Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

дуже гарно сказано. от шо таке достойний - питання розтяжиме, субєктивне, та ще й залежить у чиїх очах та достойність.

зрозуміло написав?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

дуже зрозуміло....
    як завше: фарисейськи.... [​IMG]
    ні про шо....
    ВАС впізнають, в першу чергу, по язичницьким символам, які носите, по тому, які рухи ви робите коло вашої церкви..... [​IMG]

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони отримають нове тіло, а в раю є душі, в яких ви не вірите.

як можуть воскреснути ті, яких нема? Адже за теорією свідків, душа вмирає разом з тілом - нема нічого... шо/хто воскресне? От я помру допустимо з душею і мене нема, все. Чому я повинен вірити, що допустимо той, хто воскресне - то я?

Додано через 1 хвилину
    яке фарисейське? просто у кожного своя достойність....

4. duncan

хто сказав?.. [​IMG]
    пане миху, чули дзвін та не знаєте де він?... [​IMG]
    якщо ви намагаєтеся говорити про свідків, то скажіть: з чого складається людина?...
    я маю на увазі Біблійне вчення, не анатомію....
    правильно: у вас своя, у мене -- Біблійна.... [​IMG]

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

душа+тіло=людина

Додано через 57 секунд
    біблійна достойність? шось новеньке....

6. JaguaR

JaguaR щасливий

А християни чітко кажуть, що пекло є.

Рай це не наша земля: "Небо й земля проминуться, але не минуться слова Мої!" (Лука 21:33) "І бачив я небо нове й нову землю, перше бо небо та перша земля проминули, і моря вже не було." (Об’явлення 21:1)
    Ясно сказано.

А як буде друге воскресіння, коли перед ним вже одне відбулося?: (Об’явлення 20:4-15)
    Я відповім на Ваше: Тепер у раю чи в пеклі, чи в чистилищі, чи в митарстві є людська душа, Воскресіння-- це буде одержання нового тіла- досконалого.

Ми й молимося просто до БОГА- не завжди перед іконою.

Пупере, БОГ знає наші серця, знає, КОГО ми хочемо поцілувати.
    Про фетиші священик розказував, знаю.

"Оце Моя заповідь,-- щоб любили один одного ви, як Я вас полюбив! Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх. Ви друзі Мої, якщо чините все, що Я вам заповідую. Я вже більше не буду рабами вас звати, бо не відає раб, що пан його чинить. А вас назвав друзями Я, бо Я вам об’явив усе те, що почув від Мого Отця. Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє. Це Я вам заповідую,-- щоб любили один одного ви!

7. duncan

ги, а дух куди подівся?...
    Біблійні чесноти для вас вже не чесноти?!! [​IMG]

8. duncan

це які ще "християни".... [​IMG]
    і де ж тут про рай сказано?... [​IMG]

якщо б душа була в раю -- тобто в найкращому місці, яке тільки може бути, то яке ще тіло і для чого?!!!!
    добре, час-від-часу вам треба бачити те, до чого молитеся?..
    віра слабка?....[​IMG]
    і що він вам розказував?...
    бо те, що ви виділили до фетишизму стосунку не має, а поклоніння предметам -- так...

Додано через 11 хвилин
    це які ще "християни".... [​IMG]
    і де ж тут про рай сказано?... [​IMG]

якщо б душа була в раю -- тобто в найкращому місці, яке тільки може бути, то яке ще тіло і для чого?!!!!
    добре, час-від-часу вам треба бачити те, до чого молитеся?..
    віра слабка?....[​IMG]
    і що він вам розказував?...
    бо те, що ви виділили до фетишизму стосунку не має, а поклоніння предметам -- так...

9. JaguaR

JaguaR щасливий

А хто казав, що має?

(На інші нісенітниці в цьому вашому дописі відповідати немає сенсу.)

10. duncan

коли немає аргументів, залишається одне: розвернутися і йти з гордо піднятою головою!..[​IMG]
    зараз ваші поводирі розповідають про трійцю:
    не зрозумілу нікому, навіть ним самим...
    завтра з’явиться ще якась догма....

бажаю тільки одного: коли остаточно заблукаєте у філософії -- спробуйте все-таки знайти правду...

