Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaguaR

JaguaR щасливий

Відповідь: Свідки

Ну, Пупере, я добре насмiявся :)
    Що Вам сказати, розумiєте, Ви нiчого тут не вгадаєте...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як класно, що ви розважилися!....
    взагалі-то гілка про свідків, а не про те, якої ви віри... [​IMG]

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Тодi давайте поговоримо про свiдкiв.

4. duncan

а ви про них щось знаєте?.. [​IMG]

5. JaguaR

JaguaR щасливий

Щось та й знаю, але Ви, мабуть, знаєте бiльше..

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене на роботі появилася свідок...

7. JaguaR

JaguaR щасливий

Про свiдкiв знаю дещо з досвiду (власного), дещо з книжок, дещо з форуму.

8. duncan

[​IMG] потужні у вас знання......
    все, що знаю про свідків це те, що на роботі одна з’явилася.....

Додано через 58 секунд
    а з кіно?.. [​IMG]
    так вони зомбують чи не зомбують людей?...

9. JaguaR

JaguaR щасливий

Доречi, Миху, якi у Вас враження вiд неї (свiдка з роботи)? Давно появилася?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що найбільше мене здивувало у їх вченні, це те, що людина вмирає разом з душею і після смерті - чорний екран. Тобто у цьому питанні вони цілком солідарні з атеїстами. Правда, хто був свідком, будуть воскрешені, але звідки буде ясно, що той, чи інший був добрий, коли після смерті не залишилось ні тіла, ні душі - абсолютно не зрозуміло (видно ще не придумали).

Додано через 2 хвилини
    Та поки нічого поганого скаати не можу, лише було трохи фиркнула, мов чому на Великдень вихідний.

• Подобається Подобається x 1
  11. JaguaR

JaguaR щасливий

Пупере, Ви до них ходите на зiбрання, Вам виднiше, а я там ще не був- не знаю, чи зомбують людей. Але з того, як спiлкуються свiдки (кажу про свiй досвiд)- вони практично не слухають думки i аргументи спiвбесiдника. Бо я, напр., завжди думаю над почутим (i слухаю, вiдповiдно). Напевне тому, через незважання на думку спiвбесiдника, люди вважають їх зазомбованими.

12. duncan

ви про враження?... [​IMG]
    читали б ви більше Біблію -- менше б дивувалися....

що таке армагедон, пан мих?...
    чи не суд?..
    якщо суд, то над ким?..

13. duncan

абсурд....
    ви свідків маєте на увазі?....

тут вже багато писалося і про хрести (язичницькі символи), і про ікони, до яких ви молитеся і цілуєте (!!!), хоча сказано: "не робіть подобу", і про жадобу до влади, яка є у ваших попів....

які аргументи я почув від традиційників?...
    - не всі попи такі....
    - це не ікона (образ), це ... ....

і так далі.... [​IMG]

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

судячи з догм свідків, суду взагалі не буде, бо хто помер, то його вже нема, а хто воскресне.... будуть судити???

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а про наглядачів не чули?

16. duncan

[​IMG] до чого тут свідки?....
    свідки нічого схожого не говорять....
    це дуже схоже на те, що попи розказують, бо заплуталися повністю....
    як може статися армагедон, якщо померлі вже в раю (у вашому "пеклі", чи "чистилищі")?!!
    чи їх звідти заберуть на суд?

Додано через 1 хвилину
    у вашій громаді ще й наглядачі ще є?...
    ого!..
    це вже цікаво...
    ні, не чув.... [​IMG]

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взагалі, я вважаю, що зародився такий собі стереотип, ніби ті, котрі належать традиційній церкві не читають Біблію, а слухають лише священників. Але.... попробували б ви, будучи свідком, розтлумачити якесь місце у СП не так, як тлумачить організація Вартової Башти.... Тобто... у них так само є догми, лише свої і також є ті, які слідкують за цим, недаремно у них є така посада, як наглядач - дуже красномовно, між іншим.
    Ви для них є добрі, поки Ви ще вагаєтесь, але симпатизуєте (Пупер файну позицію обрав), а коли ви вже там... дорогу назад знайти важко, у вас появляться обовязки...

Додано через 1 хвилину
    не чули? А що ж ви робите на зібранях? Поцікавтесь їх структурою і ви побачите, що там є також влада, яку вчать нелюбити.

Додано через 3 хвилини
    ну як, Пупере? Скільки про це вже говорилося?

18. JaguaR

JaguaR щасливий

Так, свідків Єгови.

Слово про Хрест -- "..для нас, що спасаємося,- сила Божа.."
    МИ не до ікон молимося, а перед іконами до БОГА,- повторюю те, що вже говорив. Пупере, маєте вдома фотоальбом? Фотографії, Пупере, вони для вас не папір, правда? А коли людина цілує фото, то не для того, щоб папір поцілувати, а тому, що любить того, хто на ній сфотографований.

Чому ж свідки користуються Біблією перекладу тих "попів", коли вони такі погані?

Добавите до списку ще й ці?

Щодо смертності душі: "Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!" (Івана 8:51)

19. duncan

вибачте, пан мих, але це я вам раджу поцікавитися, хто такі районні (міські і тд) наглядачі в свідків....
    не міряйте свідків традиційницьким аршином.....
    щоб стати наглядачем (координатором, "старшим" умовно братом у вірі) -- тре бути достойним, а не чиїмось кумом (братом, сватом)...
    якщо наглядач приділяє громаді недостатньо уваги -- він перестає бути наглядачем, він може бути старійшиною, наприклад....

я чітко пояснив?

справа у тому, що саме свідки чи не єдині чітко називають, що: немає ніякого "пекла", є місце, куди йдуть померлі -- могила; "чистилище" взагалі коментувати не бачу потреби, бздура і не більше...
    рай -- це наша земля; рай буде тут після армагедону, коли померлі воскреснуть....
    як вони можуть воскреснути, якщо згідно вчень вашої релгії, вони вже в раю?!!!

я чітко пояснив?

а що вам заважає просто молитися до Бога?...
    якщо я цілую якусь фотографію, я уявляю саме ту людину (ніби це вона, але це не вона і вона ніяк замінити людину не може!!! більше того, якщо ця людина побачить, що я цілую її фото, вона може це розцінити як фетишизм), коли ви цілуєте образ -- ви також уявляєте, що це Бог?...

пс. ви знаєте, що таке фетиш?

20. JaguaR

JaguaR щасливий

Миху, нас пізнають по наших ділах, а стереотипи-- це ніщо, БОГ захоче, і їх нестане...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)