні СЄ.

• Подобається Подобається x 3
  10. JaguaR

JaguaR щасливий

Пупере, якщо Ви прийдете в християнсъку Церкву, то вона стане кращою.

11. JaguaR

JaguaR щасливий

Доречі, пупере, візъмемо Марка 14:23-24 І взяв Він чашу, і, вчинивши подяку, подав їм,- і пили з неї всі. І промовив до них: "Це - кров Моя Нового Заповіту, що за багатъох проливаєтъся. Тут, пупере, зелений смайлик поставите?

12. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Не тільки кров, а й усе тіло людини...
    Я переконана, що з часом заборона на переливання крові буде скасована.
    Думаю, що психологічно свідки до цього готові, тільки треба знайти коректний вихід з цієї ситуації. Раніше була заборона на вакцинацію, але згодом зрозуміли, що без неї ніяк і вакцинацію дозволили.
    Просто невимовно шкода дітей свідків, яких не хрестять і не дають шансу на життя. Дорослі вже хай самі собі вибирають, що хочуть.
    Так не потрібно казати ніколи і ні на нікого, бо то відголосок гордині.
    Які б люди не були, їх треба любити, бо за них наш Господь пролив Свою Святу Кров.
    Якщо перед хрещенням вас попросять присягнути на вірність організації, що будете робити ?

• Подобається Подобається x 4
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а таке є?

14. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

знаю, що є.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... то серйозна справа....

16. консультант

"А найкраще, браття мої, не кляніться ні небом. ані землею, і ніякою іншою клятвою! Слово ж ваше хай буде:" Так, так" та "Ні, ні"-, шоб не впасти вам в осуд.-соб. посл. св. ап. Якова 5.12.

Залежно перед яким Богом Ви присягали. Якщо це бог, якого не визнає істинна релігія, а створений людським розумом так званий "божок", то така присяга ніякого значення не має, хіба, що вважатиметься "неустойкой" з Вашої сторони, за що можливо прийдеться відповісти перед організацією "по понятіях". Найкраще нікому, ні в чому не клястись...

17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Гм...при всій повазі...Може я чогось не зрозуміла,але хіба бог може стати Богом якщо його визнає істинна релігія?....Бог є Бог не залежно від того чи визнає Його хтось чи ні,чи не так?

18. консультант

Ви все правильно розумієте. Бог був, є і буде Богом, незалежно, чи визнають Його. чи ні. Я мав на увазі, що майже в кожному столітті появляються нові напрямки в релігії, а з ними відповідно і нові боги...
    Є основні види - це християнство, мусульманство, буддизм та інші, під маркою яких розвинулось безліч сект, що не мають нічого спільного з традиційною релігією, яка існує тисячоліттями. Власне під назвою "істинна" я і мав на увазі традиційну релігію, чи віру, а не новостворену. На мою думку релігія, чи віра, яка пройшла тисячолітнє випробування і не втратила свій духовний зміст, заслуговує на вичення та втілення в особисте життя. Тілька вона може найбільше допомогти в процесі пізнання Бога.

19. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

І хто це - всі?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Матвія 26

27 А взявши чашу, і подяку вчинивши, Він подав їм і сказав: Пийте з неї всі,
    28 бо це кров Моя Нового Заповіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів!

Всі і є всі.

Додано через 19 хвилин
    Івана 6

53 І сказав їм Ісус: Поправді, поправді кажу вам: Якщо ви споживати не будете тіла Сина Людського й пити не будете крови Його, то в собі ви не будете мати життя.
    54 Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той має вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.
    55 Бо тіло Моє то правдиво пожива, Моя ж кров то правдиво пиття.
    56 Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той в Мені перебуває, а Я в ньому.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)