11. mavka

mavka Well-Known Member

а де ж правда ?... :no:

:) оці чоловічі намагання вирахувати жіночі схильності...:radist: я ж дала вам хінт - число Пі, а тамплієрів згадала на випадок, коли треба буде йти городами назад в біблійну тему й пов"язати їх з Храмом Соломона.... :) й першим майстром, Хірамом....
    "Oh Lord, My God, is there no help for the widow's son?" :ninja: :suicide:

Так, Ви праві, я теж не експерт по Біблії. Але намагаюсь користуватись інформацією, яку пишуть експерти. Також читаю в міру можливості не тільки канонічні послання апостолів, бо вони писані один з одного, а й інші - апокрифи (чому церква так забороняла їх читати й розповсюджувати ?... чому ?...)

а про що він пише так цікаво, Миху ?

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про те, звідки взялися наші народи...
    якщо Ви не читали - почитайте, цю книгу можна не приймати, як 100 правду, звичайно, але цікаві думки є. "Шлях аріїв", наприклад.

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Коли у Вас, Пупере, немає аргументiв, то Ви перекручуєте дописи iнших i шукаєте дiрки в цiлому. Доречi, мiй пiдпис не нашi поводирi, як Ви сказали, придумали, а вiн є цитатою з Бiблiї (перше соборне послання св. апостола Iвана 5:7)
    А ПРАВДУ й Вам пошукати б не завадило.

Додано через 28 хвилин
    Мавко, Ви слухаєте експертiв. Що ж пишуть експерти? Пишуть в-л-а-с-н-у думку про предмет свого дослiдження.
    Чи ж не краще знає той, хто пише, нiж той, хто вивчає його писання?
    Ви правильно робите, що читаєте самi, що враховуєте думку експертiв. Пам'ятайте, що коли Ви прихильнi до якоїсь думки про щось, то дивитеся на те "щось" з такої точки зору, бачите те, що хочите.

14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Апокрифи - це цікаво,але багато про що пишуть про них є надуманим.Колись думала: о, там мабуть щось таке...бо чого заборонені...і т.д А нічого там такого,перечитала десь половину з доступних мені,то лише укріпило мене в моїх переконаннях.

Додано через 17 хвилин
    То хороша цитата,але вона є не у всіх перекладах :sad:
    Доречі стикнулась з такою проблемою(не тут на форумі,а при спілкуванні на вулиці):коли в дискусії цитувала переклад Хоменка мене звинуватили у використанні неякісного перекладу,бо він включає неканонічні книги,а коли як ви процитувала Огієнка(а мені зустрічались у свідків лише два переклади їхній і Огієнка)саме цей рядок,то мені сказали що більш якісні переклади, такі як Хоменка і їхній, цієї цитати не мають.Ці дві розмови були з однією і тією ж людиною з різницею в один день.Виходить переклад хороший лише тоді, коли він влаштовує?...
    Тому,думаю, на цій цитаті ви не зможете щось довести...
    Саме тому я пропонувала дискусію вести по одному перекладу,який би більш-менш всіх влаштовував...Нічого не вийшло:sad:

• Подобається Подобається x 2
  15. JaguaR

JaguaR щасливий

Coffe13, а я й не збирався доказувати нiчого, просто сказав звiдки взяв свiй пiдпис.
    В мене теж є рiзнi переклади.

• Подобається Подобається x 1
  16. duncan

то чи я маю що проти?... [​IMG]
    великий архітектор -- хто він насправді, дасте визначення?... [​IMG]
    чи ліпше розкажіть "як для чайника в цьому".....

[​IMG] ага....
    тільки нагадаю: ВСЯ ВАША РЕЛІГІЯ базується на двох цитатах:
    - ти петро скеля...
    - дух ширяв над водою...

ВСЕ!.. [​IMG]

17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А на яких цитатах на твою думку мала би базуватись?Звичайно що все писання є важливим,але що можна виділити?

18. Forpost

Forpost Стоїк

поводирі ваші вас не учут і самі не хочете.Канигін ,Андреєв і іже с німі.Відкрийте так гаряче любимий Новий Завіт і прочитайте що тре робити з таким книжками

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ваші повадирі(наглядачі) як?

20. JaguaR

JaguaR щасливий

Torro, а де там написано, що саме з такими?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)